Manžel mě nutí jít na potrat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30422
20.4.13 22:17

@berry4 Prostě proto, že to dítě už tady je. Počali dítě, na řadě jsou povinnosti.Co je na tom k řešení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
20.4.13 22:28

@berry4 Protože ty zdravotní rizika podstoupí zakladatelka. chlap na tu kozu určitě nepoleze a nikdo se mu tam ničím špárat nebude a to nemluvím o možnosti, že po tom zákroku už žádné dítě třeba mít nemusí. A už tohle je pro mně dost zásadní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
20.4.13 23:24

Zakladatelko, přečetla jsem si, co jsi o manželovi psala před rokem…na tvém místě bych se sbalila a šla, takovej chlap se nikdy nezmění, obdivuju tě, že s takovým idiotem vůbec vydržíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
20.4.13 23:35
Jsi blázen? 8o jak by sis někdy mohla říct o už žijícím dítěti, že byla chyba si ho nechat? 8o 8o 8o 8o tvoje názory mě zarážejí, budiž, každý máme nějaké, ale představit si, že takhle někdy jednou sedím, koukám na své dítě a říkám si, že byla chyb, že jsem tenkrát nešla napotrat anechala si ho a je tu nasvětě, no tak to snad nemůžeš myslet vážně 8o
@ivulineček píše:
@Litta vzpominat na dite je lepsi, nez si jednoho rict, ze byla chyba si ho nechat
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
20.4.13 23:53

@terinka4444 souhlasim s Tebou… maminka, ktera prohlasi, ze nechat si dite byla chyba je bud zrala na psychiatra a nebo si zaslouzi par facek, aby se probrala. Ja sama byla v soku, kdyz jsem otehotnela, nejdrive jsem myslela na navrat do prace, jak to budu zvladat a ted jsem strasne stastna, ze mam moznost s klukem byt doma a videt kazdy jeho krok, novy zoubek, nove slabiky atd atd… A kluka bych nedala za nic na svete, i kdyz jsem z tehotenstvi nejdrive opravdu nadsena nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
21.4.13 07:14
@terinka4444 píše:
Jsi blázen? 8o jak by sis někdy mohla říct o už žijícím dítěti, že byla chyba si ho nechat? 8o 8o 8o 8o tvoje názory mě zarážejí, budiž, každý máme nějaké, ale představit si, že takhle někdy jednou sedím, koukám na své dítě a říkám si, že byla chyb, že jsem tenkrát nešla napotrat anechala si ho a je tu nasvětě, no tak to snad nemůžeš myslet vážně 8o

Taky mi tento názor přijde velmi zvláštní. Nicméně, jestli jako podle Litty svému partnerovi zakladatelka slouží pouze jako prostitutka zdarma a teď jí jen proplatil náklady, tak si myslím že má jedinou možnost. Dítě si nechat a manžela vykopnout. Tak bych to udělala, jinak bych se nebyla schopná podívat sama sobě ani svým dětem do očí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
21.4.13 07:15

@hanka.br. právě ten závazek k němu. Počít dítě a udělat z něj člověka je diametrálně odlišná věc.
@zikado tohle je tak časté „zaklínadlo“, kterým se tu operuje, že už je to směšné. Ten strašák, že po interupci už nemusí mít děti. Ale především MŮŽE. To riziko je úplně minimální. Já třeba žádnou takovou osobně neznám. A to není úplně malé číslo, co ji podstoupily. Na tu kozu bude muset a špárat se v ní budou, až bude rodit. Sama. Bez otce dítěte.
Já nevim holky.
Vy tady pořád jen řešíte nějaké zázraky početí, dary života apod, ale už se tady neřeší, že to dítě taky něco musí konzumovat, oblíkat se, obouvat se…Že tu je taky mladá mamina, která na to zůstane sama. Vlastně na dvě děti.
A chlap, kterej to nechce, důvody tu asi jsou pro něj dost pádné, na to, jak se chová…
Ale ve jménu zachování nenarozeného života běžme do toho stůj co stůj, ono to nějak dopadne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
21.4.13 07:38

@berry4 Souhlasím s tebou v tom, že dítě znamená spoustu peněz a času. Důvody chlapa pro potrat ale nemusí být žádné, může to být jen jeho touha ji ovládat a neschopnost přijmout odpovědnost. Lidé, kteří spolu spí, by měli mít vyřešené, jak s případným těhotenstvím naloží. A to pochybuju, že by s ním byla, kdyby jí hned zkraje řekl, že když otěhotní, pomaže na potrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
21.4.13 07:49

@Tiger-lily vraťme se k úvodnímu článku. Když si ho po několikáté čtu a připojím už i dřívější problémy ve vztahu u zakladatelky, v podstatě se oba dost chovají neuváženě. A přijde mi, že zakladatelka tak nějak stále pluje na jakémsi modrém obláčku. Ten vztah už mezi nimi asi dávno nefunguje, jen něco lepí a tedˇ přišla situace, kdy mělo možnost to pravé partnerovo JÁ vyplout napovrch.
Ano, dva rozumní lidé by to měli mít mezi sebou vyřešené, tady je očividně, že každý řeší něco úplně jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.4.13 08:02

Ja nevim, nejlepsi by asi bylo od nej odejit, miminko si nechat a alimenty chtit jen na prvni dite, kdyz o to druhe nestoji, tak ho nezapisovat ani do rodneho listu :nevim: ditete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
21.4.13 08:11

@luckalucka737 To právě nejde. Jsou manželé, otec bude v rl zapsán automaticky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
21.4.13 08:16

@berry4 Jasně, už spolu dávno neměli být, vztah je očividně děsný už dlouho. Ale bohužel lepili a lepili a skončilo to těhotenstvím. Bez vyjádření jejího manžela asi těžko dojdeme k nějakému závěru. I když mi to přijde, že ten její je pěkný hajzlík, neustále jí vyhazuje, vyhrožuje, rozhoduje o ní bez ní…

Příspěvek upraven 21.04.13 v 08:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15113
21.4.13 08:17
@luckalucka737 píše:
Ja nevim, nejlepsi by asi bylo od nej odejit, miminko si nechat a alimenty chtit jen na prvni dite, kdyz o to druhe nestoji, tak ho nezapisovat ani do rodneho listu :nevim: ditete.

To by se mu akorát hodilo, proč by to dělala? Byli u toho oba, tak at se tatínek pěkně postará.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
21.4.13 08:24
@Tiger-lily píše:
@berry4 Jasně, už spolu dávno neměli být, vztah je očividně děsný už dlouho. Ale bohužel lepili a lepili a skončilo to těhotenstvím. Bez vyjádření jejího manžela asi těžko dojdeme k nějakému závěru. I když mi to přijde, že ten její je pěkný hajzlík, neustále jí vyhazuje, vyhrožuje, rozhoduje o ní bez ní…

Právě.....

Já bych neriskovala další vývoj situace těhotenstvím,dle mého je to v tomhle případě spíš existenční sebevražda. Měla by se zakl. spíš soustředit na to dítě,co má,vytvořit pro ně oba důstojné podmínky k živí,postavit se na vlastní nohy a třeba časem potká nějakého normálního chlapa. Takhle si to všechno ještě víc zkomplikuje ,štěstí,ani radost to nikomu nepřinese,jen ona sama bude mít život ještě víc zkomplikovaný. Člověk by měl být někdy už jen v rámci pudu sebezáchovy trochu sobec, ono to občas není na škodu. :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
21.4.13 08:39

@berry4 Ano, rozum říká, že potrat je v tomto případě nejlepší a nejsnadnější řešení. Bohužel ne každá z nás by ho psychicky rozchodila. A zakladatelka je na zhroucení už teď. Takže si hlavně musí sama se sebou probrat všechny důsledky, ať už se rozhodne si dítě nechat nebo nenechat. Zůstat se současným manželem je nesmysl, takže prostě bude řešit dvě verze: dítě si nechá a tady bude nejdůležitější problém, jak dvě malé děti zvládne a uživí a druhá možnost potrat a tam bych viděla nejdůležitější to, jestli se s tím dokáže srovnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí