Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@ohýnek Tak za 10 korun se mi teda nic v sekáči snad koupit nepovedlo - když teda pominu malinké dětské věci…
@fatin já myslím, že záleží i na tom sekáči, třeba tady jsou sekáče na váhu, tak do 10 kč jsou to drobnosti, ale o tom Hodoníně, jak jsem psala, tak tam je kalhot a kahlot, šály, čepice, svetrů, je to obrovská hala, kde to leží na stolech a vepředu je obří halda hader dětského, ale chce to hrabat. Ale je to zase na úkor estetiky a ať tam nikdo nečeká, že se třeba umývaj země, je to fakt hala a za ty prachy to to stojí, třeba dcera tam od tama má supr kožíšek nebo úplně úžasný nextácký kraťásky
@ledmed u nás je taky hrabák, velkosklad, jak píšeš estetika a čistota nic moc
ale někdy se zadaří a pak prožívám orgasmus ze super nákupu ![]()
Včera večer jsem jela kolem Belitexu, mají slevu těch 50% takže odpolko musím někoho přesvědčit ať pohlídají prcka a půjdu si užít ![]()
Kožíšek je naprosto dokonalý ![]()
@Pawllena píše:
Ahoj holky, kdo chcete pošlu do SZ typ na online sekáč
Já chci taky. Díky.
Ahóóoj
Zakladatelka myslela při zakládání na mě
![]()
Tady sekáčoholička
![]()
Bydlím kousíček za Prahou, a občas si zajedu do Radotína, mají tam hrabací halu..
pro každého to není, ale dají se tam najít supr kousky, když to přivezu, řádně vyperu tak nelze poznat, že to není nové, obzvláště dětské oblečení ![]()
Kdyby někdo měl typ na sekáč na Praze západ - v Berouně - nebo v Praze, tak sem s ním.. případně kdyby někdo chtěl jít, můžeme se vypravit na lov společně
..
Jinak já si teď tak vzpoměla, kdysi v Praze na Pankráci bývali zelinářské trhy a vzadu byly také hrabárny.. jej tam vozili neprotříděné pytle a spoustu věcí ještě z těch dob mám.. ![]()
@Pawllena píše:
Ahoj holky, kdo chcete pošlu do SZ typ na online sekáč
Také prosím ![]()
@K.Black @CokeLady děkuju za pochvalu
já jsem na tom úplně stejně, taky mám opravdu velkou radost, kddyž si pohrabu
manžel to mon nechápe, on nerad nakupuje cokoli kdekoli. A co jste si holky koupily naposledy? Sledujete někdy modnipeklo?
@ledmed já to nesleduju
měla bych?
naposled jsem koupila klukovi rifle, mikinu a čepici, dohromady asi za 120 kč, přesně už nevím
uvidím dneska jestli něco ulovím
![]()
Ne, to bylo jen tak mimo téma
ale je to občas sranda si tam počíst. A je tam taky stále více diskuzí, kdy se ptají po sekáčích. My na prvbí kupovali taky skoro všechno nové, ale rostli obě jak divé, dupačky za dvě stovky, téměř nenošené a nikdo to nechce, tak je mi to líto i prodávat tak děsně pod cenou, tak ted už s tím novým to tak nepřeháníme. Kolik je malýmu? Na kluki se špatně schání, to si vždycky kamarádka stěžuje
@ledmed Budou mu v březnu 3, jo na holčičky je výběr větší, i když mám i holčičku v březnu 14 a ta je hubená, takže kalhoty jsou boj, to se prostě nedá ani v normálním krámě, a to dám klidně hodně peněz jen aby to sedělo. Zrovna sháním ![]()
Jinak co se týče malých dětí, se nové podle mě nevyplatí, přesně jak píšeš, neprodáš jak by jsi chtěla, musíš jít s cenou dolů, hodně dolů ![]()
@ledmed píše:
@K.Black @CokeLady děkuju za pochvalujá jsem na tom úplně stejně, taky mám opravdu velkou radost, kddyž si pohrabu
manžel to mon nechápe, on nerad nakupuje cokoli kdekoli. A co jste si holky koupily naposledy? Sledujete někdy modnipeklo?
Jo sleduju díky diskuzi tam jsem začala být závislák na sekáčích. Předtím by mě tam nikdo nedostal. A koupila jsem si tam dvě sukně, halenku, svetříky, bundu a šátky. A už bych vyrazila znovu.
My tu máme pár sekáčů(jablonec n. n.), jeden je můj oblíbený, občas tam hodí do krabic oblečení třeba kus za 10 kč. Jinak mi to tam přijde drahé. A máme tu bezva hrabák, vše za 10-20 kč. Mám už tolik triček, že to nemám kam dávat
)