Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@AstraG @zrcadlo
Varim denne a svaciny mu chystam.
Ale on treba dostane chut na mirindu a na kafe v plechovce a slaninovy rohlik a milky way…
Takove blbosti????
Mimochodem, mel by prestat kourit. Musi to strasne lezt do penez.
V dnesni dobe je to neuveritelny prepych.
@Blue2 Ja ted nakupovani s prckem nezvladam, nevydrzi v kocare ani ve voziku, je mu horko v kombineze… vsechno chce mit v rukou, totalni zoufalstvi.
Za bydleni platime 13 tisic.
@Anonymní píše:
@Blue2 Ja ted nakupovani s prckem nezvladam, nevydrzi v kocare ani ve voziku, je mu horko v kombineze… vsechno chce mit v rukou, totalni zoufalstvi.
Dat mu kapesne. A s tim at si nalozi dle sveho.
@Anonymní píše:
@Knizka Chapu, ale neprinutim ho…
Je to docela dost sobecek teda.
@zrcadlo přesně tak, kartu použivám léta už jen jako nouzovku. Hotovost mě usměrňuje.
@Knizka Jako kuraka jsem si ho nasla, to az tolik neresim..
To koureni je celkem zanedbatelna polozka k tomu, co jsem uz vypsala vys…
@Anonymní píše:
Třetinu měsíce nemáte peníze? Máš rodičák, takže máte kolem 60 tisíc? A co bude, až vám dojdou úspory, což zase nebude tak dlouho trvat? Kouření není zanedbatelná položka, ale když nechce přestat, nedá se nic dělat…nejlepší by fakt bylo nechat mu 5 tisíc, ať si za to kouří a nakupuje milky way a jiné různé kraviny…asi bych ty peníze vybrala všechny z účtu, aby nemohl platit kartou všechno co ho napadne…poplatit co ej třeba, koupit boty dětem…a chodit nakupovat sama…nebo si to nechat vozit rohlíkem či někým takovým…
@Anonymní píše:
Ja koureni uplne nesnasim, takze tuto toleranci moc nechapu. Drahe, zdravi skodlive a smradlave. Manzel kouril, takze to vim a strasne mi to vadilo. Prestal pred cca 10 lety. Taky jsem si ho nasla kdysi jako kuraka. Kdyz se chce, tak to jde a nezabedbatelna castka to neni, v tom dnesnim nakupu to byly dva kartony! To nejsou boty pro dite?
@AstraG karty nesnáším, jsou to virtuální peníze a rozfofrovala bych je raz dva… ![]()
Někteří chlapy fak nepřemýšlí. Manžel taky když chodí na nákup, donese vždy tak o 200 Kč navíc. Jenže kdybych ho neposlala, tak už fakt můžu doma dělat vše sama. Většinou koupi navíc nějaký hnusný preslazemy džus, nejdražší čaje. Když mu napíšu pečivo, tak tam hodí 6 rohlíku a 6 nějakých croissantu po 13 Kč jeden
, co ani nikdo nejí, tak už mu píšu chleba, rohlíky, razenky atd.
Vyhradila jsem nám měsíčně 13 tisíc na jídlo a chceme z toho vyjít. Všichni máme obědy v institucích, vaří se jen o víkendu, někdy večeře. Dá se to, samozřejmě, když nevyjdeme ještě se vybere
@Anonymní píše:
Hale, tak usměrnit i dítě.
, poraď si, máš doma ještě puberťáka. Chlapovi bych dala do obchodu stopku. Bych mu dala mirindy a kafíčka v plechovce
párkrát k večeři chleba s paštikou a nevypraný spoďáry a on si rozhazování rozmyslí.
@Anonymní píše:
Obnovuji…Damy, prosim… Hrozne se zdrazilo, ja na rodicaku s prckem, starsi syn dvanact let.
Muj muz vydela 42 - 47 tisic, mame bezne vydaje, ale kazdy mesic nam deset dni pred vyplatou chybi penize.
Ja uz nevim, co mam delat, manzel nakupuje strasne cicoviny, ze nam chce doprat, ale ja nemam na vanocni darky, mladsi syn chodi v podedenych botach, starsi syn bude potrebovat vybavu na lyzak.
Muz nakupuje velke balebni ruznych limonad, polotovary, cukrovinky a ja nemam praci prasek.
Kdyz mu reknu, at koupi prasek, koupi tri.
Do toho kouri a kupuje si svacinky do prace.
Proste - jeho provoz stoji jak volvo.
Nema vubec miru, ja pak chodim do uspor a vybiram…
Uz mame jen sto tisic, na jare jsme meli dve ste padesat.
Nejsme schopni usetrit na bezne veci, cokoliv je potreba, sahame do rezerv.
Jsem totalne zoufala.Psala jsem mu, at koupi knedlik, sunku, syr, mliko, maslo a vajicka.
Ja uz nevim, co mam delat. Dneska jsem brecela vzteky… on se tvari jak v poslednim tazeni, a ja jsem nevedel, priste si dam pozor, nezlob se a za ctrnact dnu to udela zase…
Pritahl dve igelitky, stavil se v trafice pro casaky a dva kartony cigaret.
Pet tisic v haj.zlu a ja nemam z ceho varit.
Twl.. co a takovým? Nakopala bych ho s rozběhem
my máme každý svůj účet a jeden provozní, že kterého se hradí výdaje za dům a jídlo.. ať ti posílá výplatu a o platby se starej ty. Jemu dej kapesné. Pokud máte do kupy skoro 60 tyček a nevyjdete, je to velký problém ![]()
@Anonymní píše:
Jeho kouření je minimálně jídlo pro rodinu na týden možná na půl měsíce, podle toho kolik kouří.