Moc uražený manžel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
148773
19.2.22 21:11
@Mango_Lassi píše:
A?

Nic :roll: že tady beru všechno s rezervou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
19.2.22 21:13
@Anna766 píše:
Nic :roll: že tady beru všechno s rezervou.

Je to tvoje věc.

• Citovat
  • Upravit
148773
19.2.22 21:15
@Mango_Lassi píše:
Je to tvoje věc.

Však jo, nemůžu za to že ty ses rozhodla tady s cimadou nesouhlasit a já zrovna tady jo. Není třeba to hnát do absurdna.Je to jenom internet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
19.2.22 21:17
@Anna766 píše:
Však jo, nemůžu za to že ty ses rozhodla tady s cimadou nesouhlasit a já zrovna tady jo. Není třeba to hnát do absurdna.Je to jenom internet.

Neříkej :D takové novinky takhle k večeru? Co nám chceš sdělit ještě zásadního?

• Citovat
  • Upravit
2923
19.2.22 21:18
@Anna766 píše:
Kéž by, fakt to myslím v dobrém, kéž by. Těch chlapů co si neodpustí nic, ale klepou se jim ruce když mají dát děcku pětikilo na boty, těch je ještě pořád dost, tam si ženská asi moc koníčků dovolit nemůže. Bohužel to tak optimisticky nevidím.

Fakt nevim, kde jich tolik je :nevim: Já neznam jedinýho takovýho. A zakladatelky manžel asi takový taky nebude. Nepřijde mi, že by teď nějak slavila, že se ho „blbce jednoho sobeckýho“ zbaví a až jí nasype alimenty, bude se mít bez něj líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
19.2.22 21:22
@e-Surfařka píše:
Fakt nevim, kde jich tolik je :nevim: Já neznam jedinýho takovýho. A zakladatelky manžel asi takový taky nebude. Nepřijde mi, že by teď nějak slavila, že se ho „blbce jednoho sobeckýho“ zbaví a až jí nasype alimenty, bude se mít bez něj líp.

To je určitá sociální bublina, bych řekla, odkud se tihle patrně rekrutují. A některé ženy tyto typy přitahují

• Citovat
  • Upravit
8558
19.2.22 21:25
@Anna766 píše:
Jsem taky ta stará generace jako ty, a opravdu vidím že ženský si často plní sny a věnují se koníčkům, až když děti odrostou, zatímco chlapi (ano vím že ne všichni, ale je jich dost ) si drží koníčky a záliby i když si pořídí rodinu.

Samozřejmě… Možná o to víc mě překvapuje, že i mnozí ti mladí jedou v zajetých kolejích, jak je ostatně vidět dobře tady na miminu. Člověk by rád viděl, že se doba posunula. :-)
A tak ono to záleží na povahách, pamatuji na pár známých mých rodičů, kde ta ženská ani vodu na kafe neohřála a doma šůroval chlap :).
Vždycky to bylo, je a asi i bude mezi lidmi pestré.
Přemýšlela jsem, jak bych se zachovala, kdyby mi partner zamlčel nákup mého koníčka, no jistě že bych byla naštvaná, ale tady už to od zakladatelčina partnera překročilo míru (podle mě). :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
19.2.22 21:26
@Mango_Lassi píše:
Neříkej :D takové novinky takhle k večeru? Co nám chceš sdělit ještě zásadního?

Co špatného se Ti dnes stalo? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2923
19.2.22 21:30
@Cimada píše: …
A jestli si myslíš, že se ženská mohla nebo může jen tak vzpříčit, že jí to nevyhovuje, tak se teda podívej, kam to u zakladatelky došlo. :nevim:O tom přece probůh píšu, když se tady zastávám zakladatelky. Asi bych neudělala to, co ona, ale dokážu pochopit, že ji chlap prudil tak dlouho, až mu prodej té rachotiny prostě zamlčela…

Fakt jsi vůbec nepochopila téma diskuse a projektuješ si do toho nějaký svoje problémy. Zakladatelka se nikomu a ničemu nevzpříčila. Zakladatelka na něj udělala totální podpásovku, když mu znemožnila si koupit veterána jeho snů za „pár šupů“ (v začátku tématu jsem si myslela, že jde o auto minimálně za statisíce).

Pokud se chtěla vzepřít, klidně mohla. To je ale něco úplně jinýho než tohle dělání podrazů.

A věta o tom, že ji chlap prudil tak dlouho… 8o Podle všeho uvedenýho tu prudila ona toho chlapa :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
19.2.22 21:31

Můj chlap má kolo za 100 tisíc. V životě by mě nenapadlo mu na to cokoli říkat…

• Citovat
  • Upravit
2923
19.2.22 21:36
@Cimada píše: …
Přemýšlela jsem, jak bych se zachovala, kdyby mi partner zamlčel nákup mého koníčka, no jistě že bych byla naštvaná, ale tady už to od zakladatelčina partnera překročilo míru (podle mě). :nevim:

Tady je ale přece klíčová 1 zásadní věc - dostupnost toho předmětu. A jak překročil míru? On už tu věc kvůli zakladatelce asi nikdy mít nebude. Fakt jste mysleli, že bude nějakej stanovenej časovej limit trucovat na gauči? On netrucoval, on je prostě znechucenej tím, jakýho podrazáka měl vedle sebe - někoho, komu na něm vůbec nezáleží, protože jinak by to prostě neudělala :nevim:

Příspěvek upraven 19.02.22 v 22:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
19.2.22 21:59
@e-Surfařka píše:
on je prostě znechucenej tím, jakýho podrazáka měl vedle sebe - někoho, komu na něm vůbec nezáleží, protože jinak by to prostě neudělala :nevim:

A vážně si nepředstavíš situaci, kdy dlouhodobě budeš při dvou děckách potřebovat peníze a čas na něco jiného než jsou chlapovy koníčky, budeš vnímat to, že on se denně na 3 hodiny po práci zavře někam do garáže (na začátku psala, že strávil čas opravou nějakých 2 motorek a nakonec je prodal s nulovým ziskem), zatímco Ty budeš obstarávat děti, vařit večeři a luxovat a prát a bude Tvoje argumenty několik let ignorovat a dělat si dál to, co on uzná za vhodné? A bude to mezi vámi trvat takhle roky, a pak se stane tohle tento její kiks a on rodinu prostě zabalí.
Chápeš, nezastávám se jí mermomocí (víckrát jsem tu psala, že to zamlčení samozřejmě byla blbost), jen apeluji na to, jestli si dokážete představit, že s tím chlapem prostě nehnula. On (asi) určoval lajnu toho, za co vydá prachy a čemu bude věnovat čas.
Jak dlouho bys takové fungování vztahu vydržela? Jen se ptám. Já myslím, že se jí s ním (podle jejího psaní) nežilo nijak spokojeně. Tak se bohužel prostě stalo tohle s tím autem.
Fakt je viník jenom ona? Chování toho chlapa je podle Tebe O. K.? :nevim:

Příspěvek upraven 19.02.22 v 22:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
19.2.22 22:03
@Mango_Lassi píše:
Můj chlap má kolo za 100 tisíc. V životě by mě nenapadlo mu na to cokoli říkat…

Můj chlap má doma mašinu za třičtvrtě milionu.
Hraje si. A já mu na to říkám, že mi to nevadí. ;-)
Ale kdybych s ním měla děcka a on ceknul, že třeba na lyžák jim stačí starý artisky, tak to by si teda poslechl. :jazyk:
Jeho manželka se s ním rozvedla právě kvůli tomu času, který nevěnoval děckám, a taky samozřejmě kvůli prosazování jeho hobby.
A já se jí nedivím.
100 tisíc je ještě dobrý. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2923
19.2.22 22:03
@Mango_Lassi píše:
To je určitá sociální bublina, bych řekla, odkud se tihle patrně rekrutují. A některé ženy tyto typy přitahují

Asi jo. Protože jsem se fakt zamyslela, jestli někoho takovýho znam a…NE. I ti, co se k partnerce nechovaj nic moc, na vlastních dětech nešetřej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42481
19.2.22 22:04

@Cimada A furt dokola.. Hlavně ty 3 hoďky denně, i když zakladatelka nakonec upřesnila, že až tak to nebylo. A ty prachy taky, proč se toho nedrzet, že, i když spousta žen vydá za parádu ročně víc. :pocitac: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí