Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
natulaa
4.5.10 18:29

Eli to byl taky muj sen,mít velké zrcadlo,a lpěla jsem na tom,mám zrcadlo od umyvadla až po strop,je to bomba až na to,že je často poprskané a musí se leštit :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1635
4.5.10 18:37

kacul, elllla dakujem a jasne, ze dam vediet, ved este zajtra tu budem :wink: to sa s vami aj pekne rozlucim
inak kacul, vybrala si si kraaaasne meno pre dcerku, :srdce: tak nech jej prinasa len stastie a krasny zivot :hug:
el, PN mi musi stacit do konca buduceho tyzdna, potom uz musim do prace, terminy nepustia, ale ak by sa nedalo… ja to silit nebudem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2352
4.5.10 18:39

baby, ja by som tak rada prerobila jadro a kuchyňu .. a aj chodbu. Už len našetriť :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
4.5.10 18:41

Eli kukni ještě jednou,dala jsem tam i to zrcadlo,ale taky chci nové umyvadlo,za prvé to naše je vevnitř rozbité,spadla mi tám ta těžká baterie a za druhé se mi ted líbí ty hranaté umyvadla :oops: :oops:

• Citovat
  • Upravit
9205
4.5.10 18:42

natul, pekna kupelna.. ja som pofotila nas bytik a dam fotky do albumu… ak chcete vidiet, dajte vediet cez IP a dam vas ako priatela ci ako sa to robi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
4.5.10 18:45

Govi my si na to tehdy brali malou hypotečku,bylo nám dvacet a chtěli jsme bydlet hned,ono to podkroví byla jen puda víš?Takže na to by jsme nenašetřili,okna ,dveře ,topení voda,fasáda,no to by se nedalo z naších tehdejších platu našetřit

• Citovat
  • Upravit
1843
4.5.10 18:48

Natalko - úplně jsi mě tu dojala :srdce: Moc děkuju za krásná slova :hug:
Já Tobě zase přeju, aby ta laparka dopomohla ke splnění Tvého největšího snu a přání - k milovanému miminku :srdce: Protože to je to nejhezčí, co se může ženě stát :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
4.5.10 18:50

Kacul já taky chtěla natálku,ale vyfoukla mi ji sestra a ta Natálka už má 14let,tak já budu mít doufám Nelinku :oops: :oops:

• Citovat
  • Upravit
1635
4.5.10 18:52
kaculad píše:
Natalko - úplně jsi mě tu dojala :srdce: Moc děkuju za krásná slova :hug:
Já Tobě zase přeju, aby ta laparka dopomohla ke splnění Tvého největšího snu a přání - k milovanému miminku :srdce: Protože to je to nejhezčí, co se může ženě stát :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

kacul, dakujem :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1843
4.5.10 18:56

Natul, já zase straaašně moc chtěla Amálku - to je pro mě nejkrásnější jméno na světě, protože je spojeno s osobou, kterou jsem měla moc ráda - s mojí babičkou :srdce: A Natálka se krásně k Amálce hodí :palec: Nelinka je ale také krásné jméno :huban:
Natalka :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
4.5.10 19:00

kaculko a ještě Sofinka se mi líbí

• Citovat
  • Upravit
natulaa
4.5.10 19:02

Kacul a ty netoužíš po chlapečkovi?,většinou chcou mít všichni páreček a ty chceš dvě baby :mrgreen: ,víš co tě to bude stát,až budou větší :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
17268
4.5.10 19:02

caute babule :)

po hodine som vas docitala :pankac:

takze kde je esther ???? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
4.5.10 19:03

čauky Lauri,si četla od ráná příspěvky ? 8-o 8-o

• Citovat
  • Upravit
1843
4.5.10 19:05

Natul, no já po chlapečkovi ani moc netoužím. Samo, že pokud budu mít zdravého chlapečka budu ráda, ale raději bych 2 holčičky. Však on už se tatínek o nás postará - prý počítá s tím, že si najde druhé zaměstnání :mrgreen:
Lauri ahooooj :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital