Milujeme second handy

• Fotoalbum (35)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1011
29.1.13 16:58

@ohýnek Tak za 10 korun se mi teda nic v sekáči snad koupit nepovedlo - když teda pominu malinké dětské věci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
829
29.1.13 18:23

@fatin já myslím, že záleží i na tom sekáči, třeba tady jsou sekáče na váhu, tak do 10 kč jsou to drobnosti, ale o tom Hodoníně, jak jsem psala, tak tam je kalhot a kahlot, šály, čepice, svetrů, je to obrovská hala, kde to leží na stolech a vepředu je obří halda hader dětského, ale chce to hrabat. Ale je to zase na úkor estetiky a ať tam nikdo nečeká, že se třeba umývaj země, je to fakt hala a za ty prachy to to stojí, třeba dcera tam od tama má supr kožíšek nebo úplně úžasný nextácký kraťásky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
29.1.13 23:03

Prosím také o zaslání :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
29.1.13 23:05
@Mates86 píše:
Prosím také o zaslání :D
@laetti píše:
prosím o zaslání
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
30.1.13 08:50

@ledmed u nás je taky hrabák, velkosklad, jak píšeš estetika a čistota nic moc ;) ale někdy se zadaří a pak prožívám orgasmus ze super nákupu :mrgreen:
Včera večer jsem jela kolem Belitexu, mají slevu těch 50% takže odpolko musím někoho přesvědčit ať pohlídají prcka a půjdu si užít :lol:

Kožíšek je naprosto dokonalý :palec:

• Citovat
  • Upravit
3307
30.1.13 09:12
@Pawllena píše:
Ahoj holky, kdo chcete pošlu do SZ typ na online sekáč :palec:

Já chci taky. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2303
30.1.13 09:26

Ahóóoj :mavam: Zakladatelka myslela při zakládání na mě :* :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tady sekáčoholička :lol: :P
Bydlím kousíček za Prahou, a občas si zajedu do Radotína, mají tam hrabací halu.. :P pro každého to není, ale dají se tam najít supr kousky, když to přivezu, řádně vyperu tak nelze poznat, že to není nové, obzvláště dětské oblečení :pankac:
Kdyby někdo měl typ na sekáč na Praze západ - v Berouně - nebo v Praze, tak sem s ním.. případně kdyby někdo chtěl jít, můžeme se vypravit na lov společně :dance:..
Jinak já si teď tak vzpoměla, kdysi v Praze na Pankráci bývali zelinářské trhy a vzadu byly také hrabárny.. jej tam vozili neprotříděné pytle a spoustu věcí ještě z těch dob mám.. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2303
30.1.13 09:28
@Pawllena píše:
Ahoj holky, kdo chcete pošlu do SZ typ na online sekáč :palec:

Také prosím :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
829
30.1.13 09:36

@K.Black @CokeLady děkuju za pochvalu :)já jsem na tom úplně stejně, taky mám opravdu velkou radost, kddyž si pohrabu :oops: manžel to mon nechápe, on nerad nakupuje cokoli kdekoli. A co jste si holky koupily naposledy? Sledujete někdy modnipeklo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
30.1.13 09:38

@ledmed já to nesleduju :think: měla bych? :lol: naposled jsem koupila klukovi rifle, mikinu a čepici, dohromady asi za 120 kč, přesně už nevím :nevim: uvidím dneska jestli něco ulovím :think: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
829
30.1.13 09:55

Ne, to bylo jen tak mimo téma :D ale je to občas sranda si tam počíst. A je tam taky stále více diskuzí, kdy se ptají po sekáčích. My na prvbí kupovali taky skoro všechno nové, ale rostli obě jak divé, dupačky za dvě stovky, téměř nenošené a nikdo to nechce, tak je mi to líto i prodávat tak děsně pod cenou, tak ted už s tím novým to tak nepřeháníme. Kolik je malýmu? Na kluki se špatně schání, to si vždycky kamarádka stěžuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
30.1.13 10:02

@ledmed Budou mu v březnu 3, jo na holčičky je výběr větší, i když mám i holčičku v březnu 14 a ta je hubená, takže kalhoty jsou boj, to se prostě nedá ani v normálním krámě, a to dám klidně hodně peněz jen aby to sedělo. Zrovna sháním :roll:
Jinak co se týče malých dětí, se nové podle mě nevyplatí, přesně jak píšeš, neprodáš jak by jsi chtěla, musíš jít s cenou dolů, hodně dolů :roll:

• Citovat
  • Upravit
3800
30.1.13 10:06
@ledmed píše:
@K.Black @CokeLady děkuju za pochvalu :)já jsem na tom úplně stejně, taky mám opravdu velkou radost, kddyž si pohrabu :oops: manžel to mon nechápe, on nerad nakupuje cokoli kdekoli. A co jste si holky koupily naposledy? Sledujete někdy modnipeklo?

Jo sleduju díky diskuzi tam jsem začala být závislák na sekáčích. Předtím by mě tam nikdo nedostal. A koupila jsem si tam dvě sukně, halenku, svetříky, bundu a šátky. A už bych vyrazila znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
30.1.13 10:09

My tu máme pár sekáčů(jablonec n. n.), jeden je můj oblíbený, občas tam hodí do krabic oblečení třeba kus za 10 kč. Jinak mi to tam přijde drahé. A máme tu bezva hrabák, vše za 10-20 kč. Mám už tolik triček, že to nemám kam dávat :o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3370
30.1.13 10:12

O čem je modní peklo? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie