Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@GitD píše:
Já mám radši kopačky než hokejky![]()
Kopačky jsou herečky, hokejky jsou správní chlapi! ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Kopačky jsou herečky, hokejky jsou správní chlapi!
Ale to zase nee ![]()
@_.Emilyyy píše:
Ale to zase nee
Má ten tvůj všechny zuby? Tak vidíš, je to herečka ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Dámy, že se vám do toho pletu, ale každý muž utrácí rád za ženu kterou miluje.
Mě manžel naprosto spokojený v paneláku kývnul na koupi pozemku a stavbu domku protože viděl jak nešťastná v paneláku jsem
![]()
@Denisa56 píše:
MI připomínáš hlavní hrdinu z knížky Deník americké manželky. V domácnosti, dvě větší dcery, nadstandardně vydělávající manžel. Taky toho měla chuděra nad hlavu, hroutila se, brala antidepresiva, tý práce, co musela zastat: zavolat do restaurace a objdnat dovoz večeře, po návratu z dovolené objednat pradlenu, aby jim vybalila, vyprala, vyžehlila a uložila sezónní věci, objednat myče oken, čistěče parket… chuděra malá. A když jí manžel dál tučný obnos s tím, aby vyrazila na nákup a koupila si nové šaty na plánovaný večírek, tak to už nedala a regulerně se zhroutila.
Mimochodem, skvělá knížka. Leccos jsem pochopila až s věkem. Ve dvaceti mi to přišlo nereálné, teď hlavní hrdince rozumím líp - a to přestože žiju úplně jinak.
Mám v příbuzenstvu rodinu, kde on nadstadardně vydělává a ona v podstatě zajišťuje chod domácnosti a děti. Mezi námi, neměnila bych s ní ani omylem. Ten tlak okolí a očekávání na ni je podstatně větší, než třeba na mě, přitom pracuju na plný úvazek a mám o dítě víc.
Nesuďte, pokud nezažijete.
A zakladatelko, nejjednodušší řešení je opravdu jít zpátky do práce. Sice nebudeš stíhat, ale aspoň se přestaneš zabývat kravinama. Jen pozor, aby to muž zvládl a rozdýchal.
Dron za 20k bych fakt neřešila, to je prkotina. Ani ne jedno tvoje kapesné měsíčně. ![]()
@SAJ píše:
Mimochodem, skvělá knížka. Leccos jsem pochopila až s věkem. Ve dvaceti mi to přišlo nereálné, teď hlavní hrdince rozumím líp - a to přestože žiju úplně jinak.Mám v příbuzenstvu rodinu, kde on nadstadardně vydělává a ona v podstatě zajišťuje chod domácnosti a děti. Mezi námi, neměnila bych s ní ani omylem. Ten tlak okolí a očekávání na ni je podstatně větší, než třeba na mě, přitom pracuju na plný úvazek a mám o dítě víc.
Nesuďte, pokud nezažijete.
Jasný, že se každej plácá ve svý komfortně nekomfortní zóně a plno lidí, když nemá na sebe tlak, tak netuší, kolik je v něm nevyužitý energie. Potom ti manželé, kteří dělaj milovaným ženám všechno, co jim na očích viděj, podřezávají větev nejen pod sebou, ale i pod svejma ženama ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Má ten tvůj všechny zuby? Tak vidíš, je to herečka
Tak sve ne
, ma 2 implantaty
.
Neni to zadna herecka ![]()
@_.Emilyyy píše:
Tak sve ne, ma 2 implantaty
.
Neni to zadna herecka
No jo, ale to má proto, že si nečistil zuby
Zas nám tady z něj nedělej Erica Lindrose ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
No jo, ale to má proto, že si nečistil zubyZas nám tady z něj nedělej Erica Lindrose
Erica Lindrose? Kdo to je?
Edit, aha, hokejista. Strejda Google mi to osvětlil. ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
No jo, ale to má proto, že si nečistil zubyZas nám tady z něj nedělej Erica Lindrose
Nema je kvuli necisteni zubum
., ale kvuli úrazu
To z nej delat ani nemuzu, kdyz muj pritel neni hokejista
.
Ale i tak se nemam cim chlubit jeho kariéra davno skončila ![]()
Příspěvek upraven 18.08.19 v 20:55
@SAJ píše:
Erica Lindrose? Kdo to je?Edit, aha, hokejista. Strejda Google mi to osvětlil.
Jojoo, tohle jmeno znam, ildyz jsem se o hokej nikdy nezajimala
![]()
@Anonymní píše:
Jenze, to mi řekne, ať se vrátím do práce. Pracovala jsem jako realitní makléřka a cca 30 Kč jsem si vydělala. Takže bych na tom byla cca stejně.@Čičorečka @zrcadlo tak je pravda, ze ty peníze jsou čistě pro mě. Občas si za to něco koupím. Občas manžela pozvu na večeři nebo oběd. A mám nasetreno cca 500k Kč.
Jde mi to, že si s penězi dela, co chce! Že mi ani neřekne, že má v plánu si koupit dron. On mi řekne, ze z toho pak dela vzpomínková videa na dovolené a tak.
Já se tady NEVYTAHUJU! Jen chci mít rodinu pod kontrolou. Manžel si v tomhle ohledu dela co chce!
Jsi troll, ale pobavila jsem se
Začni vydělávat jako manžel a můžeš mít rodinu pod kontrolou
Já si myslím, že tvůj manžel je šetrný na peníze (dron jen za 20, seká sekačkou, nemá traktůrek nebo robůtka). Mimochoden, nevím, proč by měl hlásit koupi dronu za 20, když tobě dává 25.Opravdu nevěřím, že jsi skutečná, ale bohužel pár podobných případů znám. ![]()
Pokud troll nejsi, tak tvému muži přeji lepší manželku
![]()
Nemusí být troll..mame takové zname jen bez te uklízečky..synovi je 19 holce 16 a ona je s nimi cele roky doma musi se o ně starat a TO je vyzvedávám u škol ceka na ne u metra atd a doma taky o všem ROZHODUJE
@_.Emilyyy píše:
Nema je kvuli necisteni zubum., ale kvuli úrazu
To z nej delat ani nemuzu, kdyz muj pritel neni hokejista.
Ale i tak se nemam cim chlubit jeho kariéra davno skončilaPříspěvek upraven 18.08.19 v 20:55
Zas ho tak nepodceňuj - určitě v životě něco dokázal. Ono i hrát profesionálně fotbal se nepovede každému, a pokud nebyl talent od Boha, tak se na to i dost nadřel. ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Kopačky jsou herečky, hokejky jsou správní chlapi!