Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Diky, momentalni stav je ten, ze mi rekla, ze pujdeme od sebe, rekla to i starsim detem, krome toho jedenactiletyho. A ted se o tom nechce bavit. Rekla to na ten popud, ze jsem mel pripominky k tomu zuzeni sjm. Myslete si o me, co chcete, ale zuzeni sjm v manzelstvi me proste nepresvedcuje o spolecne budoucnosti.
Vždyť Ti to tady píšem již na 70 stránkách!!!
![]()
@Sandokanec A abychom to ještě upřesnili, tak ještě kolem roku 2008 šlo s příjmem kolem 10 tis. sehnat hypotéku ve výši kolem půl milionu. Započteme-li, že měla minimálně kolem 13 tis. čistého + alimenty a odečteme od toho dvě vyživované děti, vyjde ti, že by s klidem dosáhla na podobnou částku. Vezmeme-li v úvahu že tento plat měla ještě dříve, kdy byly ceny nemovitostí níž a průměrná výše platu také, měla šancí o to více. Kupovali jsme v podobné době. Tolik k realitě.
P. S.: A to vůbec neberu úvěry bez dokládání příjmů, které v té době šly sehnat velmi snadno.
Příspěvek upraven 06.06.20 v 20:40
@jege píše:
Vždyť Ti to tady píšem již na 70 stránkách!!!![]()
a ty místní blbky si jedou
![]()
@Nimie píše:
Chtěl jsi říct „měl chvíli větší plat, neposkytl ženě žádnou kompenzaci za pozdržení kariéry a následně skončil nejdřív na stejném platu jako ona a pak na jen o kousek vyšším“? Cool…
pozdržení kariéry způsobilo, že si madam nechala na. šu. kat dva haranty s nějakým de. bilem, kterej se o ně přestal starat, ty jsi bl..bá nebo jen emocionálně rozjitřená?
@pohledzdruhestrany píše:Že má problém s manželstvím o dost hlubší než blbej byt mu tu bylo řečeno několikrát. A že tu někteří akorát konstantně trolí a mají pocit že si tím nahoní ego už je tak nějak jejich (tvůj) problém…
a ty místní blbky si jedou![]()
@Anonymní píše:
Diky, momentalni stav je ten, ze mi rekla, ze pujdeme od sebe, rekla to i starsim detem, krome toho jedenactiletyho. A ted se o tom nechce bavit. Rekla to na ten popud, ze jsem mel pripominky k tomu zuzeni sjm. Myslete si o me, co chcete, ale zuzeni sjm v manzelstvi me proste nepresvedcuje o spolecne budoucnosti.
jak jsme psali, bude zaháčkovaná jinde, už dosáhla co chce a jakejkoliv tvůj nesouhlas s čímkoliv je jen hledání důvodu odchodu
@pohledzdruhestrany píše:
pozdržení kariéry způsobilo, že si madam nechala na. šu. kat dva haranty s nějakým de. bilem, kterej se o ně přestal starat, ty jsi bl..bá nebo jen emocionálně rozjitřená?
Jak konkrétně tě kariérně zdrží dítě ve věku kolem 20 let? Ty nevíš že pro ženu je finančně nejvýhodnější mít děti v co nejdřívějším věku, ideálně ještě za dob studií, protože následně už nepředstavuje tak velké riziko pro zaměstnavatele a už z tohoto titulu dostává i lepší nabídky? V době kdy ho poznala měla děti dávno dostatečně velké. Pozdější návrat na RD navíc v období finanční krize je poměrně velký zásah do kariéry.
A tvymi slovy dalsiho haranta se zakladatelem. To rikam, mela je nacpat do klokanku.
@Nimie píše: Že má problém s manželstvím o dost hlubší než blbej byt mu tu bylo řečeno několikrát. A že tu někteří akorát konstantně trolí a mají pocit že si tím nahoní ego už je tak nějak jejich (tvůj) problém…
ty jsi fakt vtipná, totálně s ním vyjebala…i kdyby ho otrávila, tak kvočny jako ty napíšou, že je to jeho vina, protože ….dosaď jakoukoliv kravinu
@Anonymní píše:
Zdravim, muzu znat vas nazor na tuhle situaci? Jsme s manzelkou skoro 15 let. Ona se tenkrat nastehovala do meho baraku, pak jsme se vzali a celou dobu mi vycita, ze jsem barak nenapsal i na ni, ze nema zadnou jistotu. Uznavam, asi jsem to mel prepsat, ale neprapsal jsem to jen z toho duvodu, ze kdyz jsem se k tomu odhodlal, tak jsem zjistil, jakej je to vopruz a nejak to utichlo. Jeste tu jsou problemy s pozemky. Nicmene koncem minuleho roku jsem to zacal resit, pozemky jsou takrka vyreseny, ale geodet mel jen 3 mesice podklady u sebe a uhanel jswm ho snad co 14 dni, takze to zase trvalo. Pozemky byl nejvetsi problem, ted jsem to chtel prepsat, ale pry smula, uz nechce. Umanula si, ze si vezme hypo, vyskrtne me ze spolecnyho jmeni, abych na byt nemel narok a pry ho bude pronajimat. Nikdy jsme si nejak penize nedelili, ucet spolecny nemame, ale nezijem si kazdy na svem pisecku. Auto je psany na ni, ona zase platila nedavno kuchyn, ted jsem ji zas ja poslal 800tis na zaklad hypo, fakt majetek vubec neresim a nedelim moje/tvoje, jen jsem byl proste linej to resit. Jen ted mi to prijde trochu podpasovka a pripada mi, ze se mnou nejak do budoucna nepocita. Tak jen chci slyset nazor nekoho nezaujateho a hlavne nazor z zensky hlavy, jestli jsem ko*ot a mel jsem to resit driv. Diky
ahoj ja chapu ze chce mit nevco sveho nejakou svou jistotu… ja bych taky nedokazala bydlet v baraku kde by mi ic nepatrilo… bydlela jsem tak u expritele a furt jsem si pripadala jako na navsteve… ted jsme si poridili s novym pritelem napul byt 2 plus 1 a citím se tady lepe a hlavne jako doma…než tenkrat ve vile za X milionu kde jdem se ale necitila jako doma,,,
@Nimie píše:
Jak konkrétně tě kariérně zdrží dítě ve věku kolem 20 let? Ty nevíš že pro ženu je finančně nejvýhodnější mít děti v co nejdřívějším věku, ideálně ještě za dob studií, protože následně už nepředstavuje tak velké riziko pro zaměstnavatele a už z tohoto titulu dostává i lepší nabídky? V době kdy ho poznala měla děti dávno dostatečně velké. Pozdější návrat na RD navíc v období finanční krize je poměrně velký zásah do kariéry.
bla, bla, bla, bla je to svin. ě, už jen to, jak na něj nahrála tu změnu ve smlouvě, která nebyla v návrhu a nebyl čas to řešit, protože už se musela další den sklídat záloha…ale ty si pojedeš dál tu svou
bla, bla, bla, bla je to svin. ě, už jen to, jak na něj nahrála tu změnu ve smlouvě, která nebyla v návrhu a nebyl čas to řešit, protože už se musela další den sklídat záloha…ale ty si pojedeš dál tu svou
Protože mi píšeš jakési nesmysly které s tím co jsem psala nijak nesouvisí. Ale chápu, ty jsi chlap, víš houby o pracovní situaci žen. Tak pro příště prostě nereaguj když k tématu nic nemáš.
ty jsi fakt vtipná, totálně s ním vyjebala…i kdyby ho otrávila, tak kvočny jako ty napíšou, že je to jeho vina, protože ….dosaď jakoukoliv kravinu
Nehodnotím, stav jejich manželství za 15 let neznám, s nima narozdíl od vás nechrápu v posteli ![]()
@Nimie píše:
Protože mi píšeš jakési nesmysly které s tím co jsem psala nijak nesouvisí. Ale chápu, ty jsi chlap, víš houby o pracovní situaci žen. Tak pro příště prostě nereaguj když k tématu nic nemáš.
tady nejde o pracovní situaci, že, ale o to, že dotyčná si připravila půdu pro odchod a v rámci toho udělala na zakladatele podraz v dohodě o nastaveni SJM