Moc uražený manžel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12805
28.1.22 11:00
@WontTell píše:
Whataboutismus… věrný přítel internetových diskusí od roku 1925.

mnohem a mnohem dříve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21074
28.1.22 11:54
@WontTell píše:
Whataboutismus… věrný přítel internetových diskusí od roku 1925.

To celkem sedí. Karel Čapek napsal fejeton o Alelidech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
28.1.22 13:06

Zakladatelko, tak jak to u vas pokracuje? Dala ti ta diskuse tady neco? Uz jste spolu v klidu pohovorili?

• Citovat
  • Upravit
21074
6.2.22 11:13
@Silverine247 píše:
Zakladatelko, tak jak to u vas pokracuje? Dala ti ta diskuse tady neco? Uz jste spolu v klidu pohovorili?

Taky mně to napadlo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
19.2.22 12:57

Tady zakladatelka. V klidu jsme spolu nepohovořili protože se prostě bavit nechce. Dneska si přišel pro děti, protože tenhle víkend je má on. Když tu je v dílně tak chodí jen za dětma se mnou vůbec nemluví. Telefony mi nebere na zprávy nereaguje. Dneska jsem se ho zkusila zeptat co jako bude dál a že bych to ráda napravila. Jen odsekl že teď to řešit nechce ale zvažuje rozvod že mi to chtěl říct až zváží co s domem :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42430
19.2.22 13:43
@tamararka píše:
Tady zakladatelka. V klidu jsme spolu nepohovořili protože se prostě bavit nechce. Dneska si přišel pro děti, protože tenhle víkend je má on. Když tu je v dílně tak chodí jen za dětma se mnou vůbec nemluví. Telefony mi nebere na zprávy nereaguje. Dneska jsem se ho zkusila zeptat co jako bude dál a že bych to ráda napravila. Jen odsekl že teď to řešit nechce ale zvažuje rozvod že mi to chtěl říct až zváží co s domem :,(

Nerada to říkám, ale myslela jsem si, že to takto dopadne. Promiň, ale tvůj muž toho už měl asi dost. Několikrát jsem psala, že tvá představa rodinného života je prostě nezdravá, pro normálního člověka, nejen chlapa, až nesnesitelná a vyloženě obtěžující. Já jsem žena a své děti miluji, ale představa, že bych už zbytek života trávila jen s nimi a s manželem, nejlépe pořád spolu v bytě, je k zbláznění.
Zkus se nad tím zamyslet.
Tvého muže chápu, já bych se také chtěla rozvest, kdybych zjistila, že mě partner úmyslně zatajil něco, o čem moc dobře věděl, že je pro mě důležité.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33597
19.2.22 13:53
@tamararka píše:
Tady zakladatelka. V klidu jsme spolu nepohovořili protože se prostě bavit nechce. Dneska si přišel pro děti, protože tenhle víkend je má on. Když tu je v dílně tak chodí jen za dětma se mnou vůbec nemluví. Telefony mi nebere na zprávy nereaguje. Dneska jsem se ho zkusila zeptat co jako bude dál a že bych to ráda napravila. Jen odsekl že teď to řešit nechce ale zvažuje rozvod že mi to chtěl říct až zváží co s domem :,(

Už to bude měsíc, co jsi sem psala, a žádný posun k lepšímu. Bohužel to pro něj byla asi poslední pověstná kapka, a trpělivost přetekla. Ono možná časem přijdeš na to že to tak asi mělo být :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
19.2.22 14:36
@Betty MacDonald píše:
Nerada to říkám, ale myslela jsem si, že to takto dopadne. Promiň, ale tvůj muž toho už měl asi dost. Několikrát jsem psala, že tvá představa rodinného života je prostě nezdravá, pro normálního člověka,

Nezlob se, ale absolutně s Tebou nelze souhlasit.
Já to zase vidím tak, že chlap byl zvyklý investovat do svých koníčků, a jakmile není po jeho, vztah, kde jsou děti, skončí - tak to je pak jeho představa rodinného života totálně nezdravá pro normální ženskou.
Však ať ho skončí, brzy pozná, že ženskou, která bude neustále celé roky tolerovat výdeje financí hlavně za jeho záliby, hned tak nenajde.
Podle toho, jak se vyjadřuješ, jsi zřejmě submisivní, zvyklá z úvodní rodiny poslouchat „pána tvorstva“ a ustupovat mu. Ale oni si to v mnoha případech opravdu nezaslouží. Žijí tak, že tlačí ženskou ke zdi, její argumenty jsou jim u zadku, a až se ženská vzepře, tak jediné, co dokážou, je sbalit kufry a zkomplikovat děckám život?
Tak to ať jdou do háje.

Příspěvek upraven 19.02.22 v 14:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
19.2.22 14:40
@tamararka píše:

Je mi to líto.
Obzvlášť proto, že jsem tak nějak tušila, že Tvůj manžel je sobec, který navzdory vašim dětem má prostě potřebu zabývat se především svými koníčky. Znám tyto typy, bohužel. A ženská pro ně nemá cenu, pokud nedělá, co chtějí oni.
Hlavně mu teď nic neusnadňuj, nic za něho neřeš, ať si cokoliv s domem i s rozvodem zajistí sám. A ono to možná ani tak horké nebude. Ještě zjistí, že o něho zas tak velký zájem není a taky veškeré to běhání po úřadech chlapy taky moc nebaví.
Ale měla bych velký problém si ho vážit.
Je mi to líto kvůli vašim děckám, ale nesmutni, protože se projevil jako obyčejný sobecký grázl. Na děckách a rodině mu záleží míň než na svém hobby? Tak to je prostě pro vztah normální nula.
Držím Ti palce.

Příspěvek upraven 19.02.22 v 14:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
19.2.22 14:44
@arinecka píše:
Ono možná časem přijdeš na to že to tak asi mělo být :nevim:

Jestliže chlap vydával za svoje hobby po celé roky tolik peněz, že už to zakladatelka řešila takhle (zoufalí lidé dělají zoufalé věci), tak si taky myslím, že se jí jeho odchodem život zlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
19.2.22 14:47
@Betty MacDonald píše:
Tvého muže chápu, já bych se také chtěla rozvest, kdybych zjistila, že mě partner úmyslně zatajil něco, o čem moc dobře věděl, že je pro mě důležité.

Umíš si představit, že Tvoje „důležité“ požadavky by byly pro rodinu zcela neadekvátní?
Nechtěla by ses náhodou zamyslet i tímto směrem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8397
19.2.22 14:48
@Cimada píše:
Nezlob se, ale absolutně s Tebou nelze souhlasit.
Já to zase vidím tak, že chlap byl zvyklý investovat do svých koníčků, a jakmile není po jeho, vztah, kde jsou děti, skončí?
Však ať ho skončí, brzy pozná, že ženskou, která bude neustále celé roky tolerovat výdeje financí hlavně za jeho záliby, hned tak nenajde.
Podle toho, jak se vyjadřuješ, jsi zřejmě submisivní, zvyklá z úvodní rodiny poslouchat „pána tvorstva“ a ustupovat mu. Ale oni si to v mnoha případech opravdu nezaslouží. Žijí tak, že tlačí ženskou ke zdi, její argumenty jsou jim u zadku, a až se ženská vzepře, tak jediné, co dokážou, je sbalit kufry a zkomplikovat děckám život?
Tak to ať jdou do háje.

Příspěvek upraven 19.02.22 v 14:42

Jasan. To bude ono. Jen jednou jedinkrat nebylo po jeho a on hned odesel. :roll:

Tak tomuhle nikdo nebude verit ani v serialu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8397
19.2.22 14:51
@Cimada píše:
Je mi to líto.
Obzvlášť proto, že jsem tak nějak tušila, že Tvůj manžel je sobec, který navzdory vašim dětem má prostě potřebu zabývat se především svými koníčky. Znám tyto typy, bohužel. A ženská pro ně nemá cenu, pokud nedělá, co chtějí oni.
Hlavně mu teď nic neusnadňuj, nic za něho neřeš, ať si cokoliv s domem i s rozvodem zajistí sám. A ono to možná ani tak horké nebude. Ještě zjistí, že o něho zas tak velký zájem není a taky veškeré to běhání po úřadech chlapy taky moc nebaví.
Ale měla bych velký problém si ho vážit.
Je mi to líto kvůli vašim děckám, ale nesmutni, protože se projevil jako obyčejný sobecký grázl. Na děckách a rodině mu záleží míň než na svém hobby? Tak to je prostě pro vztah normální nula.
Držím Ti palce.Příspěvek upraven 19.02.22 v 14:48

Ty ho fakt znas, ze vis, co je za typa?

A pletes se i v tom, ze mu na deckach nezalezi. Evidentne ano, kdyz za nima jezdi a bere si je. Pletes se navzdory tomu, co zakladatelka vyslovne pise.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8397
19.2.22 14:54
@Cimada píše:
Jestliže chlap vydával za svoje hobby po celé roky tolik peněz, že už to zakladatelka řešila takhle (zoufalí lidé dělají zoufalé věci), tak si taky myslím, že se jí jeho odchodem život zlepší.

Nikde nepsala, ze byla zoufala, jen to, ze ona tu koupi nechtela. A ani se neobtezovala o tom manzelovi rict.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33597
19.2.22 15:30
@Cimada píše:

Jemu evidentně taky, proto zvolil tenhle krok. Tam o peníze nešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí