Mladší partner, zkušenosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
180
27.5.13 21:17
@kiara76 píše:
jen tak mimochodem ;) o své děti, jsem se vždycky dokázala postarat sama, jelikož jejich tatínek(o devět let mladší)hold na ně sral :pankac: nedávej tu rady ženským, co mají lecos odžito :! :! zatím si nezvládl klofnout žádnou samičku a věř, že ženská, která má zkušenosti by tě po otevření huby vyfakovala :mavam: :mavam: Až vychováš nějaký dítě a něco zažiješ, přijd mezi nás :mavam:

pardon o devět let starší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
27.5.13 21:20
@JedenTypan píše:
NIKDY nevis, co si ten druhy mysli. A casto urcite nastesti. :mrgreen:
:* :* :* al hlavní je, že víme co si myslíš ty :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
27.5.13 21:22

Ettinek se nam vratil? ;)

• Citovat
  • Upravit
180
27.5.13 21:24
@Evaa1974 píše:
Jeden typan tady prudí se svými názory na více diskuzích :roll: Myslím, že můj o 15 let mladší muž naprosto přesně věděl do čeho jde, když mě před 2-ma lety uháněl :lol:. Teď jsme šťastní s naší malou 3 měsíční holčičkou :* a také s naším /mým/ 11 letým synem, o kterého se můj 24- letý muž stará lépe, než se staral jeho vlastní otec. Víš typane, každý má trochu jiné priority. Tebe evidentně zajímá jen to jak je žena krásná, mladá, štíhlá, atraktivní. Ale nejsou všichni stejní jako ty. Někdo si dokáže vážit, lásky, zázemí, rodiny, úcty a dalších hodnot. O vrstevnicích můj muž říká, že jsou to prostě slepice, se kterými si nemá co říct. A ŕešit, jestli si třeba za 10,20 let najde mladší :zed:? Ale to by si mohl najít, i kdybychom byli stejně staří. To přece není o věku :zed: Přestaň srovnávat naše muže se sebou, každý není takový jako ty. Někdo to má v hlavě srovnané a ví co dělá. Sorry, narozdíl od tebe :pankac: :mavam:
:palec: :palec: :palec: pod to se podepíšu :! :!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
27.5.13 21:28

@blorchi myslíš pana nevyrovnaného :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
27.5.13 21:32
@kiara76 píše:
@blorchi myslíš pana nevyrovnaného :?:

YES :pankac: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
180
27.5.13 21:40

@blorchi :,( :,( :,( je mi ho líto :,( :,( :,( trávit večery na emiminu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
27.5.13 21:41
@kiara76 píše:
@blorchi :,( :,( :,( je mi ho líto :,( :,( :,( trávit večery na emiminu :lol:

asi ho ma maleho :nevim: :lol:

• Citovat
  • Upravit
JedenTypan
28.5.13 11:47

No koukam, ze to zase sklouzlo do roviny osobnich utoku na me, no nic noveho. :mrgreen: Vetsina zen proste neumi diskutovat a premyslet nad cizim nazorem. :mrgreen:
Pritom ja jen tvrdim to co musi byt jasny kazdymu, kdo nema IQ houpaciho kone. Ze proste pro 20ti leteho kluka je totalni volovina si najit zenskou o vice nez 10 let starsi a hned s ni zakladat rodinu(nejlip jeste kdyz ta zenska uz ma svoje dite). Ze by si mel projit par vztahy, treba i nejaky nezavazny znamosti, neco zazit, nemit uz tak brzo takove zavazky na cely zivot. Jo a netvrdte mi ze ten vas byl „bejk“ od 15-21 let a pak vyrazeny si poridil starsi zenskou, no to urcite, to je bezny profil „bejka“. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
JedenTypan
28.5.13 11:48

No a jak bude starnout, tak si to vsechno vetsinou uvedomi. A bude si to chtit vynahradit.

• Citovat
  • Upravit
JedenTypan
28.5.13 12:00

Jinak je samozrejme blbost zakladat rodinu tak brzy i se stejne starou holkou. Ale se starsi bude tne problem o hodne vetsi, ona pujde dolu, bude uvadat, ale on pujde nahoru, bude mit vetsi sebevedomi, lepsi postaveni, kolikrat i lepsi vzhled. A proste bude citit, ze ma na vic. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6283
28.5.13 12:55

JedenTypan: a nebo ona začne vydělávat po mateřské, půjde společensky i ekonomicky nahoru a on už se „neposune“ nikam a vztah půjde taky do kytek :mrgreen:. A nebo si ona uvědomí, že chce vedle sebe zralého člověka, že ji nebaví se starat o nevyzrálého kluka a výsledek bude to samé :mrgreen:. Nad tvými slovy uvažuju, i tvůj názor respektuju, ale v podstatě s ním nesouhlasím. Nic není tak obecné, aby se dalo zaškatulkovat. A osobní utoky na tebe se mi taky nelíbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JedenTypan
28.5.13 13:02
@irrrenka píše:
JedenTypan: a nebo ona začne vydělávat po mateřské, půjde společensky i ekonomicky nahoru a on už se „neposune“ nikam a vztah půjde taky do kytek :mrgreen:. A nebo si ona uvědomí, že chce vedle sebe zralého člověka, že ji nebaví se starat o nevyzrálého kluka a výsledek bude to samé :mrgreen:. Nad tvými slovy uvažuju, i tvůj názor respektuju, ale v podstatě s ním nesouhlasím. Nic není tak obecné, aby se dalo zaškatulkovat. A osobní utoky na tebe se mi taky nelíbí.

No myslim hodnotu na „trhu vztahu“, tu teorii jsem tu nekde vysvetloval. :mrgreen: A zena s vekem, s deckama, kilama jde dolu a rozhodne to nevyvazi lepsi ekonomicke postaveni, muzi nehledaj zeny, aby je zivily(teda vetsinou a ti co je hledaj za to nestoji :mrgreen: )

• Citovat
  • Upravit
6283
28.5.13 13:10

JedenTypan: některé ženy jdou s kilama věkem dolů, protože se o sebe začnou víc starat, mají na to taky víc peněz. Když vidím některé dvacetileté nanynky, špekaté až hrůza, s hnusnými vlasy, tak to teda vypadám líp :mrgreen:. Myslím si, že tu holky zbytečně provokuješ a dráždíš a potom se diskuze zvrhnou do osobních urážek a podobně. Asi sis vybral špatnou diskuzi, kde se projevovat. Pokud tě teda nebaví záměrně rejpat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JedenTypan
28.5.13 13:17
@irrrenka píše:
JedenTypan: některé ženy jdou s kilama věkem dolů, protože se o sebe začnou víc starat, mají na to taky víc peněz. Když vidím některé dvacetileté nanynky, špekaté až hrůza, s hnusnými vlasy, tak to teda vypadám líp :mrgreen:. Myslím si, že tu holky zbytečně provokuješ a dráždíš a potom se diskuze zvrhnou do osobních urážek a podobně. Asi sis vybral špatnou diskuzi, kde se projevovat. Pokud tě teda nebaví záměrně rejpat.

No prave ty dvacetilete spekate nanynky budou jednou ty utahany maminy s kilama navic a ty „kocky“ budou ty elegantni „damy“, o kterych mluvis. Pochybuju, ze by se z oskliveho dvacetileteho kacatka stala krasna 35leta labut. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky