Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To byl šikovnej, když pokaždé zvládal si „trochu ustříknout dovnitř“ a zbytek ven ![]()
Moc tomu celému nevěřím.
Pokud za žádnou cenu nechci dítě, tak se kujevsky postarám o to, aby nedošlo k početí. Toť vše. Přerušovaná soulož v žádném případě nepatří k jistým metodám antikoncepce.
Ahoj, jestli to není smyšlený příběh, tak chápu, že je to těžká situace. Je to velký zásah do vztahu. Tohle si musíte vyřešit mezi sebou nebo běž k terapeutovi. Podraz je to veliký, ale to dítě za to nemůže.
Mám dva známé, kterým to taky nejde. Berou léky na podporu plodnosti, sportují a mají speciální stravu. Při sexu použijí plnou dávku a stejně jim to nejde. Jako fakt by mě zajímalo, co tvůj manžel použil za léky na podporu plodnosti. Řekneš mi to?
Manžela chápu, ale takhle se to fakt nedělá. Přeji hodně sil
.
@LukeR1 přála bych si, aby to byl jen smyšlený příběh ![]()
Jinak děkuji za milý komentář, ale nezlob se teď opravdu jsem ve stavu, kdy nechci s mužem mluvit ani o běžných provozních věcech natož se ho ptát, co použil na podporu plodnosti
Zakladatelko, chápu tě 🤗 Taky bych byla naštvaná. Je to od něj hrozný podraz.
Dítě bych si nechala a nerozváděla se. Za mě je dobré mít sourozence.
Vzhledem k tomu, že jste používali přerušovanou soulož a ochranou byl zřejmě kondom, tak z toho děláš větší problém, než je. To prostě není spolehlivá antikoncepce.
Ono když to člověk chce, tak to nejde a když nechce, je to hned. To je i moje zkušenost a o první dítě jsme souložili o sto šest, a nic celé 2 roky. Druhé a třetí bylo s přerušovanou a s kondomem a stejně se povedlo. Pak šel teda na tu vasektomii.
Prosím tě, poraď místním snazilkam ten zázračný lék, co užíval tvůj manžel, že i z absolutne nepozorovatelneho ústřiku vznikl mimisek!
Upřímně, pokud nekdo souhlasí s s přerušování, tak by mu případné dite nemelo vadit.
Já sama jsem výsledek přerušované soulože takže bych do toho nikdy nešla. K ochraně stačí nehormonalni tělísko. Hazet vinu pouze na manžela je blbost.
Já osobně bych si tedy dítko nechala ale pokud vis že ho nebudeš mít ráda tak je asi lepší potrat než aby jsi mu svými výčitky zničila život.
A žádný takový zázračný lék na plodnost podle mě není to by asi nebylo tolik žen na umělém oplodnění. Prosťe jen hlava asi nebyla v režimu oplodňování ale užívat si sex.
@Lucie_Sx píše:
Ale prerusovana souloz sama o sobe neni zadna poradna ochrana.A teda dost pochybuju, ze to chlap udela nadvakrat.
Proč by to nešlo nadvakrát?
@Betty MacDonald píše:
Pokud za žádnou cenu nechci dítě, tak se kujevsky postarám o to, aby nedošlo k početí. Toť vše. Přerušovaná soulož v žádném případě nepatří k jistým metodám antikoncepce.
Souhlasím. Pokud vím, že dítě na 1000% nechci, prostě měla sis dát tělísko…
@Lucie_Sx píše:
Ale prerusovana souloz sama o sobe neni zadna poradna ochrana.A teda dost pochybuju, ze to chlap udela nadvakrat.
ten „můj“ se udělá klidně i na 3× - 4×, když na to přijde, sice ty „první“ míň, než poslední, ale jde to
@j.a.n.i1 kdyby to byl důsledek pouhé „nehody“, srovnala bych se s tím jenomže tohle nebyla nehoda, ale plánovaný podraz…to je oč tu celou dobu běží
za 8 let kondomu a přerušované soulože se nic nestalo až teď, kdy tomu manžel za mými zády dost pomáhal
@Anonymní píše:
@j.a.n.i1 kdyby to byl důsledek pouhé „nehody“, srovnala bych se s tím jenomže tohle nebyla nehoda, ale plánovaný podraz…to je oč tu celou dobu běžíza 8 let kondomu a přerušované soulože se nic nestalo až teď, kdy tomu manžel za mými zády dost pomáhal
Zakladatelce jde hlavně o to, že zradil její důvěru. Že se na něčem oba dobrovolně a závazně dohodli. On bez jejího vědomí úmyslně, záměrně a opakovaně tuto dohodu porušoval, aby dosáhl podrazem svého.
Toto nebyla dohodnutá běžná přerušovaná soulož, na které se předem shodli a „náhodné“ těhotenství z ní.