Manželka už mě nemiluje

Napsat příspěvek
Velikost písma:
77
13.11.11 19:50
Honzuovka píše:
Já byla s mým ex přítelem sedm let. Čtyři roky jsme spolu bydleli a dávali byt dohromady. Poslední rok jsem s ním nebyla spokojená a cítila jsem, že jsme spíš spolubydlící než partneři. Prostě jsem věděla, že ho už nemiluji. Tak nějak to vyprchalo a ani nevím jak. Přitom jsme měli vztah dalo by se říct ideální. Dělali jsme všechno jako vždycky a já jsem prostě jednoho dne řekla, že ho už nemiluji a odešla. Přesto, že se snažil, plakal, posílal mi obří kytice přes kurýra do práce, zval na večeře, sliboval svatbu, dítě.........prostě bylo vidět, že on mě miloval moc. Srdci se ale nedalo poručit, bylo mi ho líto, když jsem ho viděla plakat a prosit, ať se vrátím, ale lásku jsem už necítila. Když to nejde, tak to prostě nejde. Hlavně byste spolu měli mluvit, probrat to. Třebas je to krize z nepochopení toho druhého a když se do toho zakousnete a podrobně to proberete, najde se řešení.

Ale tohle je hodně podobný našemu vztahu! :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
13.11.11 19:53

Zkusím vypíchnout jen pár bodů, které přijdou podstatné mně:

• při stavbě domu jsi ty (nebo vy oba) nezvládli vypjatou situaci se stavbou spojenou = souhlasím s anonymní, že to odhalilo jací jste, jak reagujete ve stresu, krizové/náročné situaci, únavě, podráždění, a jí se to nelíbilo, co o tobě zjistila (a je úplně jedno jak složitě to vzniklo bla bla bla, šlo o to, jak jste zvládli/nezvládli stres). Z toho ženská (resp. já rozhodně) usuzuje, jak budeš v budoucnu reagovat při jiných zátěžových situacích. A to zjištění o tobě se jí nelíbilo…
  • podlízání, doprošování, fňukání podle mě ještě žádnou ženskou neohromilo. I když už to neděláš, to už zpátky nevezmeš = opět to vypovídá něco o tobě, jaký jsi a dojem si neudělal, resp. ona není nadšená z toho, co o tobě opět zjistila
  • pokud byste šli od sebe, říkáš, že bys musel bydlení opustit ty = to je pro ni jasná výhoda, resp. opět z toho nevycházíš dobře. Jsi ten slabší. A ženská nechce být se slabším chlapem…
  • urputné hledání toho, co vlastně manželce chybí, proč není šťastná je tak lopotné a marné! Prostě buď tam ta láska/zájem je, anebo to tam není. :nevim: To je jako hledat X faktor. Co je to? Proč ze 2 lidí, co umí krásně zpívat, je úspěšný jen jeden? Proč se mi z nějakého chlapa podlomí kolena a z druhého ne?
  • partnerka je mladá, podle mě se mezi 20-25 rokem ještě mění názory, pohled na život, na svět. A změnil se jí možná tak, že zjistila, že se k sobě nehodíte… :nevim:
  • souhlasím s tím sbalením ruksaku a odcestováním do Himalájí. To je chlapské, nezávislé, neufňukané, navíc delší odloučení může vést i k tomu, že OBA zjistíte, že bez sebe nemůžete být. A nebo naopak, že OBA dojdete k závěru, že spolu být nechcete. :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
13.11.11 19:56
goofik píše:

Protože na vztahu se musí neustále pracovat! Nemůžeš jen tak rok, dva vypustit a pak se divit… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10657
13.11.11 19:59
goofik píše:
Honzuovka píše:
Já byla s mým ex přítelem sedm let. Čtyři roky jsme spolu bydleli a dávali byt dohromady. Poslední rok jsem s ním nebyla spokojená a cítila jsem, že jsme spíš spolubydlící než partneři. Prostě jsem věděla, že ho už nemiluji. Tak nějak to vyprchalo a ani nevím jak. Přitom jsme měli vztah dalo by se říct ideální. Dělali jsme všechno jako vždycky a já jsem prostě jednoho dne řekla, že ho už nemiluji a odešla. Přesto, že se snažil, plakal, posílal mi obří kytice přes kurýra do práce, zval na večeře, sliboval svatbu, dítě.........prostě bylo vidět, že on mě miloval moc. Srdci se ale nedalo poručit, bylo mi ho líto, když jsem ho viděla plakat a prosit, ať se vrátím, ale lásku jsem už necítila. Když to nejde, tak to prostě nejde. Hlavně byste spolu měli mluvit, probrat to. Třebas je to krize z nepochopení toho druhého a když se do toho zakousnete a podrobně to proberete, najde se řešení.

Opravdu, vem dovču a vyraž s přáteli pryč. Pokud se po návratu nic nezmění, dle mého názoru tě fakt už nemiluje. Je to kruté, ale i tak to někdy bývá. Lepší teď než později, když by třebas byly děti. Bohužel jednostraná láska nemá budoucnost. Ale třebas se vrátíš a ona si uvědomí, že tě miluje. Hlavně se nevnucuj. Co já si pamatuju, tak mi se mi to akorát příčilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
13.11.11 20:05

Wiollo: dokonalé :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
13.11.11 20:05

Já teda nesnáším, když na mě někdo tlačí. Pokud bych partnerovi řekla, ať se ozve za 14 dní, že musím přemýšlet a on mi psal za dva dny, nebetyčně by mě to točilo :cert:
Tím, že tlačíš na věc, ji dusíš. A tím spíš uslyšíš NE :nevim:
Zachránit se to podle mě dá, ale musíš jí dát čas a prostor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
13.11.11 20:07
goofik píše:
Kamča.dalmatinka píše:
a pak je tady taky možnost že si měl být jen levná pracovní síla.Taky mám kamarádku co to takle vyřešila.Nejdeřív velká láska,pak si stěžovala jak ho nesnáší,ale že počká až jí postaví..To bych ti ale nepřála,ale opravdu s koukej změnit a bejt žádanej,nejen žádat.Nic nedokáže partnera naštvat víc než zjistit že není na světě jedinej a že se kvuli němu druhá polovička taky nezblázní
Tak to bych si snad ani nezasloužil aby mě po 8 letech měla jako ukrajince! :-) Přesně tak se chci chovat.Jenže když to člověká trápí,tak se těžko hraje že je v pohodě.Asi by to taky chtělo ji donutit trochu žárlit.

Musíš se prostě chovat víc jako chlap,myslim si že těm hrát nezájem nedá zase až takovou práci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
Wiolla píše:
  • při stavbě domu jsi ty (nebo vy oba) nezvládli vypjatou situaci se stavbou spojenou = souhlasím s anonymní, že to odhalilo jací jste, jak reagujete ve stresu, krizové/náročné situaci, únavě, podráždění, a jí se to nelíbilo, co o tobě zjistila (a je úplně jedno jak složitě to vzniklo bla bla bla, šlo o to, jak jste zvládli/nezvládli stres). Z toho ženská (resp. já rozhodně) usuzuje, jak budeš v budoucnu reagovat při jiných zátěžových situacích. A to zjištění o tobě se jí nelíbilo…
  • podlízání, doprošování, fňukání podle mě ještě žádnou ženskou neohromilo. I když už to neděláš, to už zpátky nevezmeš = opět to vypovídá něco o tobě, jaký jsi a dojem si neudělal, resp. ona není nadšená z toho, co o tobě opět zjistila
  • pokud byste šli od sebe, říkáš, že bys musel bydlení opustit ty = to je pro ni jasná výhoda, resp. opět z toho nevycházíš dobře. Jsi ten slabší. A ženská nechce být se slabším chlapem…
  • urputné hledání toho, co vlastně manželce chybí, proč není šťastná je tak lopotné a marné! Prostě buď tam ta láska/zájem je, anebo to tam není. :nevim: To je jako hledat X faktor. Co je to? Proč ze 2 lidí, co umí krásně zpívat, je úspěšný jen jeden? Proč se mi z nějakého chlapa podlomí kolena a z druhého ne?
  • partnerka je mladá, podle mě se mezi 20-25 rokem ještě mění názory, pohled na život, na svět. A změnil se jí možná tak, že zjistila, že se k sobě nehodíte… :nevim:
  • souhlasím s tím sbalením ruksaku a odcestováním do Himalájí. To je chlapské, nezávislé, neufňukané, navíc delší odloučení může vést i k tomu, že OBA zjistíte, že bez sebe nemůžete být. A nebo naopak, že OBA dojdete k závěru, že spolu být nechcete. :kytka:

do puntíku ..... ( nejen proto, že Wiolla souhlasí v jednom bodu se mnou) …

• Citovat
  • Upravit
17050
chuanitka píše:
Já teda nesnáším, když na mě někdo tlačí. Pokud bych partnerovi řekla, ať se ozve za 14 dní, že musím přemýšlet a on mi psal za dva dny, nebetyčně by mě to točilo :cert:

To mi připomnělo, až se tomu teď směju:D. Že já tlačila na všechny další potencionální partnery a tím jsem vlastně přestala tlačit na manžela, když jsme spolu nebyli. Třeba i to pomohlo :lol: . Zrovna včera mi manžel říkal, jak to nesnáší, když ho ženská uhání. Že nějaká jeho partnerka z té pauzy, ho takhle tlačila. Jen jsem se smála pod vousy:D. Spoustu ženských včetně mě chce vše hned, dneska jsem už trošku klidnější;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
13.11.11 20:11
Lakynka píše:
chuanitka píše:
To mi připomnělo, až se tomu teď směju:D. Že já tlačila na všechny další potencionální partnery a tím jsem vlastně přestala tlačit na manžela, když jsme spolu nebyli. Třeba i to pomohlo :lol: . Zrovna včera mi manžel říkal, jak to nesnáší, když ho ženská uhání. Že nějaká jeho partnerka z té pauzy, ho takhle tlačila. Jen jsem se smála pod vousy:D. Spoustu ženských včetně mě chce vše hned, dneska jsem už trošku klidnější;)
:lol: :lol: :lol:
My měli s přítelem taky pauzu a na mě tlačil jeden kamarád. Tlačil tlačil, až jsem mu řekla NE :nevim: Kdyby netlačil, asi bych se rozhodla pro něj. Ale fakt se mi tím hrozně zprotivil. Jo a ještě mi napsal žárlivou esemesku, tím to úplně dorazil :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
13.11.11 20:13

Chuanitka: na mě ti hele tlačili i chlapi, které jsem ještě nestačila ani vidět :lol: . Takže než jsme se domluvili na rande, napsala jsem, že už nemám zájem ;).. No, ale kdo ví. On když je člověk sám, pak dělá takové kraviny jen proto, aby nebyl… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
13.11.11 20:31
Anonymní píše:
Wiolla píše:
do puntíku ..... ( nejen proto, že Wiolla souhlasí v jednom bodu se mnou) …

Prostě mě to dostalo a nevěděl jsem kudy kam.Zmatkoval jsem,říkal věci,ktrých jsem potom litoval nebo je nebyl schopnej dodržet.Prostě mě to dostalo a nestydím se za to.Ted už bych se choval jinak ale už to nevrátím.Chtěl jsem si nějak ulevit,proto jsem na ni tlačil a snažil se najít nějaké řešení.Když je člověk v takovém stavu,potřebuje se od něčeho odpíchnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1291
13.11.11 20:45

No, po docteni poslednich stranek me napada me par veci…
Za prve pises, ze sebrat se a odjet nemuzes, protoze mas nasmlouvanou praci - to je blbost!! Sebrat se a odjet muzes behem tydne, praci dodela nekdo jinej, je spousta lidi bez prace, ty svoje klienty ve stychu nenechas. Pokud by ti manzelciny rodice navic vyplatili, budes mit jak na samotnou cestu, tak i pripadne na zivobyti, nez se po navratu zase zapracujes a dostanes prvni penize za novou praci.
Za druhe, rodice maji ty byty tri?? Nemuzes se s nima dohodnout, zvlast, kdyz sou vic na tvoji strane, ze by z toho bytu odesla manzelka?? Kdyz bys to mel od nich posvecene, treba najemni smlouvou na tve jmeno, dobu urcitou (treba 20 let) a nizkou najemni sazbou, aby byly zohledneny tve invstice do bytu, no proste bys hned vuci ni byl v uplne jine pozici, najednou by ona byla ta, kdo musi opustit ten svuj zivot (a ne jen „vymazat“ jednu jeho soucast), to by se ji sakra jinak premyslelo.
No a za treti, uz to tady zaznelo, zarazilo me, ze ti s rekonstrukci nepomahala. Ja si to neumim predstavit - ted se budeme stehovat, pritel byt zarizuje a dodelava, a ja trpim, ze mu nemuzu pomahat, protoze mame dve deti a je to 300 km daleko. Nejde ani tak o tu praci, ale hlavne o sdileni toho, ze budujete vase spolecny hnizdo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
13.11.11 20:50

Ale nevím,jak mě bude brát jako chlapa,když stojím u žehlícího prkna a žehlím si svoje věci. :-D Chci jí ale dokazovat,že si dokážu poradit i bez ní a nezblázním se když odejde.Je to asi fakt jediná možnost,jak jí donutit přemýšlet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.11.11 20:54
goofik píše:
Ale nevím,jak mě bude brát jako chlapa,když stojím u žehlícího prkna a žehlím si svoje věci. :-D Chci jí ale dokazovat,že si dokážu poradit i bez ní a nezblázním se když odejde.Je to asi fakt jediná možnost,jak jí donutit přemýšlet…

Víš, to je ten paradox. Když tohle napíšeš, co děláš, nejedna musí říct, tebe mít doma … co si ona stěžuje, takovýho hned tak nenajde … jenže současně je fakt, že asi každá chceme mít doma v první řadě chlapa … ono poradit si sám, to je v principu „chlapské“, ale v tvém případě mi to spíš přijde ne chlapské, ale … promiň … zbabělé … :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky