Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ty jsi pitomá, že mu to toleruješ. Nebuď blbá a začni to řešit. ![]()
Pokud nebude nosit peníze, tak je k ničemu! 45 mu je? To už celkem přesluhuje. Najdi si milence. A klidně to může zjistit. Třeba mu konečně pukne srdce a ty konečně shrábneš. Plně si to zasloužíš za to, žes mu před 14 lety držela
(doufám, že už se tímto neponižuješ
).
Třeba moje kamarádka to měla super. Ten její makal jak šroub, zajistil a ve 42 umřel na druhý infarkt
![]()
Místní pipiny ani neposlouchej. Těžce závidí, protože doma mají smraďocha co nepustí ani nemůže pustit korunu. Jsou hnusné, tlusté a staré, takže nedokážou klofnout třídu a tak se ti to tu snaží znepříjemnit. Mít se dobře ale není hřích. A ty navíc musíš všemožně zařizovat. Takže zadarmo to rozhodně taky nemáš.
Příspěvek upraven 18.08.19 v 14:17
@Monchichik píše:
@_.Emilyyy no že utrácí i za tebe a rád
Dámy, že se vám do toho pletu, ale každý muž utrácí rád za ženu kterou miluje. ![]()
@Lucy75 píše:
Se tu někdo při nedělním odpoledni nudí![]()
![]()
![]()
![]()
To jsou ty prazdniny ![]()
@Monchichik tak zas mi koupil velký krásný auto, když jsem otěhotněla. Protože v Abarthu bych syna moc nepovozila
Tak mu to asi odpustím ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Dámy, že se vám do toho pletu, ale každý muž utrácí rád za ženu kterou miluje.
Vzdyt jo a tak to ma byt
.
Byla to hlavne odpoved pro @GitD ![]()
@Čičorečka píše:
@Monchichik tak zas mi koupil velký krásný auto, když jsem otěhotněla. Protože v Abarthu bych syna moc nepovozilaTak mu to asi odpustím
No, tak vidis
.Mas zlatyho manzela
![]()
@Prof. Farnsworth tak podle zdejších diskuzích o tom fakt nejsem přesvědčená ![]()
@Čičorečka no ještě si to promysli, aby mu to neprošlo tak snadno ![]()
@Monchichik píše:
@Prof. Farnsworth tak podle zdejších diskuzích o tom fakt nejsem přesvědčená
Tak to je jednoduchý - ti jejich muži už je nemilujou ![]()
@Monchichik píše:
@Prof. Farnsworth tak podle zdejších diskuzích o tom fakt nejsem přesvědčená
Tak jestli ten chlap svoji ženu OPRAVDU miluje, tak pro ni udela vse, co jí na ocich vidi ![]()
@_.Emilyyy píše:
No, tak vidis.Mas zlatyho manzela
![]()
Já vím, že ano ![]()
@Čičorečka píše:
@Monchichik tak zas mi koupil velký krásný auto, když jsem otěhotněla. Protože v Abarthu bych syna moc nepovozilaTak mu to asi odpustím
Aj me koupi kdyz s nim otehotnim?
![]()
@_.Emilyyy no tak když to tady tak čtu, moc milujících manželů se tady nevyskytuje… občas mi tady zůstává rozum stát, co si některé nechají líbit a ještě se ptají, jestli je to normální ![]()