Moc uražený manžel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21082
26.1.22 18:08
@Betty MacDonald píše: :mavam: A já zas trvám na svým systému uložení potravin v lednici :oops: Jak to není, furt přeskládávám :think:

Taky tak. Stejně ve špajzu. Když jsem v kuchyni tak nechci hledat ale jen šáhnout pro to co potřebuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42494
26.1.22 18:10
@KalamityJohn píše:
Taky tak. Stejně ve špajzu. Když jsem v kuchyni tak nechci hledat ale jen šáhnout pro to co potřebuju.

Přesně, kdo to má furt hledat, že jo. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148843
26.1.22 18:47
@KalamityJohn píše:
@Betty MacDonald

Žena má obsesi s tím, jak dávat jídlo na pás z vozejku v obchodě. :zed:

Stejně jí mám rád :think: :think:

Můj muž takhle bazíruje na rovnání zboží do tašek, mě je to jedno, stejně se to doma zase vyndá. No, už si ho nechám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148843
26.1.22 18:52
@Betty MacDonald píše: :mavam: A já zas trvám na svým systému uložení potravin v lednici :oops: Jak to není, furt přeskládávám :think:

Přerovnávám hrníčky ve skřínkách, ouška napravo.Holt každý jsme něčím hnutý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106331
26.1.22 19:34
@Russet píše:
Pro mě je auto prostě hromada plechu a smradlavých součástek. Co je na tom k nepochopení? Nepoznám od sebe jednotlivé značky, pokud nečučím na ten nápis. A hlavně díky reklamě v televizi. Zase poznám dost ptáků, hmyzu a rostlin. Mám ráda hudbu, dokážu uplést svetr, nakreslit dítěti kočku. Znám noty, hudební skladatele, čtu. Technika jde prostě mimo mě! Mám ji, aby mi sloužila nebo mě někam dopravila.

A co má tvůj vztah k autům společného s touto diskuzi? Může to být auto nebo cokoliv jiného. Ale srážet partnerovi zájmy do dobrého vztahy nepatří. Zakladatelka asi jela úplně odtržená od reality.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
26.1.22 20:10
@Anna766 píše:
Přerovnávám hrníčky ve skřínkách, ouška napravo.Holt každý jsme něčím hnutý.

Až teď jsem si uvědomila, kolik obsesí mám. Hrníčky rovnám ouškama doprava, zboží na pás vyrovnávám v pořadi, ve kterým ho ukládám do tašek a každej druh nákupu má svou vlastní tašku podle toho kam to budu ukládat.
Tak dík, doteď jsem se považovala za normální……

• Citovat
  • Upravit
53518
26.1.22 20:14
@Venetia píše:
A co má tvůj vztah k autům společného s touto diskuzi? Může to být auto nebo cokoliv jiného. Ale srážet partnerovi zájmy do dobrého vztahy nepatří. Zakladatelka asi jela úplně odtržená od reality.

Protože se tady podivují nad tím, proč jsem schopnáo autě psát jako o starém šrotu. Každý z aut nemusí být vyplesklý a vlastně se přetvařovat, kdoví jak se mu to líbí, aby byl manža spokojený a spal v ložnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21082
26.1.22 20:16
@Anna766 píše:

Kamarád v loveckým klubu, když rovná piva do ledničky, tak musej mít všechny nálepku dopředu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148843
26.1.22 20:20
@Janli píše:
Až teď jsem si uvědomila, kolik obsesí mám. Hrníčky rovnám ouškama doprava, zboží na pás vyrovnávám v pořadi, ve kterým ho ukládám do tašek a každej druh nákupu má svou vlastní tašku podle toho kam to budu ukládat.
Tak dík, doteď jsem se považovala za normální……

Všichni jsme normální :D akorát každý jiným směrem :D přerovnávám i lžičky, rodina je do šuplíku našvihá, jak jim přijdou pod ruku, já je pak přerovnám aby měly držadlo jedním směrem a to napravo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2342
27.1.22 00:47
@Russet píše:
Protože se tady podivují nad tím, proč jsem schopnáo autě psát jako o starém šrotu. Každý z aut nemusí být vyplesklý a vlastně se přetvařovat, kdoví jak se mu to líbí, aby byl manža spokojený a spal v ložnici.

To je ale škoda, že mezi „psát o autech jako o starém šrotu“ a „být z nich vyplesklý“ už žádná jiná možnost není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
27.1.22 07:25
@Anna766 píše:

nemáš doma leváka, že? No my máme hrnky v šuplíku, tak je to jedno, protože při vytahování je za ouška stejně neberem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80103
27.1.22 07:26

@Russet nemusím být z auta vypleskla, ale to neznamená, že budu shazovat manželův koníček výrazem hromada starého šrotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80103
27.1.22 07:28

@gabrriel pro mne je důležité, že jsou uklizené a nedělala jsem to já. Takže ouška sem, ouška tam, je to jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
27.1.22 07:29

Nezaložíme si diskuzi „naše malé obsese“ Tohle téma mě docela baví, ale plevelíme tu s ním tuhle diskuzi :dance: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
27.1.22 07:33
@Russet píše:

Někdo ti může říct, proč poslouchat tu kterou hudbu, dyť jsou to jen přeskládané noty a furt to vydává nějaký otravný zvuk… Proč rozeznávat ptáky, všichni mají zobák, křídla a peří a důležitá je akorát slepice, aby dávala vejce a byla na paprice…
Stačí napsat „auta mě nezajímají, ale jistě mohou být pro někoho důležitá“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria