Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Čičorečka píše:
No to jsi hodná, ale já si tak nějak chci nechat jeho… řekněme genetický materiál, pro sebea scény se přece mají dělat kvůli blbostem, aby to mělo ten správnej efekt
Ano, presne. Sceny pouze kvuli blbostem - to ma ten nejlepsi efekt ![]()
@Čičorečka píše:
No to jsi hodná, ale já si tak nějak chci nechat jeho… řekněme genetický materiál, pro sebea scény se přece mají dělat kvůli blbostem, aby to mělo ten správnej efekt
To je fakt…du nastvat muze aby zametl, ze se tu cuby prosly
ale kdyby naaahodou mel prebytek aut…tak i bez genetickeho materialu beru, sice uz je nemame kde skladovat, ale tak holky psi, potrebujou pristresky no…😆
@Monchichik já myslim, že základ spokojenýho vztahu, je nefrflat. Jak jeden, tak druhej. Bohužel, u marnýho protějšku je to fakt těžký.
@_.Emilyyy píše:
Ano, presne. Sceny pouze kvuli blbostem - to ma ten nejlepsi efekt
Teda, vy jste takový mrchy. Asi vás miluju ![]()
@_.Emilyyy píše:
Tak jestli ten chlap svoji ženu OPRAVDU miluje, tak pro ni udela vse, co jí na ocich vidi
Tak to je blbec bez pudu sebezáchovy ![]()
@Monchichik píše:
@pohledzdruhestrany a takoví jsou nejžádanější
Což vlastně chápu ![]()
@pohledzdruhestrany píše:
Tak to je blbec bez pudu sebezáchovy
Ja bych to pojmenovala jinak
.
Je jen zamilovanej a je gentleman ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Teda, vy jste takový mrchy. Asi vás miluju
To je zivot no
![]()
@_.Emilyyy píše:
Ja bych to pojmenovala jinak.
Je jen zamilovanej a je gentleman
A co udělá zamilovanej gentleman, kdyby ho jeho partnerka požádala, aby si mohla dopřát sex s jeho kamarádem? Zaplatí mu za to? ![]()
A co udělá zamilovanej gentleman, kdyby ho jeho partnerka požádala, aby si mohla dopřát sex s jeho kamarádem? Zaplatí mu za to?
Tak to potom neni milující partnerka
Takze tak.
Na to ti neodpovim, protoze to potom neni zadá laska mezi partnery
.
Muj partner je milující gentleman a proto chci pouze jeho, ne žádného kamarada - a tak to ma i byt.
A by the way i gentleman si umi prosadit svuj vlastni nazor
Příspěvek upraven 18.08.19 v 16:22
@_.Emilyyy píše:
Tak to potom neni milující partnerkaTakze tak.
Na to ti neodpovim, protoze to potom neni zadá laska mezi partnery
Jen nemáš dost široký srdce a asi partnera tolik nemiluješ, když bys mu nedopřála podobnej zážitek. Pravá láska je přece nesobecká ![]()
@pohledzdruhestrany no to je jen tvůj názor
já jsem celkem sobecká a manžela nepůjčuji…a naoplátku nevyžaduji žádného jeho kamaráda ani nekamaráda ![]()
Jen nemáš dost široký srdce a asi partnera tolik nemiluješ, když bys mu nedopřála podobnej zážitek. Pravá láska je přece nesobecká
Tak jsem sobecka, protoze pritel je jen muj
.
Prave protoze ho miluju, tak ho zadne jine nedam ![]()