Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hele já jsem svého muže poznala v říjnu na takovým srazu tam jsem se do něj zabouchla na první dobrou nic méně to nebylo vůbec v plánu začali jsme si intenzivně psát vzdálenost mezi námi byla 388km no přijel za mnou poprvé podruhé týden na welnes pak dva týdny u něj na servisu (je to tam jako malý byteček) jo ještě bych chtěla dodat že jsem měla dítě 8 měsíčního syna (s jeho otcem jsem se nestykala už od těhotenství nevím kde je mu dnes konec nezajímá mě to) no a vlastně jsme se společně sestehovali na konci ledna asi ještě ovlivněna hormonama a jednoznacnemu presvedceni a pocitu že to je ten pravý jsem mu řekla že chci ještě jedno dítě aby měli od sebe malý věkový rozdíl (mého syna přijal jako vlastního nechal se zapsat do rodného listu) no on řekl že ano no vyšlo to na první dobrou v únoru jsem byla už těhotná v listopadu se narodil druhý syn staršímu synovi jsou čtyři a čtvrt mladšímu dva a půl jsme stále spolu a stále je to ten nejlepší chlap na světě u mě to mělo dobrý začátek i konec jsme spolu skoro 4 roky ![]()