Manžel na mě udělal neskutečný podraz - jak se k tomu postavit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
30.3.23 19:54

@Lucie_Sx můj to umí..třeba i na víckrát… Využívá to k tomu, aby se hned neudělal úplně, a soulož trvala dýl jak 2m

• Citovat
  • Upravit
737
30.3.23 20:05

Muzeme specifikovat ty vytamíny od kamarada? Az budeme zadelavat na druhe, aby to bylo najistotu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
30.3.23 22:15
@BohunkaP píše:
Kdyby na mne manžel udělal podobný podraz, nejsem si jista, že by to náš vztah ustál – silně o tom pochybuji. Co ale vím s jistotou, je to, že bych za této situace nešla na potrat.Asistovaně si “nechat vyrobit” jedno dítě… a poté nechat ukončit zdravé, prosperující těhotenství jen proto, že mne zklamal životní partner (který nota bene ten podraz udělal proto, že si právě tohle dítě strašně přál), to bych osobně považovala doslova za výsměch osudu. Vnímala bych to jako principiální vyřizování účtů s partnerem, jako takové jeho exemplární potrestání, něco ve smyslu “a just tohle dítě nebude”…. a kdybych na ten potrat šla, už bych se asi nikdy v klidu nevyspala, protože bych za tohle čekala od života hodně velký trest.

Tak trest možná ne, ale lepší je představa, že sourozenci si budou rozumět a v životě si třeba budou oporou. Věřím, že druhé dítě by normálně zvládli/zvládla. A chlap by (za trest) musel hodně makat. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stará známá
30.3.23 22:28
@Catalinn píše:
Tak já věřím, že při poloze zezadu to chlap zvládne :nevim:

Pokud manžela miluješ (odprosti se od nynějšího naštvání), budeš nejspíš milovat bez problému i miminko. Jen si představ ten uzlíček v náručí nebo jak Ti ho po porodu položí na hruď (chci Tě jen namotivovat :cert: )

Rozdychavala bych takový podraz dlouho, ale nerozvedla bych se!!!

A co víš, třeba zatoužíš po ještě větší rodině a budeš mít možnost mu to vrátit :pankac: Teď si (trochu) dělám legraci.

Jinak teda znám opačný příběh. Byl pár, byli spolu dlouho. Ona moc toužila po dítěti, on rodičovské pudy nula. Chtěl s ní být, chtěl mít klid. Před každou souloží šel tajně do koupelny a máchal si šourek s varlaty v umyvadle s horkou vodou :dance: Neotěhotněla.

Držím pěsti pro pro Tebe správné rozhodnutí a brzký klid doma.

Teda to s tim machanim sourku v umyvadle s horkou vodou… to je taky desna kravina :)

• Citovat
  • Upravit
Stará známá
30.3.23 22:30
@mikča89 píše:
Muzeme specifikovat ty vytamíny od kamarada? Az budeme zadelavat na druhe, aby to bylo najistotu :mrgreen:

No ale nezapomen, musi to byt konska davka!!! Cim vic tabletek, tim vic dokonalych mrstnych spermijek!

• Citovat
  • Upravit
23966
30.3.23 22:30
@Stará známá píše:
Teda to s tim machanim sourku v umyvadle s horkou vodou… to je taky desna kravina :)

nemaj se spíš ledovat? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stará známá
30.3.23 22:37
@Netopirek píše:

Jakoze nastane vedlejsi efekt - smrsknuti organu chladem na 2 cm s naslednym dokonalym antikoncepcnim ucinkem = nepostavi se vubec?

• Citovat
  • Upravit
6078
30.3.23 23:30
@Pudloslava píše:
Kdyz jsme fakt nechteli deti, pouzivali jsme kondom i spermicid. Zda se mi tezko uveritelne, ze by nekdo mohl jeste dnes verit na antikoncepcni ucinnost prerusovane souloze, ale budiz. Manzel rozhodne podraz udelal. Mel by jit na materskou, prinejmensim.

Hele jaký spermicid? Ten, co jsme koupili, způsobuje manželovi necitlivost. Takže jako antikoncepce super, ale teda jinak, než jsme chtěli :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43039
31.3.23 06:18
@Modesta píše:
Hele jaký spermicid? Ten, co jsme koupili, způsobuje manželovi necitlivost. Takže jako antikoncepce super, ale teda jinak, než jsme chtěli :D

Pharmatex

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
31.3.23 07:03
@mikča89 píše:
Muzeme specifikovat ty vytamíny od kamarada? Az budeme zadelavat na druhe, aby to bylo najistotu :mrgreen:

Vitamíny melo být, ypsilon mi unikl pod dojmem té plodné tvrdosti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3957
31.3.23 07:35
@Stará známá píše:
Teda to s tim machanim sourku v umyvadle s horkou vodou… to je taky desna kravina :)

Proč myslíš??
Já jsem o plodnosti jak ženy, tak muže, měla načteno kde co. Ono se vážně v období snažení se o dítě nedoporučuje u mužů častá horká sprcha ani časté saunování, že to horko ty spermie zabíjí. I taková horečka může způsobit přechodnou „neplodnost“. A to s tou horečkou mám ověřeno. Manžel když byl před prvním dítkem na spermiogramu, tak ten mu moc dobře nevyšel (ne úplně nejhůř, ale taky ne nejlíp), doporučeno zopakovat znovu po 3 měsících - to už neabsolvoval, protože jsem mezi tím otěhotněla. Pak jsem si zjišťovala co vše může ovlivnit plodnost muže a mezi tím byla mj. i ta horečka. A já jsem si následně uvědomila, že tak měsíc před odběrem byl manžel nemocný a měl i horečku.

Takže tomu „napařování“ v horké bych i věřila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
31.3.23 07:37
@Netopirek píše:

Proc ledovat? Sourek vzniknul právě proto že tělesná teplota je příliš vysoká na spermie, takhle jdou víc v chladu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
31.3.23 07:38

Tak považovat přerušovanou za ochranu může jen mentální chudáček. Ale dobře, řekněme podraz. Pokud to tak je, je to podraz hodně vysoké úrovně. šel bych na potrat. Jednou jste se dohodli, že jedno tak jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
31.3.23 08:30
@Stará známá píše:
Jakoze nastane vedlejsi efekt - smrsknuti organu chladem na 2 cm s naslednym dokonalym antikoncepcnim ucinkem = nepostavi se vubec?

Asi tak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
31.3.23 11:27

A ted vazne, z textu zakladetelky mi vychazi, ze jediny duvod nechtenosti druheho ditete je, ze: tehotenstvi hrozne, porod peklo/sestinedeli taky… pripomina mi to analogii kdyz sestilete dite nechce chodit do skoly, protoze se tam musi ucit… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí