Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Monchichik píše:
@Čičorečka jako malé letadýlko nebo Boing?a tobě to nekompenzuje třeba obchodem s kabelkami?
Ultralight ![]()
@Anonymní píše:
@punjabina změnilo se to, ze přišel na to, že mu ty prachy, co vydělala stačí. Ze má pocit, ze toho dokázal uz dost a ze si nic dokazovat nemusí. Ze si užije!
Možná špatná otázka, ale co je na tom špatně?? Víš kolo ženských by bylo rádo kdyby s nimi chlap chtěl trávit čas? Nebo to je ten problém, že chce být s vámi?
@Anonymní píše:
Jenze, to mi řekne, ať se vrátím do práce. Pracovala jsem jako realitní makléřka a cca 30 Kč jsem si vydělala. Takže bych na tom byla cca stejně.@Čičorečka @zrcadlo tak je pravda, ze ty peníze jsou čistě pro mě. Občas si za to něco koupím. Občas manžela pozvu na večeři nebo oběd. A mám nasetreno cca 500k Kč.
Jde mi to, že si s penězi dela, co chce! Že mi ani neřekne, že má v plánu si koupit dron. On mi řekne, ze z toho pak dela vzpomínková videa na dovolené a tak.
Já se tady NEVYTAHUJU! Jen chci mít rodinu pod kontrolou. Manžel si v tomhle ohledu dela co chce!
to máš našetřeno dost málo na to že máš jen pro sebe tolik peněz
@Anonymní píše:
@punjabina změnilo se to, ze přišel na to, že mu ty prachy, co vydělala stačí. Ze má pocit, ze toho dokázal uz dost a ze si nic dokazovat nemusí. Ze si užije!
A? Tobě to nestačí? Tak se taky přidej
Prosím, ať je to troll, ať je to troll, ať je to troll
![]()
ale zas na druhou stranu na pobavení takhle při neděli dobrý ![]()
On si vydělá, živí tebe a dceru, dává ti celkem velké kapesné, a nemůže si ani koupit co sám uzná za vhodné? Neřeknu kdyby ste dřeli bídu s nouzí, ale takle bych držela hubu a krok, ať si má o svých penezich přehled on a ty buď ráda že nemusíš makat.
@Anonymní píše:
Jinak práce. Já doma zařídim vše (organizuju) - když je něco potřeba udělat, tak nekomu zavolám nebo to udělám sama. Par hodin týdne tomu věnuji. Manžel mi řekl, ze když začnu makat, tak si povinnosti samozřejmě rozdělíme. A pokud pujdu na částečný úvazek, tak taky. Penize by mi asi nechal.
On se teď věnuje firmě, mě a dceri. Říká, ze nechce trávit čas do noci a pak o víkendu litat po zahradě se sekackou. Ze to chce byt s námi. Ze když na to má prostředky, tak si to zaplatí.Já nevím. Já se snazim to pochopit, ale vadí mi, jak hospodáří s penězi, které vydala. Dřív takový nebyl.
MI připomínáš hlavní hrdinu z knížky Deník americké manželky. V domácnosti, dvě větší dcery, nadstandardně vydělávající manžel. Taky toho měla chuděra nad hlavu, hroutila se, brala antidepresiva, tý práce, co musela zastat: zavolat do restaurace a objdnat dovoz večeře, po návratu z dovolené objednat pradlenu, aby jim vybalila, vyprala, vyžehlila a uložila sezónní věci, objednat myče oken, čistěče parket… chuděra malá. A když jí manžel dál tučný obnos s tím, aby vyrazila na nákup a koupila si nové šaty na plánovaný večírek, tak to už nedala a regulerně se zhroutila. ![]()
@ka2ka píše:
to máš našetřeno dost málo na to že máš jen pro sebe tolik peněz
To mě taky napadlo. Zřejmě zakladatelka utrácí úplně běžně ale ona se určitě ptá co si smí a nesmí koupit
![]()
@Kriss Tina píše:
On si vydělá, živí tebe a dceru, dává ti celkem velké kapesné, a nemůže si ani koupit co sám uzná za vhodné? Neřeknu kdyby ste dřeli bídu s nouzí, ale takle bych držela hubu a krok, ať si má o svých penezich přehled on a ty buď ráda že nemusíš makat.
No to jo, ale ted ma zase spoustu casu na vymysleni blbosti ![]()
Paneboze
.
Kdybych ja pokaždé řešila, co si muj partner koupi, tak bych se tim zabývala defacto porad
.
Ale ja mu to ani nikdy nevyčítam, protoze jsou to jeho penize
.
To bych mu netrpěla a ihned doma zavedla tohle: https://www.idnes.cz/…_domaci_karb
@Anonymní píše:
a to je špatně? Nebo bys radši chtěla, aby se udřel k smrti a ty jsi brzy všechno zdědila? ![]()
@Zumpa píše:
Proč zase živíme trolla?
Protože je tu dneska nuda?
![]()
Zakladatelko tak to je teda hnus co máš doma. Do práce bych ho hnala, jaký pak že vydělal dost, ještě pořád je to málo. Aby si někde cajdal na rybách a kupoval drony a ještě k tomu rodičům zaplatil dovolenou, to bych teda nestrpela ani náhodou. Sedni si s ním a řekni mu ať ti zvýší kapesné aspoň na pade a najme nejakyho peknyho zahradníka ať se máš na co dívat než si dochyta ty svoje ryby. Jo a ještě bych chtěla dovézt bilyho medvěda oni je tam mají. Ať ti to manzilek pěkně všechno zařídí, ty chudáček doma makáš zařizujes firmy na zařizování a dcerka co by bez mámy ve 14ti dělala. Já ti fandím jen do něj do hulvata ![]()