Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Amys píše:
@Agnesita Tak možné to je, však proto jsem sem házela ty odkazy, aby si to mohla pročístTady v tom řevu (mám tři malé děti) se opravdu soustředí dost těžko
Já se snažím pomoct, nepřišla jsem se hádat
hádat? Já jen nahazuju, co mi z toho plyne, jestli v tom někdo vidí totéž, nebo to chápe jinak.
Bože jak si to tak čtu tak mi z některých z vaás vstávají na hlavě vlasy hrůzou. Takový semetriky bych doma nechtěla ani za nic teda. Panebože tak jde na pracák a práci si asi bude hledat až se nebude muset soustředit na tu zloušku. Ale vy jste některý tak dokonalý, že to asi nepobíráte. Jinak zakladatelce se omlouvám za příspěvek mimo mísu, ale ja to nevydržela číst jak jsou někteřý baby příšerný!!!
@Andreofix píše:
Bože jak si to tak čtu tak mi z některých z vaás vstávají na hlavě vlasy hrůzou. Takový semetriky bych doma nechtěla ani za nic teda. Panebože tak jde na pracák a práci si asi bude hledat až se nebude muset soustředit na tu zloušku. Ale vy jste některý tak dokonalý, že to asi nepobíráte. Jinak zakladatelce se omlouvám za příspěvek mimo mísu, ale ja to nevydržela číst jak jsou někteřý baby příšerný!!!
Narozdil od tebe se navzajem neurazime a komunikujeme na nejake urovni a nehazime po sobe vykricnikama.Dle ceho se ridis? Podle tebe soudim tebe?
@Haku
tak na Vaší úrovni dámo.. k Vám po přečtení celé diskuze opravdu nemám co dodat, jen snad… zamyslete se nad sebou ![]()
@Haku A je teda vtipné, že zrovna Vy paní jste se cítila oslovena. A ne nebojte, já studuji VŠ při zaměstnání. Vaše dušička může zůstat v klidu.
bože můj, demence některých dam. Rozum mi zůstává stát a hlava se nepřestává kroutit ![]()
Ja jsem naprosto v klidu to tě můžu ubezpečit
že jste se ozvali zrovna vy dvě ![]()
@Andreofix píše:
@Haku A je teda vtipné, že zrovna Vy paní jste se cítila oslovena. A ne nebojte, já studuji VŠ při zaměstnání. Vaše dušička může zůstat v klidu.bože můj, demence některých dam. Rozum mi zůstává stát a hlava se nepřestává kroutit
jiné mínění neznamená demenci, neboť v takovém případě bys byla dementní i ty sama, jelikož máš také opačný názor…
@jája428 @Amys Holky diky.Je videt, ze jsou, nastesti, na svete i rozumni lide s komunikaci na urovni
Nekteri to, bohuzel, nevzladaji a pokud ma nekdo jiny nazor tak je hned dementni a mel by se nad sebou zamyslet
Me svedomi je ciste, ja jsem, na rozdil od nekterych, nikoho neurazela a komunikovala jsem slusne. A tedy uprimne, jsem na Emimi uz dost dlouho a aby se na me nekdo „vrhnul“ se mi jeste nestalo v zadne diskuzi.Ty uzivatelky co sem chodi posledni dobou jsou nejake rozdivocene ![]()
@Haku promiň, ale v dnešní době je docela těžký sehnat práci. tys to napsala, jak kdyby se jí nechtělo makat a tak jde na ÚP
…a co takhle do práce? a co takhle jí nějakou sehnat? od toho snad ÚP je…třeba se jí žádnou nepodařilo najít ještě.
@Adduše To paní Haku už trochu nedomyslela
na ni totiž všichni všude evidentně čekají s otevřenou náručí
joo to se někdo má..
@Haku Bůh tvůj špek vidí! Boží oko vidí nás všechny a tebe za tvůj obrovskej špek potrestá.
Z tvého psaní cítím velice negativní emoce. Nejsi náhodou stoupenec satana a antikrist?? Radši se třikrát pomodli otčenáš.
@Haku Moje skleněná koule ve tvaru božího oka věští, že jsi to ty, co jsi tlustá a zlá a proto se zlobíš na ostatní. sešlu na tebe boží trest!
@šnekovic píše:
@Haku Bůh tvůj špek vidí! Boží oko vidí nás všechny a tebe za tvůj obrovskej špek potrestá.
Z tvého psaní cítím velice negativní emoce. Nejsi náhodou stoupenec satana a antikrist?? Radši se třikrát pomodli otčenáš.
@šnekovic píše:
@Haku Moje skleněná koule ve tvaru božího oka věští, že jsi to ty, co jsi tlustá a zlá a proto se zlobíš na ostatní. sešlu na tebe boží trest!
@Andreofix píše:
@Adduše To paní Haku už trochu nedomyslelana ni totiž všichni všude evidentně čekají s otevřenou náručí
joo to se někdo má..
Do ted jsem byla velmi slusna.Ale uz se zklidni trosku.