Manželka už mě nemiluje

Napsat příspěvek
Velikost písma:
77
15.11.11 14:04
katalyzator píše:
Takže k tomu bydlení - jde mi o to, zda je zcela, určitě a na 100% (!) vyloučena situace, že byste se Vy sám musel odstěhovat z bytu (je přeci ve vlastnictví tchánovců), bydlel sám buhví kde, ale ještě navíc byl nucen splácet hypotéku (ta je zase psána na Vás). Máte tohle zajištěno?

Ano,tahle situace je vyloučena.Je možné,že když nebude jiná možnost,tak budu muset odejít já ale hypotéku bude dál platit manželka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2745
15.11.11 14:06

dotaz

Díky za odpověď, Zakladateli, skoro si říkám, že to chtělo možná i trochu odvahy, připustit, že chcete někoho předělat … neobával jste se smrště kritiky? Předělávat někoho jiného, předělávat jiného dospělého člověka, jak to vnímáte, když je to takhle napsané?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2745
15.11.11 14:08

bydlení

Je to ošetřeno smluvně, ano? Nejen sliby (chyby). Proč by totiž měla platit, když hypotéka je na Vás…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
15.11.11 14:09
katalyzator píše:
Zakladateli, Emilii neznám, ale cítím, že mluvíme o tomtéž, a vnímám ji tak, že má o Vaši trabli zájem, a snaží se Vám říct, jak to vidí ona. Emilie, jsem rád, když vidím, že píši srozumitelně, díky.

Já ale na své ženě vidím,že není rozhodlá ukončit náš vztah.Proto jsem žádal o radu,jak se v takové situaci chovat.Nestál jsem o to,aby mě někdo něco vyčítal!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2745
15.11.11 14:18

dotaz

Aha. Navrhuju, abyste to vzal takhle: vyjadřuje se tak, že to vnímáte jako výčitku. Budiž. Na druhé straně vcelku otevřeně píše, že jí něco z Vašeho projevu rozpaluje do běla. Nezajímá Vás, co z Vašeho projevu ženu (nějak, třeba biologicky, podobnou té Vaší) štve?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
15.11.11 14:18
katalyzator píše:
Díky za odpověď, Zakladateli, skoro si říkám, že to chtělo možná i trochu odvahy, připustit, že chcete někoho předělat … neobával jste se smrště kritiky? Předělávat někoho jiného, předělávat jiného dospělého člověka, jak to vnímáte, když je to takhle napsané?

Nechci předělávat její povahu.Vím že je to nemožné.Jen bych chtěl,aby se v určitých situacích chovala trochu jinak.A myslím,že tohle není neřešitelné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
15.11.11 14:20
katalyzator píše:
Je to ošetřeno smluvně, ano? Nejen sliby (chyby). Proč by totiž měla platit, když hypotéka je na Vás…

Protože když nebudu platit já,tak jí ten byt taky dlouho nezůstane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2745
15.11.11 14:22

dotaz

Jo, to je fajn. Potřeboval byste, aby se v některých situacích zachovala jinak, ano? Možná aby dala nějak najevo … něco jako vztah k Vám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2745
15.11.11 14:25

bydlení

Sakra - proč by nezůstal? Tak máte to smluvně ošetřeno nebo ne? Když nebudete platit Vy, mohou platit rodiče nebo jiný pán nebo to pronajme nebo prodá nebo cokoliv jiného. Teď mne to rozčílilo, protože si nejsem jist, zda vidíte to nebezpečí, že budete pod mostem a platit jak mourovatej bydlení někoho jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
15.11.11 14:27
goofik píše:
katalyzator píše:
Nechci předělávat její povahu.Vím že je to nemožné.Jen bych chtěl,aby se v určitých situacích chovala trochu jinak.A myslím,že tohle není neřešitelné…

Jenže to musí chtít především ona. A aby chtěla, musela by k tomu mít důvod. A ten důvod by musel být (pro ni) dostatečně motivační, nikoliv vnucený. A pokud takový důvod/motiv není (nenajde se), tak se jinak chovat nebude. A ten motiv si musí najít ona, musí se jednat o vnitřní motivaci, nikoliv vnější (dodaný ze tvé strany). Ty tomu můžeš pomoci jen tak, že jí dáš prostor ten důvod/motiv najít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
15.11.11 14:29
goofik píše:
katalyzator píše:
Je to ošetřeno smluvně, ano? Nejen sliby (chyby). Proč by totiž měla platit, když hypotéka je na Vás…

To je pravda, pokud bude goofik odstěhovaný, přestane platit, manželka taky, tak banka sebere/prodá zastavený byt (ve kterém bydlí manželka) a zakladateli to může být šumafuk (až na černé puntíky v rejstříku dlužníků a nemožnost do budoucna vzít si jakýkoliv jiný úvěr). Takže i když to není smluvně ošetřené (jakože asi není, že?), tak je v manželčině nejvyšším zájmu to platit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
15.11.11 14:31
katalyzator píše:
Aha. Navrhuju, abyste to vzal takhle: vyjadřuje se tak, že to vnímáte jako výčitku. Budiž. Na druhé straně vcelku otevřeně píše, že jí něco z Vašeho projevu rozpaluje do běla. Nezajímá Vás, co z Vašeho projevu ženu (nějak, třeba biologicky, podobnou té Vaší) štve?
Kdyby mě znala tro
Wiolla píše:
goofik píše:
katalyzator píše:
To je pravda, pokud bude goofik odstěhovaný, přestane platit, manželka taky, tak banka sebere/prodá zastavený byt (ve kterém bydlí manželka) a zakladateli to může být šumafuk (až na černé puntíky v rejstříku dlužníků a nemožnost do budoucna vzít si jakýkoliv jiný úvěr). Takže i když to není smluvně ošetřené (jakože asi není, že?), tak je v manželčině nejvyšším zájmu to platit…

Přesně tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
15.11.11 14:34
Wiolla píše:
goofik píše:
katalyzator píše:
Jenže to musí chtít především ona. A aby chtěla, musela by k tomu mít důvod. A ten důvod by musel být (pro ni) dostatečně motivační, nikoliv vnucený. A pokud takový důvod/motiv není (nenajde se), tak se jinak chovat nebude. A ten motiv si musí najít ona, musí se jednat o vnitřní motivaci, nikoliv vnější (dodaný ze tvé strany). Ty tomu můžeš pomoci jen tak, že jí dáš prostor ten důvod/motiv najít…

Ano,tohodle jsem si vědom.Proto jí chci ten prostor dát.A když ani tohle nepomůže,tak potom si můžu říct,že jsem zkusil opravdu všechno a nemá cenu se dál trápit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
beruska79
15.11.11 14:37
Lakynka píše:
Přesně, jak bylo napsáno. Já měla i nějaké mezi vztahy, manžel taky. Dokonce proběhl soud o svěření dětí do péče. Dlouho jsem byla přesvědčena o tom, že spolu nebudeme. Ale jednoho dne to přišlo a byla chuť se do toho pustit znovu. Taky je to o tom, že oběma nám to odloučení a bydlení jinde, starání se každý sám o sebe, prospělo a hodně dalo. :palec:

OMLOUVAM SE ZA OT,ale lakynko, tyjsi opet s manzelem????? 8-o 8-o 8-o

• Citovat
  • Upravit
2745
15.11.11 14:47

dotaz

Něco jste chtěl napsat dnes v 14:31, a není to celé, zdá se mi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí