Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Silverine247 píše: Více
To si ani já nechci představovat…v 35.zacinalo moje nejaktivnější období
Jeho zdravotní problémy…cukr, artroza, deprese…pramení z obezity?
@Venetia píše: Více
Presne v 35. jsem mela prvbi dceru, x mesicu nespala, pak se starala o nemocneho tatinka pri malych detech… vsechny problemy zdravotni ktere ma jdou resit, kdyz ne zolne tak nejak urcite… Ale nic nedelanim a stezovani v 50 bude tak do duchodaku ![]()
Prave kolem toho veku by si clovek mel zacit uvedomovat, ze pokud zacne zpomalovat a prestane se hybat, tak to pujde uz jenom z kopce…
Mám kamaráda, má těžké revma, obě kyčle vyměněné, mívá částo bolesti a přesto nesedí doma na zadku. I na túry chodí ![]()
@Ivet745 člověku s artrózou a vyhřezlou plotýnkou radíš skákat přes švihadlo? Navic treba v byte kde ma nejspíš pod sebou sousedy ![]()
Příspěvek upraven 16.01.26 v 13:53
@pisisvori píše: Více
Já prvního psa, děti odrostlejší takže jsem se mu mohla plně věnovat…procházky, výstavy, cvičák, tréninky, závody, tábory
@Silverine247 píše: Více
Tak to jsem si bohužel neuvědomovala
Doplacím na to teď, kdy už musím i když nechci
@JancaS84 píše: Více
Tak to je dobrej
Mám taky kolegyni co ráda cestuje a vyletí, má problémy větší než já a ta chodí tak, že se nadopuje praskama kvůli bolesti, ale prostě se toho nevzdá.
Ale miluje to, to je o něčem jiném
S jeho zdravotními problémy přece nelze čekat, že bude chodit na túry.
Taky záleží na povaze, já jsem nijak aktivní nebyla nikdy, ani v mládí ani ve 35 ani teď. Taky nejradši sedím doma (odjakživa) a jsem ráda, že mě nikdo akční nedecimuje svými touhami po túrách (čemkoliv jiném). Měnit se taky nechci, jen by mě to ničilo. A to ani nemám žádné zdravotní problémy.
Radu pro zakladatelku nemám, mě by prostě taky nikdo nedonutil, respektive někdy třeba jo kvůli dětem. Ale jen tak kino, zoo, procházka. Nic velkého. Nemusí být všichni imrvére někde v čudu. Vlastně si tak uvědomuju, že obecně se na to asi nahlíží jako na něco divného až negativního, ale mě to prostě baví být jentak doma.
Jestli je její manžel v tomto rozpoložení, bude muset jezdit mnohdy s těmi dětmi asi sama.
@Kriss Tina píše: VíceJestli ma kila navic, tak svihadlo urcite ne.
@Anonymní píše: Více
Kdyz si vyléčit depresi tak se zlepší i fyzicky stav tela
@Ivet745 píše: Více
Spíš tak hůlky na nordic walking ne? Švihadlo na problém s ploténkou je tak trochu bizar…