Manžel mi vyčítá, že jsem večer unavená

Napsat příspěvek
Velikost písma:
56334
2.4.24 10:03
@Anonymní píše: Více

Ať se stará celý víkend o děti, komplet. Navíc máš spánkový deficit, to nezmizí po jednom vyspání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1931
2.4.24 10:04

Já sice nekojím a máme jenom syna 6 měsíců, ale manžel se lehce podivoval, že nestíhám moc domacnost. Tak jsem mu syna vrazila na celý den a šla uklízet, jenom jsem mu vždy dala jídlo (manželovi se syn furt směje a nejí). A už to pochopil…v noci ovšem vstávám jenom já, syn ho nevzbudí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2327
2.4.24 10:05

Máš h.upa. Celkem běžný stav. Zkrotne, až jemu bude blbě. To mu pak bude dobrá manželka i synové, aby se postarali. A že to přijde, si může být jistý. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5182
2.4.24 10:06

Vzdyt pise, ze deti jsou zvykle na ni, jsou mamanci a ona si to uziva, ze ji potřebují. Takze rady, at da deti manzelovi a pak bude mit energii, asi slyset ani nechce. Dela si to sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15503
2.4.24 10:08

Pokud s nim trávíš jak píšeš 4-5 večerů týdne, tak si myslím, ze je to dostačující a manžel je asi trochu sobecky, když ti aspoň občas nedopreje jit spat vecer s detma. Chapu, ze mu vadí málo sexu, tak možná místo seriálu častěji sex, třeba pak bude spokojenější.. Každopádně měl by si vyzkoušet cele dny kmitat kolem dvou dětí, možná by pochopil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
2.4.24 10:11

@hani28
Myslim na to uspani. O vikendu a vecer koupani atd. normalne funguje s nima… jdou s nim klidne na cely den na vylet atd… ale on je pracovne vytizeny, vic casu pres den proste nema, chodi domu tak v 7. Ja nechapu, ze on neni unavený, kdyz je celý den v praci a vecer vydrzi do pulnoci. Ja proste mam ty hodiny v sobe jinak, v 10 vecer jsem zrala proste do postele, kdyz vim, ze v 6 vstavam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5182
2.4.24 10:15
@Anny A píše: Více

Tak když je vezme na celý den ven, tak se muzes prospat, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.4.24 10:19

@hani28 no tak když s nimi jde jednou za měsíc na vylet tak to mi asi v deficitu nepomuze… většinou mame víkendové plany spolecne s dalsima rodinama s detmi atd. Jen tim chci rict ze jsou s nim v pohode, ze to neni, ze by byli zavisly jen na mne a klidne s nim nekam jdou beze me.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.4.24 10:21
@Eva2610 píše: Více

No i tak si myslim ze kdyz budu vice spat, plna energie, tak mi ten sex 2 tydne bude stacit a nezda se mi to jakonejak malo. a ani jsme spolu driv nespali denne, ja nevim proc to najednou tak vyzaduje…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.4.24 10:24
@andrasteia píše: Více

Zapojeny je jen na vecerni koupani a o vikendu. Jinak je v praci. Takze deti na nej zvykly jinak jsou a funguje s nima. Ale pres tyden je to proste vse na mě

• Citovat
  • Upravit
1931
2.4.24 10:24

A mluvila jsi s nim o tom, že to není jenom o únavě, ale že na to víc chuť nemáš a že ti to tak vyhovovalo i předtím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34393
2.4.24 10:26

Když ty si to fakt děláš sama. Uspáváš děti jen ty, protože…Proč by je nemohl uspat manžel? O víkendu se můžete střídat, jeden bude spát, druhý se postará o děti. Proč si nemůžeš lehnout s dětmi přes den? Přijde mi, že jeho opravdu dost přehlížíš. Tvoje já chci, nechi… Jste rodiče, je jasný že se ten život změní, ale ty si najela na kolej, kdy bys byla nejradši jen ten rodič, a partnera vnímáš jako přítěž, která sice doma maká, stará se o děti atd, ale nejlepší by bylo, kdyby po tobě nic nechtěl. Ty to asi nevidíš, ale máš zaděláno na velkej problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4172
2.4.24 10:28
@Anny A píše: Více

A mohl by v těch 6 vstávat s dětmi manžel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2447
2.4.24 10:28

Tak pokud byla frekvence 2× týdně vždy a je nadále, tak bude problém asi jinde, ne? Třeba abys taky někdy projevila aktivitu ty? Nebo nedostatek intimity obecně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.4.24 10:31

@ALIPELI
Ano mluvila ale k tomu jsem vlastně odpoved nedostala. To uz jsem mu pak rekla ze ma proste nějakou naprumernou potřebu a ze neznám v okoli par co maji male deti a co by to delali kazdy den. Dokonce ze svych kamarádek jsem si i nedavno rikala ze jsme na tom asi nejlepe. Ze si kazda stezuje jak maji malo sex a kdyz jsem rekla ze my pravidelně tak jeste rikali jak je to super. A on na me vyrukuje s tim jak je to nedostacujici. Vim ze to byla hruza pred rokem jak mel maly koliky a vecery prorval a proste nebylo kdy… ale od te doby co to preslo jsem byla spokojena, dokonce se mu proste libi nejake eroticke hry a ja zacala se i tomu venovat ze treba parkrat do mesice s tim prijdu protoze vim ze s emu to libi a myslela jsem.si ze je konečně spokojený a ze musi vnimat rozdil nez jak to bylo on na me vyrukuje s timto. :( ze mu to zkratka nestaci

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky