Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jege píše: Více
Musíš tam davat smajliky, abychom pochopili, ze to byl vtip.
Edit: já teda nevim, co jste si udelali v uzavrence, ale proč na ty holky pořad utocis? To je přece jejich vec, nabijou si hubu samy. Zkušenost je neprenosna.
@Arturie píše: Více
To nebyl vtip, to je pravda.
![]()
A neutočím já, dohledej si, kdo to ohledně uzavřenky začal.
PS: Máš zapnuté zobrazení podpisů? Pokud ne, tak tam mám „Bůh odpouští, já ne!
“. ![]()
@jege píše: Více
Pokud se nekdo otočil o 360° tak u s mezi stupněm nic nezměnil. Čili nemůže byt rec o změně názoru. Ten nazor byl stejný.
Ale kroutit se umíš hezky.
Je mi celkem jedno co a jak jsi myslel. Že tvého psaného projevu nic o mezistupních neplynulo.
Napsals změnila názor o 360° což je blbost, protože pri takové matematické otočce k žádné změně nedojde. Takže buď máš blbě matiku, češtinu, nebo.jsi blonďák.
![]()
@Arturie píše: Více
Je to hrozný.. Mne sejmul druhý pes… Asi v tom hrálo velkou roli i to, že už další nebude.
Zazila jsem to už mockrát, ale vždy jsem měla doma ještě další zvířátko… Až jednou půjde to poslední, po kterém už zůstane jen prázdno, tak to bude i můj konec.
Pokud teda nepůjdu dříve já, což je pravděpodobnější.
@Luxusnixicht píše: Více
Ja myslim, ze je dobre, ze randis. I kdyby z toho nic nebylo, privede te to na jiny myslenky a o to jde. Drzim dnes palce ![]()
@Centropen píše: Více
Ty to fakt tady nevidíš na příkladu LX, jak postupně mění názor na Helmuta, aby se po čase ocitla zase ve výchozím bodě? Samozřejmě všechny mezistupně nám přitom podrobně popíše.
Tak přesně tohle jsem měl na mysli i u Maliny. Ano, původně jsem chtěl napsat, že mění názory o 180°, ale následně i ten změní o 180°, tak je to 360°, ale všechny mezistupně přitom podrobně popíše. ![]()
@Venetia píše: Více
@Venetia píše: Více
Taky nepíšu o inteligenci, ale právě o té „tuctovosti“, nebo naopak užším profilu.
Rozumíš, když jsem vcelku běžná ženská střední třídy, s nějak obvyklým postavením, životním stylem, názory a zájmy, nijak zásadně nevybočující vzhledem, postavou a projevem, samozřejmě mám možnost vybírat z poměrně širokého okruhu chlapů, kteří to mají hozené podobně a nabízejí totéž.
A pokud mám zájem, prohrabu se možnostmi, vyberu si toho nejkompatibilnějšího (model"ten by šel"), a toho pak poznávám dál, aniž bych první měsíce vyšilovala s bláznivým zamilováním. Prostě mě zajímá, užívám si společných aktivit a když si to sedne, časem zjistím, že už bych bez něj byla dosti nerada a že ho nejspíš miluju, co už?
![]()
Pokud ale budu hledat dvoumetrového modrookého černovlasého člena Mensy, živícího se jako strážce majáku v Patagonii, chovajícího fretku, do kterého se po druhém msg prohozu nutně potřebuju vášnivě zamilovat, dramaticky si zúžím nabídku potenciálů.
@Velryba černá píše: Více
Kašli na „normu“/křivku.
Skutečny emoce nejsou dokonale gaussovsky. Trauma, bipolarita, deprese nebo intenzivní životní události muzou křivku setsakra zkreslit, rozšířit nebo mít více vrcholů. Člověk prochazi vrcholky krivky a většina života se odehrava na svazich. ![]()
@sirikit píše: Více
Já tomu rozumim. Když si chce najit chlapa, tak najdes a třeba slevis ze svých naroku. Někdo chce žít v páru a někdo uprednostňuje svobodu.