Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Martha03 píše:
Zakladatelko tak to je teda hnus co máš doma. Do práce bych ho hnala, jaký pak že vydělal dost, ještě pořád je to málo. Aby si někde cajdal na rybách a kupoval drony a ještě k tomu rodičům zaplatil dovolenou, to bych teda nestrpela ani náhodou. Sedni si s ním a řekni mu ať ti zvýší kapesné aspoň na pade a najme nejakyho peknyho zahradníka ať se máš na co dívat než si dochyta ty svoje ryby. Jo a ještě bych chtěla dovézt bilyho medvěda oni je tam mají. Ať ti to manzilek pěkně všechno zařídí, ty chudáček doma makáš zařizujes firmy na zařizování a dcerka co by bez mámy ve 14ti dělala. Já ti fandím jen do něj do hulvata
@Ravedd píše:![]()
mimochodem tý dcery je mi docela líto bože jak já byla šťastná když byla máma v práci a nestála mi pořád za zadkem
![]()
O ní bych se nebála, děti jsou obrazem svých rodičů, takže buď je cílevědomá, šikovná a hodná po tátovi nebo dylina po mámě.
@Denisa56 a ty se jí divíš? chudinka, takový práce, to bysme se zhroutily všechny ![]()
Menší krize středního věku. Bilancuje a chce si užít vydělaných peněz. Letadylka jsou v pohodě. Až bude kupovat dámské prádélko a nebude to tvoje velikost, tak sem zase napiš ![]()
@Monchichik píše:
@Denisa56 a ty se jí divíš? chudinka, takový práce, to bysme se zhroutily všechny
No nevím když někoho tak vyčerpává organizace úklidu domu a péče o 14ti lety dítě natolik že nemůže chodit do práce tak takovýmu člověku bych organizování nesvěřila protože je jasný že to neumí
![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, manžel (45 let) začal utrácet za kraviny. Koupil si dron za 20 000 Kč, teď jede s kamarádem do Norska rybařit, nedávno jsme se vrátili z USA, kam vzal i své rodiče a všechno jim platil. No, hrůza! Hádáme se kvůli tomu, ale on mi řekne, že snad platí všechny rodinné výdaje řádně, já, že dostávám kapesné (25 000 Kč za měsíc), tak si snad může dělat co chce. A, že bych se klidně mohla vrátit do práce. Jenže já se starám o dům a o dceru (14 let). Na to mi řekne, že dům stejně uklizi firma a ze dcera je dost samostatná.
Domnívám se, že bychom měli o společných penězích rozhodovat společně. Vím, že vydělá hodně. Vím, že cítí nějaký závazek vůči svoji rodině, která mu pomohla jeho firmu vybudovat, ale mohl by se aspoň zeptat.
Jinak je naše manželství bez problému. Jen ty peníze mě dost štvou!
On ma krizi stredniho veku a tobe zacina harasit, ze sedis doma. Mate jedno a davno velke dite. Tak nesed doma a jdi pracovat
.
Osobne znam jednu starsi damu, ktera kysla (jeji slova) doma 15r. u jedinacka. Nedavno zadala o duchod a fnukala, ze ji chybi odpracovane roky
.
Zakladatelko, a myslis, ze manzel jen za sebe utrati vice jak 25 tisic mesicne? To je 300 tisic za rok? Protoze presne tolik mas ty pro svoji potrebu.
@Anonymní píše:
Ahoj holky, manžel (45 let) začal utrácet za kraviny. Koupil si dron za 20 000 Kč, teď jede s kamarádem do Norska rybařit, nedávno jsme se vrátili z USA, kam vzal i své rodiče a všechno jim platil. No, hrůza! Hádáme se kvůli tomu, ale on mi řekne, že snad platí všechny rodinné výdaje řádně, já, že dostávám kapesné (25 000 Kč za měsíc), tak si snad může dělat co chce. A, že bych se klidně mohla vrátit do práce. Jenže já se starám o dům a o dceru (14 let). Na to mi řekne, že dům stejně uklizi firma a ze dcera je dost samostatná.
Domnívám se, že bychom měli o společných penězích rozhodovat společně. Vím, že vydělá hodně. Vím, že cítí nějaký závazek vůči svoji rodině, která mu pomohla jeho firmu vybudovat, ale mohl by se aspoň zeptat.
Jinak je naše manželství bez problému. Jen ty peníze mě dost štvou!
A to ještě nevíš, že ve městě klátí jednu dvacetiletou pipku a dokonce ji kupuje i kabelky! ![]()
@cecetka píše:
Zakladatelko, a myslis, ze manzel jen za sebe utrati vice jak 25 tisic mesicne? To je 300 tisic za rok? Protoze presne tolik mas ty pro svoji potrebu.
Chudinka malinka, tak malo ji dava a za druhe utraci bujare. Zmetek rozdavacny.
@Ravedd píše:
A ty mu hlásíš co si kupuješ za peníze který ti dá?utratil míň než kolik dává tobě
Příspěvek upraven 18.08.19 v 12:17
Přesně, napadlo mě to samé ![]()
@Zumpa píše:
Proč zase živíme trolla?
Protože by tady jinak v neděli odpoledne byla nuda ![]()
@Denisa56 píše:to be se zhroutila kazda.
MI připomínáš hlavní hrdinu z knížky Deník americké manželky. V domácnosti, dvě větší dcery, nadstandardně vydělávající manžel. Taky toho měla chuděra nad hlavu, hroutila se, brala antidepresiva, tý práce, co musela zastat: zavolat do restaurace a objdnat dovoz večeře, po návratu z dovolené objednat pradlenu, aby jim vybalila, vyprala, vyžehlila a uložila sezónní věci, objednat myče oken, čistěče parket… chuděra malá. A když jí manžel dál tučný obnos s tím, aby vyrazila na nákup a koupila si nové šaty na plánovaný večírek, tak to už nedala a regulerně se zhroutila.