Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Moj partner je o 8,5roka mladší, stretli sme sa ked mal on 21 a ja 30 a 3 rocnu dceru
Nie je to o veku ale o povahach a vlastnostiach jednotlivcov ![]()
@janula34 píše:
Moj partner je o 8,5roka mladší, stretli sme sa ked mal on 21 a ja 30 a 3 rocnu dceruNie je to o veku ale o povahach a vlastnostiach jednotlivcov
Mam samozrejme strach, ale ten bych mela i s tricatnikem, nebo proste nekym jinym. Urcite to zkusim, navic je to clovek, ktereho zna vice pratel a vsichni mi rikaji capni a nepust.
![]()
@Anonymní píše:
Mam samozrejme strach, ale ten bych mela i s tricatnikem, nebo proste nekym jinym. Urcite to zkusim, navic je to clovek, ktereho zna vice pratel a vsichni mi rikaji capni a nepust.![]()
a me zase vetsina lidi (vcetne me) rikali, ze je moc mlady, ze to nemuze nikdy dopadnout dobre, ze spolu nevydrzime, ze do toho nemam jit (tedy krome lidi, co ho VELMI dobre znali, jako moje mamca a tata, byl to brachuv spoluzak ze zakladky).
a ja jsem se taky hrozne bala, ale jsem nakonec moc rada, ze neutekl, vydrzel i ten muj „vyplach zaludku“ a ze jsme spolu…
![]()
Také mám zatím lepší zkušenosti s mladším partnerem, než se starším ![]()
Mě 37,polovičce 31 a půl a nemám problém a myslím že ani on
jestli Ti je sympatický tak do toho jdi a uvidíš, třeba to bude fungovat ![]()
No, ono taky záleží, kolik vám je. Jestli tobě 17 a jemu 12, asi bych to jako problém viděla. Každopádně pokud vám je oběma aspoň víc jak 18, tak co, každýmu po tom může být prd*l a hlavně - dneska je to kus od kusu. Bohužel rovnice chlap nad 30 = chlap pro život neplatí…
Holky vy mi davate ![]()
Tak ja to tedy zkusim
jako jedine fakt co mi trosk uvadi je ten vek, jinak zatim vse ok ![]()
Mám o 5 let mladšího manžela, budeme spolu 8 roků. máme 7 měsíční holčičku
Ahojky
já mám partnera o 15 let mladšího. Vždy jsem měla partnery o dost starší
, můžu tudíž srovnávat a o věku to teda fakt není. Někdo není dospělí nikdy, někdo to má v hlavě srovnané ve dvaceti ![]()
Kamarádka má o 20 let mladšího přítele, ač jsem tomu nevěřila, tak už jsou spolu skoro dva roky, někomu to může klapat, jestli si rozumíte, tak to zkus ![]()
Také mám manžela o 5 let mladšího. Já to tedy ze začátku hodně řešila, ten věkový rozdíl. Vždy jsem měla starší partnery, tak to byl nezvyk. Ale jsem ráda, že jsem ten vztah neodepsala kvůli předsudkům hned na začátku. ![]()
A 1× do roka mám depku z toho, kolik je mi let. Vždy, když mám narozeniny.
![]()
@cilly píše:
Také mám manžela o 5 let mladšího. Já to tedy ze začátku hodně řešila, ten věkový rozdíl. Vždy jsem měla starší partnery, tak to byl nezvyk. Ale jsem ráda, že jsem ten vztah neodepsala kvůli předsudkům hned na začátku.
A 1× do roka mám depku z toho, kolik je mi let. Vždy, když mám narozeniny.![]()
Tak od tebe to slysim dvojnasob radsi
s tema narozeninama, to si mi nemela rikat
![]()
@Anonymní píše:
Tak od tebe to slysim dvojnasob radsi![]()
s tema narozeninama, to si mi nemela rikat
![]()
Njn, 1× za rok mě vždy dožene realita.
![]()
PS: my se známe, že to ode mne tak ráda slyšíš?
![]()