Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To samozřejmě nevím.
Je to všechno moc čerstvý.
Ale holky - úlohy máme hotový, na pondělí jsou děti naučení a zítra můj drahoušek přijede v osm večer z práce a bere si děti, abych si odpočala. Tak buď se pořádně vyspím a nebo dokonale našmínkuju a vyrazím ven. Kamarády mám. A děti už si vymysleli nedělní oběd a na něj nakoupeno taky mám. Tak co ? Spát nebo vyrazit ?
macinka85 píše:
Myslím,že teď jich večer na baru najdeš dost:)))Jen je otázka,zda to zvládneš psychicky…
makynah - tak mám dojem, že se ti manžel brzo vrátí
ale ty už ho možná nebudeš chtít
nápad se štěnetem byl super, vždyt je to jedno, pes nebo štěně, oba prdí a smrdí
ale pes tě nikdy dobrovolně neopustí
![]()
Se zajíčky taky nemám zkušenost, ale myslím, že stačí vyjít ven do báru, dát si drink a budeš jich mít kolem sebe houf
![]()
Já takhle poznala toho mýho ![]()
macinka85 píše:
Ale to ta snídaně asi nebude:)) Seznamka bude lepší:)))
makynah píše:
To samozřejmě nevím.
Je to všechno moc čerstvý.
Ale holky - úlohy máme hotový, na pondělí jsou děti naučení a zítra můj drahoušek přijede v osm večer z práce a bere si děti, abych si odpočala. Tak buď se pořádně vyspím a nebo dokonale našmínkuju a vyrazím ven. Kamarády mám. A děti už si vymysleli nedělní oběd a na něj nakoupeno taky mám. Tak co ? Spát nebo vyrazit ?macinka85 píše:
Myslím,že teď jich večer na baru najdeš dost:)))Jen je otázka,zda to zvládneš psychicky…
No to je dilema, jít do báru nebo spát, jasně že se našminkuj a vyraž ven!
![]()
Tak moc bych si přála, aby mě někdo miloval. Děti mě milují,ale…
Docela mu tu zamilovanost závidím. Žila jsem v domění, že se milujeme. Byla to hodně studená sprcha.
Jaannii píše:
makynah - tak mám dojem, že se ti manžel brzo vrátíale ty už ho možná nebudeš chtít
![]()
nápad se štěnetem byl super, vždyt je to jedno, pes nebo štěně, oba prdí a smrdí
![]()
Se zajíčky taky nemám zkušenost, ale myslím, že stačí vyjít ven do báru, dát si drink a budeš jich mít kolem sebe houf![]()
Vyrazit!!Budeš na to vzpomínat ještě hooodně dlouho a s babama..to jsou horší pařby jak s chlapama
Ty se umí odvázat
![]()
No já si myslím,že zamilovanost tě čeká a možná i několikrát.Nebraň se jí a užij si jí ![]()
makynah píše:
Tak moc bych si přála, aby mě někdo miloval. Děti mě milují,ale…
Docela mu tu zamilovanost závidím. Žila jsem v domění, že se milujeme. Byla to hodně studená sprcha.Jaannii píše:
makynah - tak mám dojem, že se ti manžel brzo vrátíale ty už ho možná nebudeš chtít
![]()
![]()
Se zajíčky taky nemám zkušenost, ale myslím, že stačí vyjít ven do báru, dát si drink a budeš jich mít kolem sebe houf![]()
Holky děkuji za všechno.
Utíkám číst pohádky. Děti čekají a pes už spí.
Všem Vám přeji hodně štěstí a žádné takové starosti jako mám já.
Ahoj. Markéta
Makynah moc Ti fandím a zatím postupuješ víc jak správně
!
Přidám Ti sem svůj příběh…
Jsme s mužem manželé krátce, já jsem o 10 let mladší než on (25), myslím, že vypadám velice dobře, vařím 2 x za den, uklízím, zajišťuji mu komplet administrativu v práci pro 7 lidí a mám je na povel úkolově. Děti zatím nemáme.
Dva měsíce po svatbě se zbláznil do holky, která nevím zda více uráží mě, nebo měla urážet jeho. . . ale prostě mu dokola říkala jak je skvělj, úspěšnej a on si jí stěžoval na mě, na svou mámu, na práci, kolegy apod. bla bla.. pracuje tam, kam často dochází za klientama … najednou přestával bejt večer doma, volal jí 600 minut v měsíci (dle výpisu), neustále si psali na ICQ, vše si mazal a zapíral..... já byla neštastná, brečela jsem, ječela trojčila… trvalo to 3 měsíce, kdy najednou chodil do klubů, vracel se pozdě v noci nebo ráno, vždy dle jeho slov z hospody, přitom byl umytej a vonavej… na facebooku fotky z luxusních hospod a clubů
Jednoho dne jsme si řekla dost, přestala jsem brečet, dělat scény, šla jsem k holiči, na nákupy.. kamarádka mě seznámila se svym kámošem…typickym lamačem srdcí
.. mě to vyhovovalo, manžel dobře ví, že zastávám pravidlo, že si nikdy nepohoršuju
a tento švihák to splňoval.. vypadal skvěle..žádné bříško, jezdil v luxusním voze a měl byl 300 metrů od nás… Byli jsme párkrát na véče, na obědě,na snídani, když mi bylo večer ouvej, tak sme u něj hráli karty..
.. nikdy jsem s ním nic neměla, ale zvedal mi luxusně sebevědomí…
Manžel stále nic netušil, pač byl fůrt v trapu.. tejden před filmovym festákem ve Varech přišel, že další víkend nebude doma… já byla jak opařená, nicméně jsem polkla a jen mu řekla, že já taky ne a že si beru v pátek volno… Pan X mě vyzvedl v pátek dopo před kanclem a jeli jsme do Varů
… přála bych Vám vidět manžela kyselej ksycht, když viděl to auto
! No po cestě do Varů mi asi milionkrát volal .. nebrala sem mu to, sobotu sem mu to nebrala a v neděli přijel za náma
!
Takže neni vůbec špatné ho podráždit, ale chce to až v době, kdy tušíš, že jejich vztah má trošku trhlinky ![]()
Taky si myslím, že se brzo zamiluješ, možná ne hned, protože na to ještě možná nebudeš připravená, ale to přijde…! ![]()
Markétko, já ti přeju šťastný život, ať to dopadne jakkoliv
![]()
mari1912 píše:
Hodně štěstí a doufám,že napíšeš pokračování