Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@yogistka Vseobecne na zivot jako takovy co se tyce prace, bydleni budoucnosti a takhle prislo mi ze ho spise vychovavam
ale nerikam treba jsem narazila jen na spatne jedince!!!nikomu to nehanim ted mam starsiho pritele a jsem spokojena stastna a za mesic maminka ![]()
@Kačenka1990 no jestli to tvoje cisilko je rocnik narozeni tak ono je rozdil 18 tilety kluk a 28 lety ci chlapsky tricatnik… to jsou velke rozdily…
@Kačenka1990 píše:
@yogistka Vseobecne na zivot jako takovy co se tyce prace, bydleni budoucnosti a takhle prislo mi ze ho spise vychovavamale nerikam treba jsem narazila jen na spatne jedince!!!nikomu to nehanim ted mam starsiho pritele a jsem spokojena stastna a za mesic maminka
Tak to gratuluji
aha, to chápu…to je potom špatně, když se z partnerky stává rodič.
No ono jsem nejstarsi sourozenec takze ty materske pudy tam byli vzdy
Nerikam treba jsem narazila opravdu na spatne…;) vam preji hodne stesti
a hlavne at to vydrzi ![]()
@Kačenka1990 a o kolik mladšího jsi měla a kolik vám vlastně bylo let? Asi to bude jinak v pětadvaceti, když o osm let mladší ještě nebude ani plnoletý, a nebo o deset let později… ![]()
Tak já mám taky někdy trošku pocit, že mám doma ne jedno dítě, ale děti dvě. Finančně se o nás postará, ve všech ohledech nám to klape, ale je znát, že to, co já už mám odžité, má on ještě před sebou. Jo a je mi 37 a jemu 29.
@irrrenka myslím, že to není věkem… máme stejný věkový rozdíl, v tom věku, co uvádíš, se nám narodila první dcera, to jsme spolu byli přes tři roky… a nikdy jsem neměla pocit, že on je ten mladší, že by něco neuměl, nevěděl, neznal, neměl odžité… tedy kromě zkušeností s miminkem a dětmi vůbec, já měla dvě už větší… dnes jsme spolu devátý rok, děti máme dvě a věk fakt neřešíme… není potřeba…
ReginaHero: u nás to je třeba v maličkostech. Já zažila dobu před revolucí, on si to nepamatuje. Já měla před ním dlouhodobý vztah, on ne. Já s někým už bydlela a žila, on ne.
@irrrenka no jo, tak ten můj si dobu před revolucí ještě pamatuje… hahaha… řeknu mu, že teda není žádný mlaďoch…
![]()
ReginaHero: prostě mi připadá, že těch 8 roků zkušeností navíc je znát. Ne, že by byl hloupější, ale věci, které já mám odžité, vidí zatím pouze teoreticky.
@irrrenka já jsem ročník 76 a můj přítel 91
tak nějak co bylo neřešíme. Když se díváme na Vyprávěj, tak si z toho děláme legraci komenty samo jsou
, rozhodně jsem za 2 roky co jsme spolu neměla zatím pocit, že bych měla doma další dítě. Naopak
ve výchově mých dětí je důslednější a kolikrát se pozastavuju nad tím, kde se to všechno v tak mladým klukovi bere
Vždycky jsem si klepala na hlavu, když měla ženská mladšího chlapa. Prostě jsem to nechápala, protože mě to táhlo ke starším (můj manžel o 11 let starší a pak přítel o 9)myslela jsem si, že takový chlap ví, co vlastně chce
OMYL!!Prostě to není o čísle v občance, ale o povaze dvou lidí
Kiara76: můj ex byl o 13 let starší a byli jsme spolu 10 let. Takže u mě vždycky trošku extrém.
Ale stejně holky koukám, co nás tu je, které máme mladší partnery.
@kiara76 píše:
@irrrenka já jsem ročník 76 a můj přítel 91tak nějak co bylo neřešíme. Když se díváme na Vyprávěj, tak si z toho děláme legraci komenty samo jsou
, rozhodně jsem za 2 roky co jsme spolu neměla zatím pocit, že bych měla doma další dítě. Naopak
ve výchově mých dětí je důslednější a kolikrát se pozastavuju nad tím, kde se to všechno v tak mladým klukovi bere
Vždycky jsem si klepala na hlavu, když měla ženská mladšího chlapa. Prostě jsem to nechápala, protože mě to táhlo ke starším (můj manžel o 11 let starší a pak přítel o 9)myslela jsem si, že takový chlap ví, co vlastně chce
OMYL!!Prostě to není o čísle v občance, ale o povaze dvou lidí
@Regina Hero píše:
@irrrenka no jo, tak ten můj si dobu před revolucí ještě pamatuje… hahaha… řeknu mu, že teda není žádný mlaďoch…![]()
![]()