Mladší partner, zkušenosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
180
26.5.13 17:33
@JedenTypan píše:
Jak vis, ze mel dost kocek? Od nej? :mrgreen: Jasne chlapi v tomhle vuuubec nekecaj. :mrgreen: Jasne, ze kdyz je clovek ve vztahu, tak tomu veri, to by v nem jinak nebyl. Jenze realne takove vztahy nevidim za treba 5-7 let vuubec nadejne. [/citace)asi takhle ti to řeknu…já se nestarala co bylo před tím, než jsme spolu začali…jen měl přítelkyni se kterou se rozešel a já přítele s kterým jsem se též rozešla. Ale nebudu ti vykládat detaily z našeho soukromí :! Vyjádřil si svůj názor, což je fajn a já ti ho neberu :! Jen jsi ještě moc mladý na to, aby si věděl, že život není jen černý, nebo bílý. Já znám takové vztahy, které i s tímto věkovým rozdílem fungují už 20 let. Stejně tak jako vztah dvou vrsevníků může fungovat na celý život, ale stejně tak se může za rok rozsypat :! :! Rozvodovost u nás to jasně ukazuje… :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
26.5.13 17:34
@JedenTypan píše:
A hlavne on se clovek mezi 20 a 30 lety absolutne nejvic zmeni(kdyz nepocitam destvi). Ted je to naivni tele, za 10 let to bude jinej clovek.

nevím zda bych nazývala mého přítele naivním teletem :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JedenTypan
26.5.13 17:46
@kiara76 píše:
nevím zda bych nazývala mého přítele naivním teletem :cert:

Naivni v tom, ze je hodnej, nerozumi co pritahuje krasny zeny atd. Vazne si myslis, ze nejaky muz by dal prednost starsi zene s ditetem pred nejakou mladou krasnou holkou? Jenze on proste nevi, jak takovou holku ziskat a udrzet si ji, kdyz po ni jde kazdej. Tak proste miri na nizsi cile. Jenze za 10 let se muze hodne zmenit a chlap je ve 30 na vrcholu.

• Citovat
  • Upravit
180
26.5.13 19:06
@JedenTypan píše:
Naivni v tom, ze je hodnej, nerozumi co pritahuje krasny zeny atd. Vazne si myslis, ze nejaky muz by dal prednost starsi zene s ditetem pred nejakou mladou krasnou holkou? Jenze on proste nevi, jak takovou holku ziskat a udrzet si ji, kdyz po ni jde kazdej. Tak proste miri na nizsi cile. Jenze za 10 let se muze hodne zmenit a chlap je ve 30 na vrcholu.

tak proč je tolik mladých krásných holek samo? :think: když jde po ní každej???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
26.5.13 19:13

Jo a nemyslím si, že bych byla nějaká obluda :lol: ještě mi říkají slečno. Ono totiž dnes poznat věk není jednoduché. Patnáctiletá holka vypadá na dvacet a pod. A na druhou stranu, dobře udržovaná 40 může konkurovat 20cítce. Jinak bych to asi shrnula takhle…někomu se líbí blondýnky, jinému černovlásky. Někomu hubené jinému kypré atd. Prostě každý si může žít podle svého a co a jak mu vyhovuje. Mě osobně je jedno kdo s kým spí, žije atd :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
26.5.13 19:15
@JedenTypan píše:

ty víš co přitahuje mladou, krásnou holku??? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JedenTypan
26.5.13 19:47

N ja ti jen rikam svoji analyzu a kde jsou rizika pro zeny v takovych vztazich. Ze proste slouzi jen docasne, nez se kluk otrka a pak pujde jinde, ono nakonec tohle je i mezi vrstevnikama, ale tady to bude jeste daleko castejsi. A vek jeste nemas tragicky, ale dovedes si predstavit az mu bude 35 a ty budes mit 50? Chlap v 35 je v super kondici, pokud se udrzuje muze vypadat taky mladsi. A zena je v 50 za zenitem, nemuze mit decka, co kdyz on bude chtit decka.

• Citovat
  • Upravit
JedenTypan
26.5.13 19:49
@kiara76 píše:
tak proč je tolik mladých krásných holek samo? :think: když jde po ní každej???

No protoze si prave moc vybiraj, ale kdyby chtely tak z fleku nekoho maj.

• Citovat
  • Upravit
JedenTypan
26.5.13 19:54
@kiara76 píše:
ty víš co přitahuje mladou, krásnou holku??? ;)

Jo, ja uz mam prave tohle zmakle :mrgreen: Prave ti to rikam, ze svych zkusenosti, ze kdysi jsem taky miril nize, protoze jsem proste nemel na ty nejlepsi. Jenze dneska bych si nezacal ani s nim moc mladou holkou, natoz se starsi zenou s ditetem. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
180
26.5.13 20:07
@JedenTypan píše:
N ja ti jen rikam svoji analyzu a kde jsou rizika pro zeny v takovych vztazich. Ze proste slouzi jen docasne, nez se kluk otrka a pak pujde jinde, ono nakonec tohle je i mezi vrstevnikama, ale tady to bude jeste daleko castejsi. A vek jeste nemas tragicky, ale dovedes si predstavit az mu bude 35 a ty budes mit 50? Chlap v 35 je v super kondici, pokud se udrzuje muze vypadat taky mladsi. A zena je v 50 za zenitem, nemuze mit decka, co kdyz on bude chtit decka.

jasný já tě naprosto chápu, ale přeci se nebudu zabývat tím, co bude za 20 let :roll: :roll: :roll: nevím co bude zítra :( jinak děti spolu plánujeme taky a :lol: no a abych ti pravdu řekla, tak kolem mě chlapi v 35 jsou protivný, líný morousové (né samo všichni) :lol: ale vezmi to takhle-budeš mít partnerku, budete spolu žít, mít rodinu…a ona bude dejme tomu nemocná, bude mít úraz, prostě cokoliv a najednou už nebude krásná…bude bez vlasů, už nebude mít 50 ale 80kg (asi chápeš jak to myslím)vykašleš se na ní???Půjdeš za mladší??Prostě život dvou lidí je o jiných věcech, ale ne o věku :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
26.5.13 20:09
@JedenTypan píše:
No protoze si prave moc vybiraj, ale kdyby chtely tak z fleku nekoho maj.

myslím, že moje nároky na partnera jsou daleko vyšší než ve 20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
26.5.13 20:12
@JedenTypan píše:
Jo, ja uz mam prave tohle zmakle :mrgreen: Prave ti to rikam, ze svych zkusenosti, ze kdysi jsem taky miril nize, protoze jsem proste nemel na ty nejlepsi. Jenze dneska bych si nezacal ani s nim moc mladou holkou, natoz se starsi zenou s ditetem. :mrgreen:

a můžu se zeptat jaký byl tvůj nejdelší vtah?? Nebo spíš měl si společnou domácnost s partnerkou? Ono totiž začít si se starší paní s dítětem k tomu je potřeba velký kus zodpovědnosti. A to právě nějakej slaboch prostě nedá :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JedenTypan
26.5.13 20:29
@kiara76 píše:
a můžu se zeptat jaký byl tvůj nejdelší vtah?? Nebo spíš měl si společnou domácnost s partnerkou? Ono totiž začít si se starší paní s dítětem k tomu je potřeba velký kus zodpovědnosti. A to právě nějakej slaboch prostě nedá :roll:

Jo mel 2 roky spolecnou domactnost s holkou s ditetem, dokonce o neco malo mladsi nez ja. Ale to jsem rychle pochopil, ze tohle neni nic pro me, ze ja chci atraktivni samicky bez cizich decek, jako asi vetsina muzu. :mrgreen: Ale ten vztah mel pro me svoje vyhody. A ona urcite nic nepoznala dlouho.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.5.13 21:09

Nemyslim si, ze to co pises je vsechno pravda.

• Citovat
  • Upravit
JedenTypan
26.5.13 21:23
@kiara76 píše: …bude bez vlasů, už nebude mít 50 ale 80kg (asi chápeš jak to myslím)vykašleš se na ní???Půjdeš za mladší??Prostě život dvou lidí je o jiných věcech, ale ne o věku :mavam:

No kdyby to bylo tak drsny jak popisujes, tak bych to zabalil, bohuzel no. Urcite bych se snazil ji nejak pomoc, ale neobetoval bych se(taky zalezi na veku, jasne ze kdyz budu taky starej a osklivej, tak to nejak doklepem :mrgreen: )

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky