Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
257
4.5.10 17:49

Toji ahojík jojo ještě nakukuji ..no děkuji doufám a věřím :andel: :andel: :andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9080
4.5.10 17:50

salutka ahoj,drzim palce aj so synom ..

este mam otravnu otazku=necrta sa u mna nejaky mesiac kedy otehu? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
awalancha3
4.5.10 17:51

a vy všetky do jednej…skor ci neskor budete mať take iste..... sa budete najprv nad dvomi ciarkami vytesovat a testovat kazdy den aj 3× a nebudete sa moct vynadivat na tie pozitivne tehu testy a potom fotečky........ a napokon kočíky a pokladíky v nich..........prorokujem, že do roka a dna, alebo do dvoch rokov a dvoch dní, co ste tu budete tehu...... tak a basta..... :roll:

• Citovat
  • Upravit
2352
4.5.10 17:52

awa, krásnučké :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9080
4.5.10 17:55

awa si zlata, a ako sa citis?

ja tak premyslam,ze mne sa v zivote vacsinou darilo „len tak tak,na poslednu chvilu“. na zakladku ma vzali na odvolanie,na strednu po prijimackach som bola prva pod ciarou, na vysokej skole po prijimackach prva pod ciarou…po vyske som si jednu robotu nasla tak,ze som asi 15krat bola prosikat,ci ma nevezmu…

tak snad otehotniem,ale cele to potrva,ako vzdy :mrgreen:

ahoj govka,co noha?

Příspěvek upraven 04.05.10 v 17:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1635
4.5.10 17:55

ahoj toji, dnes sa dalo, ani prace nebolo vela a ty? aky si mala dnik? a co s tou ovulkou? myslis, ze nebola?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9080
4.5.10 17:57

ahoj natalca, no ovu test dnes biely (ale necakala som,ze ovu bude skoro hned po pozitivno ovu teste), lenze teplta je este nizka…
ale..zase som si dala vecer pre seed a ja mam dojem, ze mi to tam dole ochladi a mam nizsie teploty, ved kukni do mojho grafu, vzdy po keksiku sa znizili a skakali…lebo bol pre seed? ja neviem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9080
4.5.10 17:58

ale asi sa mi to len zda,ked tak kukam na svoj graf,tak lietam aj bez toho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9080
4.5.10 17:59

natalca a ty ides zajtra do nemocnice? a vy ste sa ani teda nesnazili? a kolko tam budes? nech viem,kolko mam na teba mysliet :andel: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1635
4.5.10 18:20
toja píše:
natalca a ty ides zajtra do nemocnice? a vy ste sa ani teda nesnazili? a kolko tam budes? nech viem,kolko mam na teba mysliet :andel: :kytka:

tojka, aj mne teraz skacu teploty, predtym som takto neskakala, ale mne je to tento cyklus jedno, vobec sme sa nesnazili, sexik bol len 2× aj to s ochranou, vraj by sa predtym nemalo, ale mna doki neupozornil tak neviem, to len tu som sa dozvedela
tojka a ten gelik si aj pri sexiku nejako citila? vraj je to s nim ine :think:
do nemocnice idem vo stvrtok rano, v piatok je zakrok a v sobotu vraj ak bude vsetko ok, idem domenkov :pankac: uz aby to bolo za mnou, mam take zmiesane pocity, trosku obavy ale vitazi pocit ocakavania

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205
4.5.10 18:20

jeminenku, vy ste sa ale rozbehli…

co sa tyka kupelne, chcem to do hneda… a ano, chceme vanu, vybrala som estap deluxe a k tomu chcem aj taky priecku sklo alebo plast, co bude ako zastena medzi umyvadlom a vanou… a chceme aj taku murovanu policku nad umyvadlom a nad to velke zrkadlo.. umyvadlo chcem take obdlznikove z ikey (hollviken) aby bolo zasadene do takeho pultiku.. a byvame v panelaku, takze kupelna ma rozmer 185×155 cm a este v nej je aj pracka a rozne skrinky, ktore chceme nechat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1843
4.5.10 18:23

Natalka, držím palce. Věřím, že ta laparka bude pro dobrou věc a pomůže Ti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
4.5.10 18:25

Eli kukni do mojeho fotoblogu,my máme ty obklady už deset let a jsou béžové,ale měnila bych hned,ale to nejde furt měnit,ale byla bych taky zase pro béžovou,myslím,že ty pestré barvy jsou jen modní výstřelek na chvíli.jinak my máme pidi koupelničku,aby ses nedivila,my máme sice vanu,ale koupeme tam jen psa ,jinak u nás vítězí sprcha,ale už i kvuli prcka,jsme volili vanu,i když je tam mín místa

• Citovat
  • Upravit
9205
4.5.10 18:27

natalca, daj potom vediet, kolko budes PN po laparke…

pajinka, podla mna by ti za 2 dni mali zase zobrat krv a porovnat vysledky, ci hcg rastie alebo klesa.. a bude to jasne, ze si tehu :)))

awa, wow, ake krasne miminko, jeeeeej!!! :srdce:

salutka moja, ja sa uz ani pytat nebudem, snazim sa venovat inym veciam, poslucham vsetky rady, hadam tu laparku v lete potrebovat nebudem.. velmi velmi by som si priala, aby si bola aj ty v pohode, lebo si to zasluzis. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205
4.5.10 18:29

natul, pekna kupelnicka. ja skusim pofotit nasu sucasnu kupelnu… velmi sa mi paci kombinacia tmavej hnedej a bezovej, pripadne taka zelena k tomu ako mate na chodbe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí