Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
kacul, elllla dakujem a jasne, ze dam vediet, ved este zajtra tu budem
to sa s vami aj pekne rozlucim
inak kacul, vybrala si si kraaaasne meno pre dcerku,
tak nech jej prinasa len stastie a krasny zivot ![]()
el, PN mi musi stacit do konca buduceho tyzdna, potom uz musim do prace, terminy nepustia, ale ak by sa nedalo… ja to silit nebudem ![]()
baby, ja by som tak rada prerobila jadro a kuchyňu .. a aj chodbu. Už len našetriť
![]()
Eli kukni ještě jednou,dala jsem tam i to zrcadlo,ale taky chci nové umyvadlo,za prvé to naše je vevnitř rozbité,spadla mi tám ta těžká baterie a za druhé se mi ted líbí ty hranaté umyvadla
![]()
natul, pekna kupelna.. ja som pofotila nas bytik a dam fotky do albumu… ak chcete vidiet, dajte vediet cez IP a dam vas ako priatela ci ako sa to robi…
Govi my si na to tehdy brali malou hypotečku,bylo nám dvacet a chtěli jsme bydlet hned,ono to podkroví byla jen puda víš?Takže na to by jsme nenašetřili,okna ,dveře ,topení voda,fasáda,no to by se nedalo z naších tehdejších platu našetřit
Natalko - úplně jsi mě tu dojala
Moc děkuju za krásná slova ![]()
Já Tobě zase přeju, aby ta laparka dopomohla ke splnění Tvého největšího snu a přání - k milovanému miminku
Protože to je to nejhezčí, co se může ženě stát
![]()
Kacul já taky chtěla natálku,ale vyfoukla mi ji sestra a ta Natálka už má 14let,tak já budu mít doufám Nelinku
![]()
kaculad píše:
Natalko - úplně jsi mě tu dojalaMoc děkuju za krásná slova
Já Tobě zase přeju, aby ta laparka dopomohla ke splnění Tvého největšího snu a přání - k milovanému miminkuProtože to je to nejhezčí, co se může ženě stát
![]()
![]()
![]()
![]()
kacul, dakujem
![]()
Natul, já zase straaašně moc chtěla Amálku - to je pro mě nejkrásnější jméno na světě, protože je spojeno s osobou, kterou jsem měla moc ráda - s mojí babičkou
A Natálka se krásně k Amálce hodí
Nelinka je ale také krásné jméno ![]()
Natalka ![]()
Kacul a ty netoužíš po chlapečkovi?,většinou chcou mít všichni páreček a ty chceš dvě baby
,víš co tě to bude stát,až budou větší
![]()
caute babule ![]()
po hodine som vas docitala ![]()
takze kde je esther ???? ![]()
Natul, no já po chlapečkovi ani moc netoužím. Samo, že pokud budu mít zdravého chlapečka budu ráda, ale raději bych 2 holčičky. Však on už se tatínek o nás postará - prý počítá s tím, že si najde druhé zaměstnání ![]()
Lauri ahooooj ![]()
Eli to byl taky muj sen,mít velké zrcadlo,a lpěla jsem na tom,mám zrcadlo od umyvadla až po strop,je to bomba až na to,že je často poprskané a musí se leštit