Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@_BBQ_s píše:
Na jake planete to zijes
Na planetě Fantazie. Ale když ji budeme srážet, už nám nic nenapíše ![]()
@xkoup21 píše:
Jako promin ale vymlouvat se na 14 dceru je fakt ulet.
Znam jednu co “nemuze” chodit do prace, protoze musi vencit psa ![]()
Supér. Škoda, že musím klohnit oběd, jinak bych si hned přisedla s kafíčkem!
@Anonymní píše:
Jenze, to mi řekne, ať se vrátím do práce. Pracovala jsem jako realitní makléřka a cca 30 Kč jsem si vydělala. Takže bych na tom byla cca stejně.@Čičorečka @zrcadlo tak je pravda, ze ty peníze jsou čistě pro mě. Občas si za to něco koupím. Občas manžela pozvu na večeři nebo oběd. A mám nasetreno cca 500k Kč.
Jde mi to, že si s penězi dela, co chce! Že mi ani neřekne, že má v plánu si koupit dron. On mi řekne, ze z toho pak dela vzpomínková videa na dovolené a tak.
Já se tady NEVYTAHUJU! Jen chci mít rodinu pod kontrolou. Manžel si v tomhle ohledu dela co chce!
Můj muž si nedávno koupil nové letadlo. Taky se o tom se mnou neporadil. Je to z jeho peněz, rodina nestrádá. Tak mohla jsem mu říct, že jsme za ty prachy mohli letět na dovolenou, pravda ![]()
@Čičorečka jako malé letadýlko nebo Boeing?
a tobě to nekompenzuje třeba obchodem s kabelkami? ![]()
Příspěvek upraven 18.08.19 v 12:46
Já jsem proste vychováná v tom, že se má šetřit! On zas teď razí, že si ty peníze do hrobu nevezme. Že dcera je více méně zabezpečená na to, aby se nemusela starat, kde bude bydlet. Ale aby žila z jeho peněz, tak to nechce.
V práci byl dřív pořad. Teď se rozhodl, že pracoval uz dost a ze uz má tolik, ze by nemusel chodit uz nikdy.
Kvůli tomu se taky občas hádáme, protože mu není tolik, aby uz byl v důchodu.
@Anonymní píše:
Já jsem proste vychováná v tom, že se má šetřit! On zas teď razí, že si ty peníze do hrobu nevezme. Že dcera je více méně zabezpečená na to, aby se nemusela starat, kde bude bydlet. Ale aby žila z jeho peněz, tak to nechce.V práci byl dřív pořad. Teď se rozhodl, že pracoval uz dost a ze uz má tolik, ze by nemusel chodit uz nikdy.
No tak když si v tom vychovaná, tak šetři, ale to co si vyděláš sama. Proč by měla žít dcera z jeho peněz?
@Anonymní píše:
Já jsem proste vychováná v tom, že se má šetřit! On zas teď razí, že si ty peníze do hrobu nevezme. Že dcera je více méně zabezpečená na to, aby se nemusela starat, kde bude bydlet. Ale aby žila z jeho peněz, tak to nechce.V práci byl dřív pořad. Teď se rozhodl, že pracoval uz dost a ze uz má tolik, ze by nemusel chodit uz nikdy.
@Anonymní píše:
Ty si doma asi 14 let a on nemá nárok si užít??? Nechci být zlá, ale radši si najdi práci. Může se taky stát, že si najde jinou se kterou si bude užívat a ona nebude remcat… Jinak těch tvých nasetrenych 500 000 je furt obou, tudíž při rozvodu mu budeš muset dát půlku.
No tak si koupil dron, no. Smirovat nahatou sousedku na zahrade s dalekohledem je vo hubu.
Jsou to jeho vydělané peníze tak ať si snimi dělá co chce, pokud je rodina zabezpečena. Pokud chceš šetřit běž makat a nevymlouvej se na 14 letou holku, je to trapné. Mně by bylo trapné se vymlouvat na dům a dítě, to tu má polovina holek a chodí do práce. Nedejbože aby jste šli od sebe kdo by tě pak živil?
@Anonymní píše:
Tak třeba je řada na tobě, on už pracoval dost, ty 15 let doma, můžete si to vyměnit. A že si s penězi dělá co chce? Ehm, on je ale taky jediný kdo u vás vydělává
@Anonymní píše:
Ahoj holky, manžel (45 let) začal utrácet za kraviny. Koupil si dron za 20 000 Kč, teď jede s kamarádem do Norska rybařit, nedávno jsme se vrátili z USA, kam vzal i své rodiče a všechno jim platil. No, hrůza! Hádáme se kvůli tomu, ale on mi řekne, že snad platí všechny rodinné výdaje řádně, já, že dostávám kapesné (25 000 Kč za měsíc), tak si snad může dělat co chce. A, že bych se klidně mohla vrátit do práce. Jenže já se starám o dům a o dceru (14 let). Na to mi řekne, že dům stejně uklizi firma a ze dcera je dost samostatná.
Domnívám se, že bychom měli o společných penězích rozhodovat společně. Vím, že vydělá hodně. Vím, že cítí nějaký závazek vůči svoji rodině, která mu pomohla jeho firmu vybudovat, ale mohl by se aspoň zeptat.
Jinak je naše manželství bez problému. Jen ty peníze mě dost štvou!
hmm takový kapesný bych brala, ale jinak jo vrat se do práce
Jenze, to mi řekne, ať se vrátím do práce. Pracovala jsem jako realitní makléřka a cca 30 Kč jsem si vydělala. Takže bych na tom byla cca stejně.
@Čičorečka @zrcadlo tak je pravda, ze ty peníze jsou čistě pro mě. Občas si za to něco koupím. Občas manžela pozvu na večeři nebo oběd. A mám nasetreno cca 500k Kč.
Jde mi to, že si s penězi dela, co chce! Že mi ani neřekne, že má v plánu si koupit dron. On mi řekne, ze z toho pak dela vzpomínková videa na dovolené a tak.
Já se tady NEVYTAHUJU! Jen chci mít rodinu pod kontrolou. Manžel si v tomhle ohledu dela co chce!