Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Monchichik píše:
Tak si je vydělá a zase si je utratí…vtipná je starost o 14letou dceru a dům, o který se stará uklízečka. Jako pokus to tady rozvířit nic moc…
jo to bych rád viděl všechny co to tady napsaly jak to zopakují při svém rozvodové řízení. Celou dobu vydělával jen on, tak je všechno jeho a já půjdu v klidu do práce a jeho peníze nechci
![]()
@_.Emilyyy píše:
Paneboze.
Kdybych ja pokaždé řešila, co si muj partner koupi, tak bych se tim zabývala defacto porad.
Ale ja mu to ani nikdy nevyčítam, protoze jsou to jeho penize.
Utrácí tvůj chlap jen za sebe nebo i za tebe? ![]()
Takovej skrblik a jeste ho snaset po vecerech doma, kdyz uz se mu nechce tolik pracovat. To bych se byt tebou rozvedla. Nemakacenko jeden.
Příspěvek upraven 18.08.19 v 13:44
@Teresa.p píše:
Kdy je dceri 15? hned bych ji hnala na brigadu
Myslím si, že chudinku dcerunku nepozenou na brigadu
.
Matka je úžasný příklad, že se pracovat nemusí ![]()
@Teresa.p píše:
Kdy je dceri 15? hned bych ji hnala na brigadu
Proč? Měla by říct starýmu, že holka už je dost velká a potřebuje taky kapesný. Pro začátek tak desítku
No a holky pak můžou spolu chodit po nákupech a kadeřnících ![]()
@GitD píše:
Utrácí tvůj chlap jen za sebe nebo i za tebe?
Muj pritel je uzasny a hodne mi doprava
, takze i za mě ![]()
Teda holky, vy jste tak bez fantazie. Já bejt ženská, tak ty chlapi pořádně podojím, budu lítat po nákupech, kadeřnících, kávičkách a vojedu všechno včetně zahradníka a osobního bankéře ![]()
@Chytrak píše:
Boeing 737 MAX
A stojí mu doma na zahradě, protože mu nepovolí vzlétnout! ![]()
Upřímně máte parádní život. Já musím v 18měsících syna do práce, protože rozhodně nemám tak štědrého manžela, spíše naopak. O nějakém zahraničním výletu si mohu je zdát a ano, také se starám takřka o vše. Dokonce i nákup dřeva a stavebního materiálu je na mě. Bohužel jsem si blbě vybrala. A to, že by mi někdo uklidil, pohlídal třeba syna atd… je sen. Takže budte ráda za to, co doma máte. Aspon žijete a nepřežíváte!
@jege píše:
A stojí mu doma na zahradě, protože mu nepovolí vzlétnout!
Mě stojí i bazéně, v koupelně, v ložnici, v obýváku… Ale na povolení k vzlétnutí jsem se nikdy neptal
![]()
@Čičorečka no tak to teda nevím, nevím…tak si ho měl koupit třeba bez jednoho křídla, aby zbylo i na tebe ![]()
@jakanas hele, já zas nevěřím, že jsou tady všechny tak na prachy…myslím si, že kdyby to byla pravda, co píše, jakože jí to fakt nevěřím, tak 25 tisíc měsíčně za nic je fajn a určitě by jí při rozvodu něco nechal ![]()
Strasnej zivot mas. 25 tis mesicne? Jak s tim proboha muzes vyjit. Jedna lepsi kabelka a je to pryc. ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, manžel (45 let) začal utrácet za kraviny. Koupil si dron za 20 000 Kč, teď jede s kamarádem do Norska rybařit, nedávno jsme se vrátili z USA, kam vzal i své rodiče a všechno jim platil. No, hrůza! Hádáme se kvůli tomu, ale on mi řekne, že snad platí všechny rodinné výdaje řádně, já, že dostávám kapesné (25 000 Kč za měsíc), tak si snad může dělat co chce. A, že bych se klidně mohla vrátit do práce. Jenže já se starám o dům a o dceru (14 let). Na to mi řekne, že dům stejně uklizi firma a ze dcera je dost samostatná.
Domnívám se, že bychom měli o společných penězích rozhodovat společně. Vím, že vydělá hodně. Vím, že cítí nějaký závazek vůči svoji rodině, která mu pomohla jeho firmu vybudovat, ale mohl by se aspoň zeptat.
Jinak je naše manželství bez problému. Jen ty peníze mě dost štvou!
rozhodovat o jeho penězích společně? Proč proboha už dávno nepracuješ a jsi doma s 14letou dcerou? A proč když jsi doma, dum uklizí firma si nemůže koupit co chce?