Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Diky, momentalni stav je ten, ze mi rekla, ze pujdeme od sebe, rekla to i starsim detem, krome toho jedenactiletyho. A ted se o tom nechce bavit. Rekla to na ten popud, ze jsem mel pripominky k tomu zuzeni sjm. Myslete si o me, co chcete, ale zuzeni sjm v manzelstvi me proste nepresvedcuje o spolecne budoucnosti.
Já myslím ze jsi se šel poradit na špatné stránky, místní kvokající osazenstvo ti to akorát ztižilo v tom, žes tu blbost udělal a podepsal jí to.Tys na to neměl vůbec přistupovat, ona by si bez tvého souhlasu neškrtla.
Přistoupila bych na to jedině v případě, že ten byt bude společný. Ale to už ti tu chlapi psali několikrát.
Nevěř tomu, že některá z místních kvočen, co se do tebe tak pouští, by svému chlapovi podepsaly, ze si koupí sám pro sebe byt. Tak blbá by nebyla ani jedna.
A kdo si prošel rozvodem ti potvrdí, že by nikdy svůj majetek nabytý před manželstvím na partnera nepřepsal. Buď rád, žes ten dům nechal na sebe, bys o něho teď přišel, znám několik případů, kdy lidi takto přišli o svůj barák.
Vidíš, jak jsi dopadl.
Dáš jí prachy na byt, podepíšeš hypotéku, souhlasíš se zúžením SJM v její prospěch a stejně jsi z toho vyšel jako haj. l s ona se chce rozvést. Tak tomu říkám láska a férové jednání. Ale tak co už. Karty jsou rozdané.
@bigl píše:
Já myslím ze jsi se šel poradit na špatné stránky, místní kvokající osazenstvo ti to akorát ztižilo v tom, žes tu blbost udělal a podepsal jí to.Tys na to neměl vůbec přistupovat, ona by si bez tvého souhlasu neškrtla.
Přistoupila bych na to jedině v případě, že ten byt bude společný. Ale to už ti tu chlapi psali několikrát.
Nevěř tomu, že některá z místních kvočen, co se do tebe tak pouští, by svému chlapovi podepsaly, ze si koupí sám pro sebe byt. Tak blbá by nebyla ani jedna.
A kdo si prošel rozvodem ti potvrdí, že by nikdy svůj majetek nabytý před manželstvím na partnera nepřepsal. Buď rád, žes ten dům nechal na sebe, bys o něho teď přišel, znám několik případů, kdy lidi přišli o svůj barák.
Vidíš, jak jsi dopadl.
Dáš jí prachy na byt, podepíšeš hypotéku, souhlasíš se zúžením SJM v její prospěch a stejně jsi z toho vyšel jako haj. l s ona se chce rozvést. Tak tomu říkám láska a férové jednání. Ale tak co už. Karty jsou rozdané.
Tahle diskuze by měla vstoupit do análů emimina, nech si poradit od místních blbek…přijdeš o prachy a vztah k tomu ![]()
@pohledzdruhestrany píše:
tady nejde o pracovní situaci, že, ale o to, že dotyčná si připravila půdu pro odchod a v rámci toho udělala na zakladatele podraz v dohodě o nastaveni SJM
A proč mi tohle cpeš k příspěvku o pracovní situaci? Tak si vezmi brýle, přestaň si plést kdo co kde psal a nereaguj na mě, ale na příspěvky které se toho týkají.
jak jsme psali, bude zaháčkovaná jinde, už dosáhla co chce a jakejkoliv tvůj nesouhlas s čímkoliv je jen hledání důvodu odchodu
Ne, to se ještě musí podat tak, že za to může nový manžel, takže získat byt a pak rozchod svalit na manžela, jinak to není ono. Žádná nechce být mrchou, která může za rozpad manželství.
Tahle diskuze by měla vstoupit do análů emimina, nech si poradit od místních blbek…přijdeš o prachy a vztah k tomu
On si nechal poradit? On sepsal dokumentace? On sepsal její obsah? On si pozval právníka? Ne, nic z toho neudělal. Pokud to tady opravdu bral jako hlasování, tak je hlupák. A vzhledem k tomu že se o věc dostatečně nezajímal, nechal to plynout bez většího zapojení a nenechal si ani poradit od právníka se slovy že nejsme ve filmu, tak se na mě nezlob, ale vymlouvat se na to že „holky mu na emm špatně poradily“ je kokotina největšího kalibru. To je ti 5 nebo co? Nejsi svéprávný nebo jeho považuješ za nesvéprávného?
Já opravdu vždycky žasnu jak někdo automaticky usoudí, že nějaká diskuze na emm určitě změní celý svět (zvlášť když se pak stejná diskuze objeví na x serverech). Do každého takového rozhodnutí vstupuje tolik proměnných, že už to samo o sobě je totální nesmysl. Ale samozřejmě pokud je pro někoho internet celým světem a je natolik pitomej, že je pro něj naprosto klíčové co řeknou lidi na nějakém anonymním serveru, tak to ale vypovídá především o tom člověku samotném. Ale chápu, je děsně chlapácké a dospělácké každou koko*inu svést na skupinku anonymních uživatelů jen protože nemáš koule na to převzít odpovědnost za svůj vlastní život ![]()
@jege píše:
Ne, to se ještě musí podat tak, že za to může nový manžel, takže získat byt a pak rozchod svalit na manžela, jinak to není ono. Žádná nechce být mrchou, která může za rozpad manželství.
standardní modus operandi, a tady obzvlášť vychytanej, podraz ve smlouvě, kterej manžel tlačenej časem, aby manželka mohla složit zálohu na vysněnej byt, odsouhlasí, a když se expost manžel proti tomu ohradí…důvod k rozchodu..to snad napsala Agatha Christie ![]()
bla, bla, bla, bla je to svin. ě, už jen to, jak na něj nahrála tu změnu ve smlouvě, která nebyla v návrhu a nebyl čas to řešit, protože už se musela další den sklídat záloha…ale ty si pojedeš dál tu svou
Moment, moment, něco mi ušlo? Ono už je to rozřešeno, zakladatel podepsal, co se po něm chtělo + něco navíc a ještě je za ha.jzla? Kde se o tom píše? ![]()
@Nimie píše:
On si nechal poradit? On sepsal dokumentace? On sepsal její obsah? On si pozval právníka? Ne, nic z toho neudělal. Pokud to tady opravdu bral jako hlasování, tak je hlupák. A vzhledem k tomu že se o věc dostatečně nezajímal, nechal to plynout bez většího zapojení a nenechal si ani poradit od právníka se slovy že nejsme ve filmu, tak se na mě nezlob, ale vymlouvat se na to že „holky mu na emm špatně poradily“ je kokotina největšího kalibru. To je ti 5 nebo co? Nejsi svéprávný nebo jeho považuješ za nesvéprávného?Já opravdu vždycky žasnu jak někdo automaticky usoudí, že nějaká diskuze na emm určitě změní celý svět (zvlášť když se pak stejná diskuze objeví na x serverech). Do každého takového rozhodnutí vstupuje tolik proměnných, že už to samo o sobě je totální nesmysl. Ale samozřejmě pokud je pro někoho internet celým světem a je natolik pitomej, že je pro něj naprosto klíčové co řeknou lidi na nějakém anonymním serveru, tak to ale vypovídá především o tom člověku samotném. Ale chápu, je děsně chlapácké a dospělácké každou koko*inu svést na skupinku anonymních uživatelů jen protože nemáš koule na to převzít odpovědnost za svůj vlastní život
jen se směju vašemu skvělýmu odhadu psychologie aktérů a situace ![]()
@jege píše:
Opet, delaji to obe pohlavi. Odchazejici chlap to hodi na zenskou, ze musel.
Tahle diskuze by měla vstoupit do análů emimina, nech si poradit od místních blbek…přijdeš o prachy a vztah k tomu
Já nevím, já když to čtu, tak si říkám, že to ty ženské ani nemůžou myslet vážně. Tak blbý snad nemůže být nikdo. ![]()
To ani nemá smysl jakkoliv reagovat. Ale zakladatel je chudák, no dopadl jak dopadl. To bude ten typ dobračiska, co se x let stará o cizí děcka, živí je a ona s ním pak ještě takto vy.ebe. ![]()
@jege píše:
Pokud si někdo myslí že v partnerství či manželství, což je svazek minimálně DVOU lidí, je vždy viník jen jeden, tak je dost velký ignorant. Takových svazků není mnoho, jen samozřejmě automatickým viníkem se většinou stane ten se zdánlivě největší/nejviditelnější chybou. Zodpovědnost za vztah ale nesou vždy všichni účastníci. Je to stejné jako sex… kondom může nasadit kterýkoliv z páru, kecy o tom že „on ho nenasadil“ nebo „ona si nevzala prášky“ jsou jen trapnou výmluvou jak si před sebou samým a před okolím obhájit svoje vlastní pochybení vedoucí k nemoci nebo nechtěnému těhotenství.
@jege píše:
Moment, moment, něco mi ušlo? Ono už je to rozřešeno, zakladatel podepsal, co se po něm chtělo + něco navíc a ještě je za ha.jzla? Kde se o tom píše?
ty vůbec nežiješ, nesleduješ ….těsně před podpisem došlo k malé změně smlouvy, kterou tam zakladatel nedal, způsobující, že je to pro něj podstatně nevýhodnější, ale podepsal, protože manželka strašně spěchala, že zítra musí složit zálohu na byt, no a když to chtěl ještě ex post probrat, tak se ukázalo, že tato vyslovená nedůvěra je důvodem k ukončení vztahu
@bigl píše:
Já nevím, já když to čtu, tak si říkám, že to ty ženské ani nemůžou myslet vážně. Tak blbý snad nemůže být nikdo.
To ani nemá smysl jakkoliv reagovat. Ale zakladatel je chudák, no dopadl jak dopadl. To bude ten typ dobračiska, co se x let stará o cizí děcka, živí je a ona s ním pak ještě takto vy.ebe.
Jasně, on by určitě dopadl úplně jinak bez téhle diskuze… on by si dokumentaci pohlídal, sehnal by si právníka a žena by neodešla. Ale protože založil tuhle diskuzi, tak se mu podělal celý život. Ježiši kriste, to nemyslíš vážně ne ![]()
@Nimie píše:
Pokud si někdo myslí že v partnerství či manželství, což je svazek minimálně DVOU lidí, je vždy viník jen jeden, tak je dost velký ignorant. Takových svazků není mnoho, jen samozřejmě automatickým viníkem se většinou stane ten se zdánlivě největší/nejviditelnější chybou. Zodpovědnost za vztah ale nesou vždy všichni účastníci. Je to stejné jako sex… kondom může nasadit kterýkoliv z páru, kecy o tom že „on ho nenasadil“ nebo „ona si nevzala prášky“ jsou jen trapnou výmluvou jak si před sebou samým a před okolím obhájit svoje vlastní pochybení vedoucí k nemoci nebo nechtěnému těhotenství.
samozřejmě, tady je důvod a chyba u zakladatele v tom, že se nechtěl podělit o svůj barák s ženskou a jejíma přivlečenejma harantama…
jen se směju vašemu skvělýmu odhadu psychologie aktérů a situace
Nezapomeň se dneska zeptat emimiňaček na povolení se vy*rat, ať tě náhodou nerozbolí břicho ![]()