Maminkou v 45, není už neskoro?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
59417
25.2.18 08:59

@Maminkave45 tak pokud by se stal zázrak a bylo to přirozené početí tak tělo připravené je ale uměle a navíc ani už nemá vlastní vajíčka to je fakt úlet :? Dřív to bylo jiné a když otěhotněla tak měla vlastní vajíčka, vždy šlo o přirozené početí což je velký rozdíl ;) Místo vnoučat se rodí děti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
25.2.18 09:02
@Doe_Jane píše:
lituju těch dětí fakt…

A proc? Ja zase lituji deti matek, ktere jsou sice mlade, ale na dite se netesi a chtely jit na potrat(viz. nedavna diskuze)a deti fetacek, alkoholicek apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
25.2.18 09:03

Ale abych to uvedla na pravou miru, jsem pro PRIROZENE poceti, kdy telo samo uzna ze na to zena jeste ma…

Příspěvek upraven 25.02.18 v 09:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
25.2.18 09:03

Pokud.by to. bylo prvni dlouho ocekavane, tak at je…Pokud uz by.mela deti, tak to.nechapu.Byt s. jinym partnerem…to uz mi prijde nenormalni..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
25.2.18 09:04
@jannina1 píše:
A proc? Ja zase lituji deti matek, ktere jsou sice mlade, ale na dite se netesi a chtely jit na potrat(viz. nedavna diskuze)a deti fetacek, alkoholicek apod.

to se nevylučuje… ale tohle je stejně hrozné z mého pohledu, sobecké ženské prostě… lituju těch dětí, budou se cítit dost blbě až je do školy bude doprovázet babička

• Citovat
  • Upravit
7257
25.2.18 09:05
@Ssasanka píše:
Pokud.by to. bylo prvni dlouho ocekavane, tak at je…Pokud uz by.mela deti, tak to.nechapu.Byt s. jinym partnerem…to uz mi prijde nenormalni..

Prave ten vek je pro prvorodicku nejhorsi. A doktori to tak berou, pokud je to jiz 4.dite,nemaji s tim problem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6858
25.2.18 09:05

No ona jen ta představa, že budu v důchodu a z toho mizerného důchodu budu živit studenta, je docela masakr. A to jestli vůbec nějaký důchod bude :mrgreen: Teď plno řekne, tak si bude na důchod šetřit. Ale vidím to teď na těch důchodcích, jak žijí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kytkalenka
25.2.18 09:07

Me je cerstve 39 a druhe se narodi v lete. Prvni ve 33 a pak jsme dlouho bojovali s IVF a nakonec se povedlo kdyz jsme to vzdali na jeden pokus prirozene. Kazdopadne zvladam tehu mnohem hur nez predtim, unava silena po 40 si to uz vubec neumim predstavit. V tydnu jsem byla v poradne a byla tam holcina ktera by mohla vekem 20 byt moje dcera a docela me to zasahlo, ze moje deti budou radi kdyz se ve zdravi dozijeme, ze dostuduji a pujdeme v tu chvili do duchodu a pokud budou min deti jako my, tak vnoucata asi neuvidime.

• Citovat
  • Upravit
7257
25.2.18 09:07
@Doe_Jane píše:
to se nevylučuje… ale tohle je stejně hrozné z mého pohledu, sobecké ženské prostě… lituju těch dětí, budou se cítit dost blbě až je do školy bude doprovázet babička

Proc babicka? Hele, ja mela syna take pozde, ale nikdo mi tohle nehadal. Vsude mi rikali slecno nebo mlada pani:)
A dite muze byt rado, ze se vubec narodilo, ze ma matku, ktera ho opravdu chtela a venuje se mu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
25.2.18 09:09
@jannina1 píše:
Proc babicka? Hele, ja mela syna take pozde, ale nikdo mi tohle nehadal. Vsude mi rikali slecno nebo mlada pani:)
A dite muze byt rado, ze se vubec narodilo, ze ma matku, ktera ho opravdu chtela a venuje se mu.

Tak pokud by mi ve 40 někdo řekl slečno, poslala bych ho na oční 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
25.2.18 09:09

@vejilka student muze jit na brigadu a vetsinu veci si financovat sam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
25.2.18 09:11
@Russet píše:
Tak pokud by mi ve 40 někdo řekl slečno, poslala bych ho na oční 8o

No mam dlouhe blond vlasy, moderni obleceni, tak me tak spousta lidi oslovovala.Na to jsem byla bezne zvykla.Nyni jiz par let ubehlo, tak jsem jen mlada pani :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.2.18 09:14

Ja mam stare rodice i muz, jeho meli otec 42 a mama 38, mne otec 48 a mama 41. kamaradka to ma podobne a vsichni jsme se shidli, ze my chceme byt mladi rodice. kamarafce a me mamka brzo zemrela, chybela mi moc, byvala bych ji v puberte pitrebovala, stejne tak ted, kdyz jsem sama mama. tata uz byl v mych 18 66 lety pan a dost zdrav. problemu a pomoc vyzadoval ode me. manzelovy rodice podobne, jsme mlada rodina a starame se jeste o ne, byt s laskou, obcas bychom byli radi i my za pomoc s malym. muj tata uz se ho tez nedozil.
dalsi vec, velky rozdil, meli nas pitde a bylo to znat, nebyli akcni rodice, vychova a starist uz je unavovaka, nerozumeli jsme si, na tom hsme se shodli vsichni.

to jen pohled ditete starsich rodicu, a to byli mladsi nez 45.

• Citovat
  • Upravit
6858
25.2.18 09:16
@jannina1 píše:
@vejilka student muze jit na brigadu a vetsinu veci si financovat sam…

Tak pokud bude na denním studiu, tak jedině nějakou brigádu před noc :think: A upřímně bych to svému dítěti neudělala. Pro mě by byla priorita, podporovat ho ve vzdělání, pokud bude studijní typ. Prostě to beru tak, že mám k dítěti určitou povinnost, jak výchovou, tak finanční.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
25.2.18 09:16

Tak podle mě už to je pozdě. Beru to hlavně ze strany těch dětí. Určitě není moc fajn, když sotva po dovršení dospělosti se mamince začne sypat zdraví :(. Je fajn mít i v pokročilejší dospělosti mamku tak nějak pořád „při ruce“, moct si přijít pro radu, máma by tu pro děti měla být co nejdéle. A tahle šance prostě s porodem dítěte ve 45 klesá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí