Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@gabrriel píše:
Někdo ti může říct, proč poslouchat tu kterou hudbu, dyť jsou to jen přeskládané noty a furt to vydává nějaký otravný zvuk… Proč rozeznávat ptáky, všichni mají zobák, křídla a peří a důležitá je akorát slepice, aby dávala vejce a byla na paprice…
Stačí napsat „auta mě nezajímají, ale jistě mohou být pro někoho důležitá“
Mě to neuráží, protože jiný názor snesu. Když se mi nelíbí auta, nevyberu si chlapa, co tráví odpoledne v dílně a učůrává ze staré plechovky.
@WontTell píše:
To je ale škoda, že mezi „psát o autech jako o starém šrotu“ a „být z nich vyplesklý“ už žádná jiná možnost není…
Je škoda, že uraženec zakladatelky vidí na své ženě jen to negativní a kvůli autu odchází pryč. Taky nevidí jinou možnost.
@Anna766 Vim já? Ale vážně jo. Když najde táta pštros cizí hnízdo, krade z něj vejce, kutálí je zobákem do svého hnízda. Fakt jo, sleduju přírodopisné pořady. Asi chtějí vysedět co nejvíc mladých. No že by kvůli přídavku, to se mi moc nezdá. Ale opravdu to dělají. Stejně tak ti čápi, fakt první přiletí samec na,, své" hnízdo a pak láká každou, která letí kolem. A když pak přiletí ta panímáma, tak tu novou vyženou.
@Cucajz píše:
Teda tady to jede![]()
jdu pro popkorn
Vem si plnou mísu ![]()
@Russet píše:
Je škoda, že uraženec zakladatelky vidí na své ženě jen to negativní a kvůli autu odchází pryč. Taky nevidí jinou možnost.
Aspoň na ní vidí něco, zatímco ona na něm nevidí ani houno. Dokáže akorát vřískat, že se nechová podle stejnýho vzorce jako její táta. Fakt partnerka k pohledání.
@Russet píše:
Je škoda, že uraženec zakladatelky vidí na své ženě jen to negativní akvůli autu odchází pryč. Taky nevidí jinou možnost.
To auto byla poslední kapka.
@KalamityJohn píše:
Aspoň na ní vidí něco, zatímco ona na něm nevidí ani houno. Dokáže akorát vřískat, že se nechová podle stejnýho vzorce jako její táta. Fakt partnerka k pohledání.
Ty jim u toho svítíš?
@drewlet píše:
zakladatelka by se do toho neměla montovat, aby to nepokazila ještě víc, protože ten její ví, že jeho koníčkem pohrdá.
Místo aby dělala hodnou holku, seděla potichu a konečně se naučila rozlišit favorita od samary, tak ještě řve jako hysterka.
Tak to zas tak nehroť.
Jak hodná holka? Konečně se naučit rozlišovat značky aut? Na tom snad manželství nestojí.
Ona řve jak hysterka, on zdrhá jak děcko. Oba experti.
@Betty MacDonald píše:
Vem si plnou mísu
Běžně se tu rozebere v jedné diskuzi od křivdy v manželství až po čápa a pštrosa z national geographic?
![]()
@Russet píše:
Ty jim u toho svítíš?
Podle toho co sem píše je to celkem daný. Navíc se dá ptedpokládat, že se ukazuje v lepším světle - to je automatický, to dělá každej.
Tak dlouho ho buzerovala až to zabalil. To auto je jenom spouštěč, tam musely bejt další problémy.
@robínek píše:
Tak to zas tak nehroť.Jak hodná holka? Konečně se naučit rozlišovat značky aut? Na tom snad manželství nestojí.
Ona řve jak hysterka, on zdrhá jak děcko. Oba experti.
jaký hrocení, chová se, že toho chlapa vlastně vůbec nechce.
Ukázat, že tím jeho koníčkem NEpohrdá.
A co bys dělala s takovou ženskou na místě chlapa? Má vřískat taky? Můžou se poprat.
Lepší je jít pryč.
@drewlet píše:
jaký hrocení, chová se, že toho chlapa vlastně vůbec nechce.Ukázat, že tím jeho koníčkem NEpohrdá.
A co bys dělala s takovou ženskou na místě chlapa? Má vřískat taky? Můžou se poprat.
Lepší je jít pryč.
Problém je, že hodně diskutujících má tendenci jednomu z nich stranit a na tom druhém nenechat nit suchou. Ukaž mi ale nefunkční manželství, jde za vše může jen jeden. On nemusí vřískat, ale oba musí trochu ustoupit a začít se bavit. Což nejde s řevem ani po odchodu.
@tamararka píše:
Já tě otázce pořád nerozumím pro rodinu se snad má být a existovat a dělat všechno co ta rodina potřebuje. To nejde rozdělovat.
Zakladatelko, přečti si po sobě tyhle věty. Pak se zamysli nad tím, jak jsi se zachovala k tomu chlapovi. Ono to jde totiž tak nějak proti sobě. On je totiž taky ta rodiny, taky má svoje potřeby… a ty jsi naprosto sobecky postavila na první místo sebe a rozhodla za něj. Na něj (na rodinu) jsi se vůbec neohlížela. A když už se tedy ukázalo, jak moc jsi to podělala, tak na něj ještě útočíš, že je jeho zájem zbytečná kravina. Takže je ti úplně u zadku, co tvoje rodina (on) potřebuje, když to není v souladu s tím, co chceš ty.
@robínek píše:
Problém je, že hodně diskutujících má tendenci jednomu z nich stranit a na tom druhém nenechat nit suchou. Ukaž mi ale nefunkční manželství, jde za vše může jen jeden. On nemusí vřískat, ale oba musí trochu ustoupit a začít se bavit. Což nejde s řevem ani po odchodu.
tady neděláme analýzu něčího manželství, ale píšeme, jak vidíme problém dle vlastních skušeností, někdo možná i profesně jednání zakladatelky v konkrétní situaci, kterou zde paní zakladatelka napsala.
Těžko se budu bavit s někým, kdo na mě vříská, to pardon.
Kdyby napsal její muž, budeme psát jemu.