Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@užjenmilenka píše:
tak já jsem holt byla ta milenka, co s epro něj rozdala jen pro trošku lásky a pohlazení, to je ale asi něco špatně ve mě, ve finále ani ne v něm, on toho jen dobře využívá
já ti tak rozumím.. ale víš..ty se vážně uvnitř nemáš moc ráda ![]()
@Regina Hero píše:no jezdí, má jeden nákladák na splátky a ne malý, dluby všude, kam se podívá a v dnešní době tihle malý živnostníci, co jezdí jen kolem komína, protože jsou líný vyjet někam dál se neudrží, krachují jeden za druhým a to vím, mám spoustu kamarádů kamionáků. Alimenty dostal velký, protože ex byla v tý době na rodičáku, ted snad bude žádat o snížení, jí za těch 7 týdnů co jsme od sebe dal navíc jen 500 a koupil jídlo na vánoce a hlavně pivo pro sebe, ale to fakt nevím, třeba to říká jen abych nezačala s tím, že když má pro ní, tak by mí mnohl dát taky něco z toho, co mi dluží. On živí i toho bráchu, jezdí s ním autem a stará se mu o papíry, aby tan můj měl odpoledne čas na kluky, ale kdo si to v dnešní době může dovolit, mít závozníka? Všichni, kdo nás znají mi říkají, at jsem ráda, k že je pryč, že ona nic netuší a bude se hodně divit, až jim tam jednou zazvoní exekutor. Takže takhle asi, tohle já miluju, jsem fakt na ránu mezi oči
Vychcanej… říkalas, že jezdí náklaďákem? To nebude zrovna chudáček žebráček, ne? Nevím, kolik má alimenty, ale když teď nemusí ženě dávat víc, nepřispívá na jídlo, bydlení, tak mu určitě ty peníze zbudou, ne? No a jestli ne, tak by se sakra měl začít snažit… chlap, co se nedovede postarat o svou rodinu - no,![]()
![]()
a když teď má vlastně ty rodiny dvě, tak by měl makat dvakrát tolik, co?Příspěvek upraven 01.02.13 v 15:07
A ted koukamze se to pekne pohlo
smarja on z tebe ma dojnou kravu
no jde videt ze od nas tady potrebujed dostat poradny kapky a otevrit oci ![]()
@Mirii píše:ano je rozvedeným, prošla jsem si s ním vším, od podání návrhu až po rozvod, byla jsem u všeho, i jsem četla rozsudek- Že spí u bratra vím taky, není to roblém zjisti, vidíme si do oken i s ním i s jeho bratrem, navíc jak už jsem tu psala, jsme dennně v kontaktu, ale to je jedno ted už. A jestli mě využívá, asi ano, dřív i finančně, ted už jen na sex, víc mu nejsem ochotná dát, a kdo ví, co bude dál. S manželkou nespí, to řekla i ona, tak co by si nešel za mnou, hajzlík jeden
cele docitam a myslim si to same. Dokonce si myslim ze milence lze a je plne s manzelkou.
uzjenmilenka - ty jsi nekdy videla dukaz ze je rozvedeny? Vis jiste ze spava u bratra? Cele mi to prijde ze od tebe odesel z duvodu ktery ti nerekl( zenu miluje, deti miluje, miluje svuj zivot a s tebou zit nedokaze, jen si uziva toho co doma nedostava) ale chapu ze je tezke si priznat ze te jen vyuziva, pac ty si myslis ze vyuzivas jeho
kazdopadne drzim palce at se to rozsekne, protoze je mi lito deti
@Mirii píše:
A ted koukamze se to pekne pohlosmarja on z tebe ma dojnou kravu
no jde videt ze od nas tady potrebujed dostat poradny kapky a otevrit oci
no měl a v podstatě, kdyby nebyly ty vánoce a já mu nevyměnila fabku, což bylo asi to nejlepší, co jsem mohla, tak bych mu cpala dál a ani by mi to nedocházelo. Ono je to pro mě fakt lepší, že je pryč, jen v tom srdíčku furt tak nějak je, ale kdo ví, není to jen obava, že zůstanu sama, nebo že se najde další takovej? prý si mám rovnou na čelo vytetovat charita, mi bylo řečeno ![]()
Smarjaa
hlavne nam napis za par tydnu, mesicu, roku
jak to dopadlo…porad ale nechapu proc se rozvadel a pak couvnul zpet
a jake byly ty tri mesice co jste spolu byli? Uzasne a nebo bezny zivot
![]()
@Mirii píše:
Smarjaa![]()
![]()
hlavne nam napis za par tydnu, mesicu, roku
jak to dopadlo…porad ale nechapu proc se rozvadel a pak couvnul zpet
a jake byly ty tri mesice co jste spolu byli? Uzasne a nebo bezny zivot
![]()
jo jo dám vědět, ono to nebude mít dlouhý trvání, a proč se rozvedl a pak couvl? tuhle otázku si kladu furt dokola, ale jak jsem psala, po hádce kvůli vánocpům jsem mu vyměnila fabku a tím jsem taky nabořila jeho ego a jemu nezbylo nic jinýho, než jít tam, měl jít pod most? A brácha bydlí v podnájmu, v maličký garsonce, taky nic moc pro dva dospělý chlapy
@užjenmilenka píše:
jo jo dám vědět, ono to nebude mít dlouhý trvání, a proč se rozvedl a pak couvl? tuhle otázku si kladu furt dokola, ale jak jsem psala, po hádce kvůli vánocpům jsem mu vyměnila fabku a tím jsem taky nabořila jeho ego a jemu nezbylo nic jinýho, než jít tam, měl jít pod most? A brácha bydlí v podnájmu, v maličký garsonce, taky nic moc pro dva dospělý chlapy
Aha, takže borec vleze kamkoliv, když ho někde vyhodí… Panebože, o tohle někdo fakt stojí?
Užjenmilenko, seber důstojnost a přestaň na něho čekat. Takoví chlapi nestojí za to, určitě máš na víc!
@užjenmilenka píše:
on vážně není dospělej chlap, ale spíš chlapeček, jak tě tak čtu… no jsem zvědavá co bude až t spadnou ty růžový brejle úplně
![]()
@haninek píše:
Aha, takže borec vleze kamkoliv, když ho někde vyhodí… Panebože, o tohle někdo fakt stojí?
no asi stojí, ale jak dlouho?
@jdukolem píše:
on vážně není dospělej chlap, ale spíš chlapeček, jak tě tak čtu… no jsem zvědavá co bude až t spadnou ty růžový brejle úplně![]()
už aby to bylo ![]()
@užjenmilenka píše:
no asi stojí, ale jak dlouho?
seš pro mě živoucí důkaz, že láska je slepá
..nic ve zlým… pánbůh mě ochraňuj před zamilováním - a to říkám smrtelně vážně… víš mě se jevíš jako ženská co má IQ na úrovní, ale v této situaci máš úplně vymytej mozek - trochu mě to děsí..doufám, že se už nezamiluju.
@užjenmilenka píše:
už aby to bylo
začni tím moilem doma až se půjdeš zejtra bavit
i malej krok je krok.
popřemýšlím o tom