Milenky sem nová diskuze

• Fotoalbum (567)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
30057
27.4.26 06:57
@M_Vladim píše: Více

Tak jsem už asi starej. Ale jsem rád, že mě minula doba, kdy chlapy budou řešit vzhled natolik, že si budou chtít dávat kosmetické operace, olejíčky, zázračné vodičky, botox. Lakovat nehty, bělit anál. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30057
27.4.26 07:00
@Venetia píše: Více

A dokážeš odhalit, co se mu v hlavě porouchalo, že začal být tak hrozný. Takhle bych dopadnou nechtěl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30057
27.4.26 07:05
@Velryba černá píše: Více

To ti ho přidělil národní výbor? Nebo proč jsi si ho vybrala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
553
27.4.26 07:08
@Honza 12 píše: Více

Jasně, jak jsme dva zanedbaní, sloučila nás městská samospráva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36701
27.4.26 07:10
Úplný kámošky nejsou, do oka si moc nepadly, trochu jsem doufal, že by to mohlo být o něco lepší. Jsou z jiného prostředí a je mezi nimi asi osm let. Ale zas, že by si šly nějak po krku, to tedy ne. Takže celkem snáší a já se rozhodně nesnažím rovnováhu nějak narušovat, třeba nějakými podrobnými vzajemnými referencemi, podrobným hlašením z každého kafe a podobně. 8)

Příspěvek upraven 27.04.26 v 07:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36701
27.4.26 07:13

Já jsem byl taky formovaný prostřednictvím typu „normální chlap smrdí jak medvěd a vypadá hůř“.
Nicméně jsem časem dost radikálně změnil názor. ;) :P

Příspěvek upraven 27.04.26 v 07:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105747
27.4.26 07:21

Porouchal se mu celý život, z toho se těžko dostává ven
Snad mu teď ta nová paní život nalajnovala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75498
27.4.26 07:22

Což je super - pokud by se neprobral a nechal by mě odejít, bylo by jasné, že jeho blbý puchejřování má na hodnotovým žebříku nad pohodovým vztahem se mnou, takže je jedině v pořádku, když se naše cesty rozejdou. :mavam:
Já si najdu někoho, kdo tyhle odmlky nebude mít zapotřebí, a on nějakou Sonarku, která ohleduplně vyčká, až se zas drahý rozmluví, a v mezičase si vyrábí hypotézy, co asi tak mohlo být mlčení příčinou, přičemž obvykle dojde k tomu, že drahouš mlčí, protože ji strašně miluje. :palec:
Všecko, jak má bejt. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105747
27.4.26 07:26
@sirikit píše: Více

Tohle jsou povahy, s tím nic neuděláš
Nekdo pořád a hned něco řeší, někdo si dá rádiový klid, vzpamatuje se a případně jede dál, pokud ho mezitim řešitel neopustí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
553
27.4.26 07:34

A myslíš, že tohle vysvětlíš někomu, kdo za vším předpokládá cílené jednání a konkrétní očekávání?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
27.4.26 07:34
@Monicka36 píše: Více

Nevím, asi si zvykl. Čemu by prospělo, kdybych mu v nervech řekla, něco, co by mě pak mrzelo a nešlo to vzít zpátky? To by nadělalo mnohem více škody, protože by si to on i já pamatoval a omluva by nic nevyřešila.
A má to ještě jednu výhodu. Já se přece nehádám. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
27.4.26 07:35
@sirikit píše: Více

No právě, to V KLIDU je tam zásadní. A dokud nejsem klidná, tak nemluvím. :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.4.26 07:41

Hrozný přirovnání 8o

• Citovat
  • Upravit
75498
27.4.26 07:42
@xiaxxx píše: Více
Že jo?
Ty seš moje holčička! :hug: :srdce:
Jak, bojím se, že v afektu řeknu, co by mě mrzelo? Tak snad se dokážu kontrolovat a neříkám věci které by mě mrzely, pokud v tom vztahu chci pokračovat!
Navíc my měli za 5 let vztahu asi tak 3 rozpory, důvod vždycky nějaká banalita, kříslo to spíš proto, že jsme byli vystreslí už předtím z nějakého důvodu mimo vztah (třeba ta netekoucí voda) a vynervili jsme nad kravinou, které bysme se normálně zasmáli.
Stačilo prostě vychladnout a běžný domácí provoz jel dál, téma se vytáhne, už mírumilovně protřepne a jednorožci znovu vylezou na sedmikráskovou louku. :andel: :mrgreen:
Samozřejmě ten druhý má plné právo promýšlet si nafučeně svoje, jak dlouho uzná za vhodné, ale já se od něj v takovým případě pakuju, protože radši budu sama s veselými westíky, než mít doma co chvíli dusno na dobu neurčitou.

Myšáček to teda pochopil rychle a už mi to nedělá. :srdce:
To je jak s cholerikem - ten taky nepředvádí ty svoje hysteráky šéfovi v práci, protože dobře ví, že by v té práci s takovou rychle skončil. A pokud v ní skončit nechce, svoji potřebu řvát jak praštěnej a třískat věcma obvykle přehodnotí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.4.26 07:43
@Velryba černá píše: Více
:mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie