Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Betty MacDonald píše:A já zas trvám na svým systému uložení potravin v lednici
Jak to není, furt přeskládávám
Taky tak. Stejně ve špajzu. Když jsem v kuchyni tak nechci hledat ale jen šáhnout pro to co potřebuju.
@KalamityJohn píše:
Taky tak. Stejně ve špajzu. Když jsem v kuchyni tak nechci hledat ale jen šáhnout pro to co potřebuju.
Přesně, kdo to má furt hledat, že jo. ![]()
@KalamityJohn píše:
@Betty MacDonaldŽena má obsesi s tím, jak dávat jídlo na pás z vozejku v obchodě.
Stejně jí mám rád![]()
Můj muž takhle bazíruje na rovnání zboží do tašek, mě je to jedno, stejně se to doma zase vyndá. No, už si ho nechám.
@Betty MacDonald píše:A já zas trvám na svým systému uložení potravin v lednici
Jak to není, furt přeskládávám
Přerovnávám hrníčky ve skřínkách, ouška napravo.Holt každý jsme něčím hnutý.
@Russet píše:
Pro mě je auto prostě hromada plechu a smradlavých součástek. Co je na tom k nepochopení? Nepoznám od sebe jednotlivé značky, pokud nečučím na ten nápis. A hlavně díky reklamě v televizi. Zase poznám dost ptáků, hmyzu a rostlin. Mám ráda hudbu, dokážu uplést svetr, nakreslit dítěti kočku. Znám noty, hudební skladatele, čtu. Technika jde prostě mimo mě! Mám ji, aby mi sloužila nebo mě někam dopravila.
A co má tvůj vztah k autům společného s touto diskuzi? Může to být auto nebo cokoliv jiného. Ale srážet partnerovi zájmy do dobrého vztahy nepatří. Zakladatelka asi jela úplně odtržená od reality.
@Anna766 píše:
Až teď jsem si uvědomila, kolik obsesí mám. Hrníčky rovnám ouškama doprava, zboží na pás vyrovnávám v pořadi, ve kterým ho ukládám do tašek a každej druh nákupu má svou vlastní tašku podle toho kam to budu ukládat.
Tak dík, doteď jsem se považovala za normální……
@Venetia píše:
A co má tvůj vztah k autům společného s touto diskuzi? Může to být auto nebo cokoliv jiného. Ale srážet partnerovi zájmy do dobrého vztahy nepatří. Zakladatelka asi jela úplně odtržená od reality.
Protože se tady podivují nad tím, proč jsem schopnáo autě psát jako o starém šrotu. Každý z aut nemusí být vyplesklý a vlastně se přetvařovat, kdoví jak se mu to líbí, aby byl manža spokojený a spal v ložnici.
@Anna766 píše:
Kamarád v loveckým klubu, když rovná piva do ledničky, tak musej mít všechny nálepku dopředu. ![]()
@Janli píše:
Až teď jsem si uvědomila, kolik obsesí mám. Hrníčky rovnám ouškama doprava, zboží na pás vyrovnávám v pořadi, ve kterým ho ukládám do tašek a každej druh nákupu má svou vlastní tašku podle toho kam to budu ukládat.
Tak dík, doteď jsem se považovala za normální……
Všichni jsme normální
akorát každý jiným směrem
přerovnávám i lžičky, rodina je do šuplíku našvihá, jak jim přijdou pod ruku, já je pak přerovnám aby měly držadlo jedním směrem a to napravo.
@Russet píše:
Protože se tady podivují nad tím, proč jsem schopnáo autě psát jako o starém šrotu. Každý z aut nemusí být vyplesklý a vlastně se přetvařovat, kdoví jak se mu to líbí, aby byl manža spokojený a spal v ložnici.
To je ale škoda, že mezi „psát o autech jako o starém šrotu“ a „být z nich vyplesklý“ už žádná jiná možnost není…
@Anna766 píše:
nemáš doma leváka, že? No my máme hrnky v šuplíku, tak je to jedno, protože při vytahování je za ouška stejně neberem ![]()
@Russet nemusím být z auta vypleskla, ale to neznamená, že budu shazovat manželův koníček výrazem hromada starého šrotu.
@gabrriel pro mne je důležité, že jsou uklizené a nedělala jsem to já. Takže ouška sem, ouška tam, je to jedno.
Nezaložíme si diskuzi „naše malé obsese“ Tohle téma mě docela baví, ale plevelíme tu s ním tuhle diskuzi
![]()
@Russet píše:
Někdo ti může říct, proč poslouchat tu kterou hudbu, dyť jsou to jen přeskládané noty a furt to vydává nějaký otravný zvuk… Proč rozeznávat ptáky, všichni mají zobák, křídla a peří a důležitá je akorát slepice, aby dávala vejce a byla na paprice…
Stačí napsat „auta mě nezajímají, ale jistě mohou být pro někoho důležitá“