Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky
Chci se zeptat, je možný aby žena byla těhotná i přesto, že BT není nějak moc vysoká? Hodím vám sem graf z předchozího cyklu a co je teď
Teplota mi ani neklesla pod tu vodorovnou čáru ![]()
@Boculka nee, nedělala, počítala jsem s tím, že cyklus je anovulační. Uvidíme. Loni jsem taky měla jeden anovulák a ke konci teplota taky stoupla, tak třeba je to ten samý případ.
@Kateřina77 A test jsi zkoušela? Ale jestli jsi měla normální MS, tak si myslím, že ne.
@Boculka píše:
@Kateřina77 A test jsi zkoušela? Ale jestli jsi měla normální MS, tak si myslím, že ne.
Právě, že nebyla normální
1.+2. den jsem to měla tak trochu víc, ale pak 3. den se mi to rozběhlo až odpoledne a to bylo jen špinění a 4. den taky a včera už jen taky malinko špinění, normálně jsem to měla vždycky 1. den tak nějak normálně 2.+3. den jsem to měla trochu víc někdy i 4. den a 5. den špinění, takže tohle nebylo v pořádku
![]()
@Boculka píše:
@Kateřina77 A test?
Ten jsem si dělala v pondělí 15DPO a nic
Ale taky jsem četla, že některejm holkám vyšel test až třeba týden po zpoždění, což by byl až tenhle pátek, ale to asi nebude můj případ ![]()
@Kateřina77 POkud si nejsi jistá, udělala bych si test, kdybys byla těhotná, už by byl pozitivní.
@Karko píše:
@Kateřina77 POkud si nejsi jistá, udělala bych si test, kdybys byla těhotná, už by byl pozitivní.
Já bych asi raději ještě počkala, aspoň do toho pátku
Hlavně už ničemu nevěřím, žádný šance už si raději nedávám
![]()
Ahojky holky jsem tu dlouho nebyla dnes jsem 13 DPO těhu test negativní a teploty stále vysoko a MS nikde vůbec tomu nerozumím je možné být těhu i když test tvrdí že ne? nebo je to moc brzy já nevím ani kdy to mám dostat protože to mám trošku rozházené a píchá mě od včerejška na pravé straně poradíte mi někdo? Prosím
graf:http://www.womenzone.cz/…kajzna/grafy?…
@Kateřina77 zeny, ktore nemeraju BT nevedia, kedy im MS meska, kedy nie… ak nevedeli, kedy mali ovulaciu, ta sa im omeskala o 1 tyzden, testovali v den predpokladanej ovulacie, no test vysiel negativ, mohli byt este len uprostred lutealnej fazy a ked uz im predpokladana menstruacia meskala, vtedy este len prichadzal skutocny termin menstruacie a preto im az po tyzdnovom meskani ukazal nieco test…
ale takisto aj zalezi, ci zena dokaze testovat len raz tyzdenne alebo musi testnut 2× denne…
nemozeme sa vsetky skatulkovat a porovnavat sa podla jedineho kriteria…
na BT po MS nepozeraj… nie je neobvykle, ze sa BT po MS este takto divoko sprava… a vzdy je najjednoduchsie spravit len test, nie sa pytat druhych, ktori nevedia, ako si sa citila a pod… po MS je mozne testovat aj kedykolvek cez den, uz by si bola pokrocily DPO a to uz by si HCG mala v moci stale aspon v minimalnom mnozstve…
@Vikajzna píše:
Ahojky holky jsem tu dlouho nebyla dnes jsem 13 DPO těhu test negativní a teploty stále vysoko a MS nikde vůbec tomu nerozumím je možné být těhu i když test tvrdí že ne? nebo je to moc brzy já nevím ani kdy to mám dostat protože to mám trošku rozházené a píchá mě od včerejška na pravé straně poradíte mi někdo? Prosím
graf:http://www.womenzone.cz/…kajzna/grafy?…![]()
![]()
![]()
![]()
Noo teploty vypadají dobře, zkus ještě počkat ![]()
@Vikajzna ovulaciu si mala podla mna eskor 2.12. a si dnes 10DPO… na test zavcasu…
@Kateřina77 píše:
Noo teploty vypadají dobře, zkus ještě počkat
Myslíš že je normální 13 DPO a test negativní ani duch? ![]()