Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Moc Vám děkuji. Toto je moje první diskuze a netušila jsem, že je to lepší než psycholog.
A mmj. moje nejlepší kamarádka mi přinesla štěně. Prý se pořád o někoho musím starat..a ono chrápe a prdí..Co mi vlastně chybí ?
grepik02 píše:
Držím palce, jsi chytrá ženská, tak tím máš napůl vyhráno
makynah píše:
Moc Vám děkuji. Toto je moje první diskuze a netušila jsem, že je to lepší než psycholog.
A mmj. moje nejlepší kamarádka mi přinesla štěně. Prý se pořád o někoho musím starat..a ono chrápe a prdí..Co mi vlastně chybí ?grepik02 píše:
tak já tu mám jeden pohled s té druhé strany. Byla jsem kdysi milenkou chlapa, co měl ženu a dítě. Abych nebyla úplně za tu nejhorší, tak ona měla v té době taky někoho jiného. Nicméně to mě neomlouvá, i tak toho dodnes lituju a stydím se…
No tak on byl do mě (alespoň to tvrdil) hodně zamilovaný, od manželky odešel, podal žádost o rozvod. Pak jsem začala pozorovat že toho lituje, že se mu stýská po dítěti, že žárlí na jejího chlapa. Prostě po čase se k ní vrátil. Takže ano, vrátit se nejspíš může. Ale co vím, tak ten můj se stejně nakonec rozvedl. Myslím si, že když už se ten chlap, nebo i ženská, dokáže zamilovat do někoho jiného a něco takového dopustí, tak už je v tom manželství něco hodně špatně. A i když se mu pak třeba začne stýskat, to co bylo špatně se tím už nespraví.
A upřímně řečeno, když už ti jednou dokázal lhát a podvést tě, dokážeš mu ještě někdy věřit a opravdu mu odpustit?
Ani mě by se nelíbilo ho vzít domu a do postele pokaždé, když se v něm hne svědomí a začnete mu jako rodina chybět
co se týče psího miminka,úžasnej dáreček pro opuštěnou dušičku .. ![]()
Vůbec nevím. Nikdy jsem to nemusela řešit. Před třema rokama nastoupil do armády. Všichni jeho kolegové měli jednu i více milenek. Na každé oslavě striptérku.Na srazu spolužáků zase poslouchal, jak jsou všichni za vodou. A doma ? Pořád stejná ženská, hypotéka, splátky na auto… Když odcházel, tak na mě v afektu křičel, že všichni šoustaj na všechny strany a on nemůže ani posílat SMS. A že si nemůže koupit ani co by chtěl..
Ale je to čestný chlap. Nikdy !!!…až na teď mě nepodrazil a je ten nejlepší otec na světě. Když se po týdnu vrátil, sama jsem ho poslala pryč.Nešlo to. Bylo na něm vidět, že miluje jinou.
Vera111 píše:
tak já tu mám jeden pohled s té druhé strany. Byla jsem kdysi milenkou chlapa, co měl ženu a dítě. Abych nebyla úplně za tu nejhorší, tak ona měla v té době taky někoho jiného. Nicméně to mě neomlouvá, i tak toho dodnes lituju a stydím se…
No tak on byl do mě (alespoň to tvrdil) hodně zamilovaný, od manželky odešel, podal žádost o rozvod. Pak jsem začala pozorovat že toho lituje, že se mu stýská po dítěti, že žárlí na jejího chlapa. Prostě po čase se k ní vrátil. Takže ano, vrátit se nejspíš může. Ale co vím, tak ten můj se stejně nakonec rozvedl. Myslím si, že když už se ten chlap, nebo i ženská, dokáže zamilovat do někoho jiného a něco takového dopustí, tak už je v tom manželství něco hodně špatně. A i když se mu pak třeba začne stýskat, to co bylo špatně se tím už nespraví.
A upřímně řečeno, když už ti jednou dokázal lhát a podvést tě, dokážeš mu ještě někdy věřit a opravdu mu odpustit?
makynah píše:
A mmj. moje nejlepší kamarádka mi přinesla štěně. Prý se pořád o někoho musím starat..a ono chrápe a prdí..Co mi vlastně chybí ?Mno vidíš, vždyť teď už manžela ani nepotřebuješ, doma ti chrápe a prdí psisko, to nikam nezdrhne, vždycky tě bude bezmezně milovat a ještě si posílíš kondičku, když ho budeš venčit
![]()
![]()
![]()
No tak teď jsem se tu chlámala až se ten můj ptal,co mě rozesmálo.
Jo,co ti chybí?No možná nějaká malinká pomstička na vyléčení ega ![]()
makynah píše:
A mmj. moje nejlepší kamarádka mi přinesla štěně. Prý se pořád o někoho musím starat..a ono chrápe a prdí..Co mi vlastně chybí ?grepik02 píše:
U nás bylo něco podobnýho, dávala jsem mu pár týdnů. Pořád mě citově vydíral tím, že se se mnou scházel a dával mi naději, pak ale zase šel za ní. Já pořád doufala.. no hnus.
Ve chvíli kdy jsem si našla chlapa a chtěla koupit byt, přesně ten den přilezl s prosíkem. Dneska jsme spolu „šťastní“. Jak mi radili kamarádi - chlapi: Musí tě nadobro ztratit, pak si uvědomí, co chce.
Anonymní píše:
U nás bylo něco podobnýho, dávala jsem mu pár týdnů. Pořád mě citově vydíral tím, že se se mnou scházel a dával mi naději, pak ale zase šel za ní. Já pořád doufala.. no hnus.
Ve chvíli kdy jsem si našla chlapa a chtěla koupit byt, přesně ten den přilezl s prosíkem. Dneska jsme spolu „šťastní“. Jak mi radili kamarádi - chlapi: Musí tě nadobro ztratit, pak si uvědomí, co chce.
To si taky myslím..ale většinou ženská zjistí,že život bez něj je lepší…
No myslí,ale tou špatnou ![]()
peggy.sl píše:
Ach jooo, chlapi bohužel nemyslí hlavou.
Hele, a kde se hledá ? CCa 25-30 ( se zajíčkama nemám zkušenosti ), milování až do rána, snídaně do postele ( ne ode mě ) a potom pa,pa. Už žádný špinavý trenky…
mari1912 píše:
No tak teď jsem se tu chlámala až se ten můj ptal,co mě rozesmálo.Jo,co ti chybí?No možná nějaká malinká pomstička na vyléčení ega
makynah píše:
Na internetových seznamkách
![]()
makynah píše:
Hele, a kde se hledá ? CCa 25-30 ( se zajíčkama nemám zkušenosti ), milování až do rána, snídaně do postele ( ne ode mě ) a potom pa,pa. Už žádný špinavý trenky…mari1912 píše:
No tak teď jsem se tu chlámala až se ten můj ptal,co mě rozesmálo.Jo,co ti chybí?No možná nějaká malinká pomstička na vyléčení ega
makynah píše:
Myslím,že teď jich večer na baru najdeš dost:)))Jen je otázka,zda to zvládneš psychicky…