Moc uražený manžel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
42431
27.1.22 17:40
@Cucajz píše:
Běžně se tu rozebere v jedné diskuzi od křivdy v manželství až po čápa a pštrosa z national geographic? :mrgreen: :mrgreen:

Právě že ne. Kolik máš toho popcornu? Bude ti stačit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1194
27.1.22 17:59
@Betty MacDonald píše:
Právě že ne. Kolik máš toho popcornu? Bude ti stačit?

Vypadá to, že ne.. o víkendu budu muset doplnit zásoby :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
27.1.22 18:29
@Silverine247 píše:
Já bych to asi i za cenu trapasu zkusila přes toho původního pána. Třeba nový majitel taky nemá povolené koníčky :mrgreen: a nebude to chtít prodat o tolik moc dráž, než to koupil. Nebo ten starý pán bude schopný jí někam nasměrovat. Pokud ho teda zakladatelka má jak kontaktovat nebo najít.

Zakladatelka ale hlavně psala, že se teď při tom prodeji někomu ztratily papíry k tomu autu. Že to tu cenu vlastně ztratilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148664
27.1.22 18:32
@inkakřivák píše:
@Anna766 Vim já? Ale vážně jo. Když najde táta pštros cizí hnízdo, krade z něj vejce, kutálí je zobákem do svého hnízda. Fakt jo, sleduju přírodopisné pořady. Asi chtějí vysedět co nejvíc mladých. No že by kvůli přídavku, to se mi moc nezdá. Ale opravdu to dělají. Stejně tak ti čápi, fakt první přiletí samec na,, své" hnízdo a pak láká každou, která letí kolem. A když pak přiletí ta panímáma, tak tu novou vyženou.

Jsem právě myslela že víš proč. Je to zajímavý problém. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
27.1.22 18:35

Konečně toho majitele potkal a já mu to takhle po*eru, že to ten původní majitel prodal do Polska a kvůli tomu se ztratila nějaká dokumentace která na tom byla vzácná nebo co já vím...
To vytucnene psala zakladatelka v jiném příspěvku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12805
27.1.22 18:43
@Cucajz píše:
Vypadá to, že ne.. o víkendu budu muset doplnit zásoby :mrgreen:

je vidět, že nechodíš ke Kornele. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25111
27.1.22 18:50

.

Příspěvek upraven 27.01.22 v 18:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1194
27.1.22 18:51
@drewlet píše:
je vidět, že nechodíš ke Kornele. 8)

Do tý diskuze jsem jednou nakoukla a zase rychle zavřela :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
27.1.22 20:50
@botl píše:
Hele, mohla bys laskavě, pokud na něco reaguješ, přidat celý příspěvek

Předpokládám, že pokud se mnou někdo diskutuje, ví o čem. Nemám ráda kopírování metru příspěvků, proto zkopíruji jen něco, čeho se povídání týká.

Vidíš to zdejší téma neuvěřitelně jednostranně a Tvoje otázka „to je tak těžké se domluvit?“ napovídá o tom, že si neumíš představit, jak je někdy složité se domluvit partnerem/partnerkou, která má prostě jiný názor.
Samozřejmě pokud se úplně vždycky v klidu s každým domluvíš, což tady moc „laskavě“ nepředvádíš, tak Ti gratuluji. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
27.1.22 20:55
@arinecka píše:
To auto byla poslední kapka.

Možná i u ní. ;) Proto to udělala.
Tak, jako se tu rozvíjejí domněnky, že ona mu nic nedovolí, můžeme taky cvrnknout do domněnky, že on myslí jen na svoje zájmy.
A co teď? :nevim: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8397
27.1.22 21:00
@Cimada píše:
Předpokládám, že pokud se mnou někdo diskutuje, ví o čem. Nemám ráda kopírování metru příspěvků, proto zkopíruji jen něco, čeho se povídání týká.Vidíš to zdejší téma neuvěřitelně jednostranně a Tvoje otázka „to je tak těžké se domluvit?“ napovídá o tom, že si neumíš představit, jak je někdy složité se domluvit partnerem/partnerkou, která má prostě jiný názor.
Samozřejmě pokud se úplně vždycky v klidu s každým domluvíš, což tady moc „laskavě“ nepředvádíš, tak Ti gratuluji. :kytka:

Stačí zkopírovat odstavec a ne jednu větu.
Což přesně dokladuje tebou vytržená věta „to je tak těžké se domluvit“.

Dalším tvým problémem v diskuzích je, že zásadně popouštíš uzdu své fantazie a představuješ si a prezentuješ tebou vyfabulované věci jako fakt, ačkoliv je nikdo ani slovem nezmínil.

Těžko pak vést nějakou diskuzi, natož pak se s tebou na něčem domlouvat. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8397
27.1.22 21:04
@Cimada píše:
Tak, jako se tu rozvíjejí domněnky, že ona mu nic nedovolí, můžeme taky cvrnknout do domněnky, že on myslí jen na svoje zájmy.
A co teď? :nevim: :D

No, přečti si, co píše zakladatelka, ať se nemusíš řídit domněnkama. Ona přesně píše, co jí vadí a co mu nedovolila. O tom, co nedovolil on jí, nenapsala ani řádek.

Tak asi tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33597
27.1.22 22:48
@Cimada píše:
A co teď? :nevim: :D

Stačí si přečíst diskuzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2342
28.1.22 08:09
@Paola21 píše:
Konečně toho majitele potkal a já mu to takhle po*eru, že to ten původní majitel prodal do Polska a kvůli tomu se ztratila nějaká dokumentace která na tom byla vzácná nebo co já vím...
To vytucnene psala zakladatelka v jiném příspěvku

Tak kdo ví, co se vlastně ztratilo. Mohlo mít třeba dobovou SPZ (tzn. okresní), o kterou převodem do Polska přišlo a už se samozřejmě nedá získat zpět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2342
28.1.22 08:10
@Russet píše:
Je škoda, že uraženec zakladatelky vidí na své ženě jen to negativní a kvůli autu odchází pryč. Taky nevidí jinou možnost.

Whataboutismus… věrný přítel internetových diskusí od roku 1925.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí