Manžel utrácí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
182
18.8.19 14:14

Ty jsi pitomá, že mu to toleruješ. Nebuď blbá a začni to řešit. :cert:
Pokud nebude nosit peníze, tak je k ničemu! 45 mu je? To už celkem přesluhuje. Najdi si milence. A klidně to může zjistit. Třeba mu konečně pukne srdce a ty konečně shrábneš. Plně si to zasloužíš za to, žes mu před 14 lety držela :poblion: (doufám, že už se tímto neponižuješ :? ).
Třeba moje kamarádka to měla super. Ten její makal jak šroub, zajistil a ve 42 umřel na druhý infarkt :) :dance:

Místní pipiny ani neposlouchej. Těžce závidí, protože doma mají smraďocha co nepustí ani nemůže pustit korunu. Jsou hnusné, tlusté a staré, takže nedokážou klofnout třídu a tak se ti to tu snaží znepříjemnit. Mít se dobře ale není hřích. A ty navíc musíš všemožně zařizovat. Takže zadarmo to rozhodně taky nemáš.

Příspěvek upraven 18.08.19 v 14:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24815
18.8.19 14:15

Se tu někdo při nedělním odpoledni nudí :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
18.8.19 14:16
@Monchichik píše:
@_.Emilyyy no že utrácí i za tebe a rád ;)

Dámy, že se vám do toho pletu, ale každý muž utrácí rád za ženu kterou miluje. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14006
18.8.19 14:16
@Lucy75 píše:
Se tu někdo při nedělním odpoledni nudí :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

To jsou ty prazdniny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
18.8.19 14:17

@Monchichik tak zas mi koupil velký krásný auto, když jsem otěhotněla. Protože v Abarthu bych syna moc nepovozila :D Tak mu to asi odpustím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14006
18.8.19 14:17
@Prof. Farnsworth píše:
Dámy, že se vám do toho pletu, ale každý muž utrácí rád za ženu kterou miluje. :mavam:

Vzdyt jo a tak to ma byt ;).
Byla to hlavne odpoved pro @GitD ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14006
18.8.19 14:19
@Čičorečka píše:
@Monchichik tak zas mi koupil velký krásný auto, když jsem otěhotněla. Protože v Abarthu bych syna moc nepovozila :D Tak mu to asi odpustím :lol:

No, tak vidis :lol:.Mas zlatyho manzela :palec: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32124
18.8.19 14:20

@Prof. Farnsworth tak podle zdejších diskuzích o tom fakt nejsem přesvědčená :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32124
18.8.19 14:20

@Čičorečka no ještě si to promysli, aby mu to neprošlo tak snadno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
18.8.19 14:22
@Monchichik píše:
@Prof. Farnsworth tak podle zdejších diskuzích o tom fakt nejsem přesvědčená :mrgreen:

Tak to je jednoduchý - ti jejich muži už je nemilujou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14006
18.8.19 14:24
@Monchichik píše:
@Prof. Farnsworth tak podle zdejších diskuzích o tom fakt nejsem přesvědčená :mrgreen:

Tak jestli ten chlap svoji ženu OPRAVDU miluje, tak pro ni udela vse, co jí na ocich vidi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32124
18.8.19 14:25

@Prof. Farnsworth pravdu díš!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
@_.Emilyyy píše:
No, tak vidis :lol:.Mas zlatyho manzela :palec: :)

Já vím, že ano :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2800
@Čičorečka píše:
@Monchichik tak zas mi koupil velký krásný auto, když jsem otěhotněla. Protože v Abarthu bych syna moc nepovozila :D Tak mu to asi odpustím :lol:

Aj me koupi kdyz s nim otehotnim? :mrgreen: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32124
18.8.19 14:27

@_.Emilyyy no tak když to tady tak čtu, moc milujících manželů se tady nevyskytuje… občas mi tady zůstává rozum stát, co si některé nechají líbit a ještě se ptají, jestli je to normální :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí