Manžel mi vyčítá, že jsem večer unavená

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2164
2.4.24 17:06
@Anonymní píše: Více

Víceméně s tebou souhlasím, ale je smutné, že si k tomuto dost rozumnému názoru musíš vzít anonym, třebaže důvod chápu. Tím nekritizuji tebe, spíš je mi jasné, že by se tu na tebe asi někdo vrhl. A pokud to tak má být, není potřeba to absoltvovat s nickem.
Pokud jde o ten sex, tak máš štěstí, že s rozumným chlapem jsi schopna ho mít příjemný, i když zrovna nemáš chuť, já to tak nemám, takže fakt musím hledat partnera, který nebude chtít denně, protože příliš velký kompromis u mě v tomto směru není možný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11200
2.4.24 17:13

S tím uspáváním to taky moc nechápu. Známá tahle uspává obě děti, starší má 8, mladší 4 roky. Ta si taky užívá, že ji děti potřebují, občas s nimi usne v pokojíčku. Manželovi se to samozřejmě až tak nelíbí, protože jde uspat děcka po osmé večer a vrátí se do ložnice až po deváté, nebo vůbec… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AlexandraEll
2.4.24 17:13

Když je sova, tak toho využij. My jsme sovy oba a já se teda obětovala a ráno vstávám já. Ale v době kdy se děti budili v noci tak on mě nechal spát a táhnul celou tu dobu co tak jako tak byl vzhůru. Což je cca do 2. Využili jsme toho, že by stejně nespal.
Nevím jak se to dělá s kojením, ale tak určitě existuje nějaké to odstříkané mléko a tak. A když se vyspíš jeden den 6+ hodin v kuse, tak hned na něj budeš druhý den příjemnější a bude to lepší pro oba.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.4.24 19:03

Reaguji na úvodní příspěvek. Tvůj chlap si sexuálním nátlakem a vydíráním dláždí cestu k tvému fyzickému odporu. Zažila jsem to samé. Jeden až dva sexíky týdně byly manželovi málo a myslím, že ten nátlak nám pokazil vztah. Můj muž to dokonce bral tak, že když jednou nic nebylo, chtěl další týden dvojnásobek. Jako by si vedl evidenci. Toto se fakt nedělá. Jako sakra nemůžou chlapi pochopit, že to je dočasné? Jim kdyby ta jejich chlouba třeba na půl roku opuchla, tak taky počkám až jim splaskne a bude zase funkční a nedělám hroty :cert:

• Citovat
  • Upravit
475
2.4.24 20:18
@Bytsamsebou píše: Více

Tak samozřejmě, že je to nuda pokud dotyčná nebo dotyčný z toho nudu dělá. Když člověk chce tak se to dá vždy udělat tak, že to nuda nikdy nebude, ale tam chybí to, že musí někdo chtít :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.4.24 21:04

@Mariane.B
Diky za nazor. Jen dodam ze to mamanek neni myšleno jakoze si beze me neodejde ani na zachod, ale ze je to takovy muj mazlik, co proste uprednostni me před tatou. Ale nema problem byt s kymkoliv jinym, i se necha od nej uspat, ale chodím s mladsim a tak beru oba naraz… a s tim vstavanim on se nebudi ze prudi, ale protoze ma nocni mury a nocni desy. Je hypersenzitivni, ma spatne spani, krici ze spani. Pak hned spi jak spalek dal, ale proste me to ze spani vytrhne ze jo… nebo tim jekotem vzbudi mladsiho a ten se jinak nez prsem v noci neuklidni. Jako jo uklidnil by se mozna houpanim nebo hlazenim ale to je jednodušsi to prso. Nevim proc tu vsichni porad odrazuji od kojeni kdyz to je to nejjednodussi v noci co muzu udelat. Skakani na mici v noci vazne lepsi neni :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.4.24 21:10

Nezlob se ale tohle me vzdy zveda ze zidle. Nemam 4 deti ale 2. A v necem je mam naucene stejne a v necem ne. Tak mas asi štěstí ze se nechali všechny 4 naucit na samotne usinani. U druheho syna si to taky umím představit, ale u prvniho ani náhodou! Snazila jsem se o to několik mesicu a vedlo to jen k řevu a zachvatum. Asi nevis co je hypersenzitivita a hyperaktivita. A vazne to s nim nebylo vubec jednoduche, byl velmi uzkostlivy a plactivy. Takze v tomto jsem ustoupila a dokud me bude potřebovat budu uspavat. Ted uz je to jen ontom ze vedle nej lezim a on je během 5ti minut tuhej. Nemam s tim zadny problem.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.4.24 21:16

Diky za podporu. Ten tlak je vazne blby. Opravdu to ma opacny efekt. Kdyby to nehrotil furt a neměl narazky, jen tak by přišel ze mi namasiruje nohy, hned je to jine.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.4.24 21:25

DEKUJU vsem, za slusne nazory. Asi neni v mych silach uz jednotlive odepisovat, kazdopadne neco mi pomohlo… zkusim vic zapojit manzela, abych nebyla tak nevyspala. Na kojeni mam svuj nazor a zkušenost s prvnim synem, takže to ukoncovat ted nebudu. Nechci at je duvod k ukonceni kojeni chlap. Proste je to uz na poslední mesice meho života, kdy ještě budu kojit a nenecham se o to pripravit. Je to pro me i pohodlnost. A chlap to ani po mne nechce naopak me v kojeni podporuje. Zkusím pridat vic pozornosti jemu i pres den, ale s tou cetnosti se bude muset nejak popasovat, ja na to každý den pravdepodobne mit chut nebudu nikdy. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
2.4.24 21:28

Tyhle diskuze jsou vždycky o tom stejném. Nám vychází sex v průměru asi tak dvakrát do měsíce asi posledních 10 let. Jsou měsíce úplně bez sexu a jsou jiné měsíce, kdy je to 4-5× měsíčně. Tak to vychází kvůli různým nemocím dětí, teď v zimě byl nemocný partner a teď zase leží se zánětem. Tak snad je to o empatii a domluvě, ne?

• Citovat
  • Upravit
1853
2.4.24 21:52

Tohle je ukázková diskuze o tom jak poslat vztah s malýma dětma do kopru. Zakladatelka i její manžel si každý mele tu svou a snaha domluvit se a najít kompromis je nula. Hlavní co chce zakladatelka slyšet, že muž je chlívák co chce sex moc často. Ona vše dělá správně popř. nechce nic měnit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.4.24 22:26

Kojila jsem 2 děti 2 a 3 roky, nijak mě to vyčerpávalo, spíš mi to přišlo pohodlné. Uspávala jsem večer různě dlouho, od 5 minut do hodiny, pořád se to měnilo. V noci jsem vstávala jen já, manžel měl náročnou práci. Jinak se taky dost zapojoval a nijak netlačil, ale sex jsme měli vždy tak 3× týdně. Sex může probíhat i jindy než večer. Zorganizuje si hlídání. Já teda měla starší ve školce, malou dala po obědě spát a dala si dvacet.

• Citovat
  • Upravit
12501
2.4.24 22:28
@Mango_Lassi píše: Více

Jenže vám to vyhovuje a Tvůj je téměř asexuální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5684
2.4.24 22:46
@Aragua píše: Více

Na sex musí být chuť. Jak chceš vykřesat chuť na něco, co ti někdo denně vyčítá. A jaká je kvalita vynuceného sexu? Tak si to nějak odtrpím, hlavně ať už dá pokoj? To někdo jako fakt chce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
2.4.24 23:38
@Veveří píše: Více

NIc o tomto nepisu. Vidim dva lidi co se neumí domluvit. Každý si sedí na svém a ochota být tu pro druhého je na obou stranách nula. V tomto nastavení mi přijde otázka na normální frekvenci sexu totální ustrel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí