Moc uražený manžel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8558
19.2.22 19:16
@AjaF píše:
@Cimada zakladatelka své koníčky mít ani nechce.
Její škoda.

Jasně, tak nikdo k nim nevidíme. Nevíme, jací v reálu jsou, a při kom bychom stáli, kdybychom je znali.
Já mám jen mnohdy pocit, že zatímco ženská tu rodinu zachraňuje, jak může, tak chlapovi stačí „nepovolit koníček“ a už to jede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
19.2.22 19:27
@AjaF píše:
@Cimada moc to hrotíš.

Kdepak, já jen zdejším superženám, které doma všechno stíhaly spokojeně bez přičinění chlapa a ještě byly nadšeny jeho útratami za záliby (monitor snese hodně), připomínám, jestli si dovedou představit zakladatelčinu pozici…
A myslím, že doopravdy asi žádné by se nelíbilo, kdyby se s chlapem nemohla dlouhodobě domluvit na výdajích, kdy on si teda kupuje drahé věci a po práci se věnuje svému hobby, zatímco ona zajišťuje domácnost… a pak udělá jednu botu a chlap se chce rozvádět?
Myslím, holky, že žádná z vás by ho nedržela. :? :)
A s těmi vlastními koníčky při práci a malých dětech, kdy můj chlap byl taky dost často mimo domov, jsem teda já moc koníčků nestíhala, když jsem chtěla mít domácnost i děti v pořádku. Jo, televizi s MTV jsem si pustila, na to si vzpomínám. ;-) :-) Už je to 30 let.
Ale jak jsem už zmínila, taky znám pár ženských, co chlap doma musí kmitat, umýt si po sobě nádobí, s děckem napsat úkoly, objedná večeři z „damejidlo“, protože se jí nechce vařit, a je spokojená.
Ale každá si to tak neumí zařídit, resp., každý partner tvárný není, že jo. :roll: :)

Příspěvek upraven 19.02.22 v 22:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148778
19.2.22 19:31
@AjaF píše:
Jsi mimo.

Neřekla bych že je zase tak mimo.Co vidím, tak se ženy vrací ke svým zálibám až když děti odrostou a ony mají víc času a dost chlapů si jede jako za svobodna, protože o rodinu stará žena. Však to zase od pravdy cimada tak daleko není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148778
19.2.22 19:37
@Cimada píše:
Kdepak, já jen zdejším superženám, které doma všechno stíhaly spokojeně bez přičinění chlapa a ještě byly nadšeny jeho tratami za záliby (monitor snese hodně), připomínám, jestli si dovedou představit zakladatelčinu pozici…
A myslím, že doopravdy asi žádné by se nelíbilo, kdyby se s chlapem nemohla dlouhodobě domluvit na výdajích, kdy on si teda kupuje drahé věci a po práci se věnuje svému hobby, zatímco ona zajišťuje domácnost… a pak udělá jednu botu a chlap se chce rozvádět?
Myslím, holky, že žádná z vás by ho nedržela. :? :)
A s těmi vlastními koníčky při práci a malých dětech, kdy můj chlap byl taky dost často mimo domov, jsem teda já moc koníčků nestíhala, když jsem chtěla mít domácnost i děti v pořádku. Jo, televizi s MTV jsem si pustila, na to si vzpomínám. ;-) :-) Už je to 30 let.
Ale jak jsem už zmínila, taky znám pár ženských, co chlap doma musí kmitat, umýt si po sobě nádobí, s děckem napsat úkoly, objedná večeři z „damejidlo“, protože se jí nechce vařit, a je spokojená.
Ale každá si to tak neumí zařídit, resp., každý partner tvárný není, že jo. :roll: :)

U nás doma jsem ta rozevlátější já, můj chlap je introvert, co nejde ani do hospody.Ale svůj sen jsem si splnila a plním až ted, co mé děti jsou dospělé, dřív jsem prostě nestíhala. Práce, děti, domácnost, a to mám chlapa který se o děti postaral, když jsem byla v práci, nakoupil, uvařil, napsal s nimi úkoly. Všechno najednou nejde. Dovedu si představit, že když zakladatelky muž je pořád v práci a pak v garáži a jánevím kde, tak holt péče o děti a domácnost leží na ní, to není nic tak těžkého pochopit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
19.2.22 19:43

Už to tu padlo a zamluvilo…
Byl to jeho sen.
Kdyby v tom vztahu byla láska, tak ta ženská hned po tom, co toho staříka potká letí domů a nadšeně to svému muži řekne.
Pokud nejsou na tom tak, že počítají každou korunu, samo.
Já bych se radostí rozpustila, kdyby se mi to nastalo mu něco takového říct, radost sdílená.
Neodsuzuji, ale tohle je sobecké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1738
19.2.22 19:44

Pokemon

Muzete mi rict proc je toto tema tak dlouhy?

No jinak zakladatelko u mne podobna aferka eskalovala rozchodem. Byvaly byl tezky nerdik, sbiral lego, ruzny vychatavky kramy, zbytecnosti, proste byl takovy hracicka jak uz muzi byvaji.

Byli jsme spolu na dovolene v Tokiu a jeho chytl amok pred hrackarnou, ze si chce koupit plysaka Charmandera (stal treba 500,–). No tak jsem mu na to rekla, jakoze at si koupi cokoli za lego ( ktery aspon slozi), ale faktne plysaka co je pro deti a nema zadny vyznam, ze je takhle pro mnechlap k smichu. Chvili knoural jak fakan a pak dal pokoj. Kdyz jsme se oak rozchazeli, svuj vystup proc mne nesnasi gradoval hlaskou „a nejhorsi ze vseho bylo, jak si mi zakazala toho Charmandera. Byl to muj nejoblibenejsi pokemon i pres to, ze jsem chytil vsechny! A ja si ho nekoupil, protoze jsem te mel rad a nechtel jsem pred tebou vypadat hloupe.“ jako v ten moment jsem se zacala smat cimz to jeste priostrilo. Kdyz jsem to pozdeji vypravela lidem jako zabavnou historku, vetsina to v podstate obhajila tim, ze ja jsem mu proste odeprela vec, kterou ma rad, ma k tomu specialni vztah a tohle dokaze ranit a ja si zpetne uvedomila, ze maji pravdu…

Abych to opet odlehcila za odmenu mam ted partnera, ktery je uplny opak - hrozny skrt a minimalista a mne vse kritizuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2923
19.2.22 19:46
@Anna766 píše:
Mít koníček který zabere téměř veškerý časznamená že ho ta rodina až tak nezajímá. Kroužky může mít ona taky, nikdo jí to nezakazuje, ale taky jí nikdo nedá ten čas na to, aby je mít mohla.

Z ničeho nevyplývalo, že by mu ten koníček zabíral veškerý čas. Naopak zakladatelka působila dost nespokojeně, když se vyjádřil, že už teda doma dělat nebude. Kdyby byl jenom zalezlej v garáži, tak by to asi bylo jedno, žádná změna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7636
19.2.22 19:53
@Anna766 píše:
Neřekla bych že je zase tak mimo.Co vidím, tak se ženy vrací ke svým zálibám až když děti odrostou a ony mají víc času a dost chlapů si jede jako za svobodna, protože o rodinu stará žena. Však to zase od pravdy cimada tak daleko není.

Mám to jinak. Na sebe jsem si čas udělala vždycky. Jde to i s dětmi ta zadkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7636
19.2.22 19:54

@TerezkaSt proč si nemohl koupit plyšáka?
Ano, okolí má pravdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148778
19.2.22 19:56
@AjaF píše:
Mám to jinak. Na sebe jsem si čas udělala vždycky. Jde to i s dětmi ta zadkem.

To že ty to máš jinak je docela irelevantní. Smutný je, jak dokazuje i tvůj příspěvek, že ženy mají ty děti za zadkem i v případě, že chtějí dělat něco svého, to si chlapi umí zařídit líp. Nic ve zlém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148778
19.2.22 19:58
@e-Surfařka píše:
Z ničeho nevyplývalo, že by mu ten koníček zabíral veškerý čas. Naopak zakladatelka působila dost nespokojeně, když se vyjádřil, že už teda doma dělat nebude. Kdyby byl jenom zalezlej v garáži, tak by to asi bylo jedno, žádná změna.

Zakladatelka psala o třech hodinách a už si nepamatuji jestli každý den, to přiznávám. Dobře, opravuji - většinu volného času.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80083
19.2.22 20:02

A já znám rodiny, a není jich tak málo, kde i ta žena má koníčky a může se jim věnovat i bez dětí za zadkem. A tatove jim nachystají večeři a ráno děti klidně vypráví a odvedou do školky, když na to přijde. Proto mi přijde zbytečně dělat tu z každého chlapa darebáka.
A protože dobře vím, jak se vyjadřují i já, když mě chlap naštve ( ty nikdy, ty vždycky, já všechno a ty nic), beru ty výlevy zakladatelky dost s rezervou. Ony ani ty ženské nejsou takoví andělé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7636
19.2.22 20:06
@Anna766 píše:
To že ty to máš jinak je docela irelevantní. Smutný je, jak dokazuje i tvůj příspěvek, že ženy mají ty děti za zadkem i v případě, že chtějí dělat něco svého, to si chlapi umí zařídit líp. Nic ve zlém.
@Anna766 píše:
To že ty to máš jinak je docela irelevantní. Smutný je, jak dokazuje i tvůj příspěvek, že ženy mají ty děti za zadkem i v případě, že chtějí dělat něco svého, to si chlapi umí zařídit líp. Nic ve zlém.

Je to o domluvě.
A hlavně, zakladatelka to nezvládla.
Nepředat manželovi kontakt byla blbost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148778
19.2.22 20:08
@AjaF píše:
Je to o domluvě.
A hlavně, zakladatelka to nezvládla.
Nepředat manželovi kontakt byla blbost.

To byla a já to tu psala už několikrát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1738
19.2.22 20:11

@AjaF psala jsem, jaky na to mam nazor… tohle pozadi mi proste nedochazelo a jak pisi v zaveru - ja mam ted dostatecny trest kdy na mne cela rodina kouka skrz prsty, ze moje miminko ma nebesa nad postylkou (z druhe ruky za 100,–).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí