Moc uražený manžel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19874
20.2.22 11:33
@AjaF píše:
Proto jsem se ptala, co na tom baráku celé dny ona dělá. Neodpověděla.

No právě, odpovídá málo a dost mimo, což se v jejím rozpoložení dá pochopit. Mně prostě zaráží ten pomalu psychologický rozbor její osobnosti, co tady některé podávají. I jeho rozbor teda. Je to celý divný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7640
20.2.22 11:34
@inkakřivák píše:
A úplně mimo. Vážně si vaše děti skolkoveho věku neumí hrát ani chvilku samy? Vážně jim musíte být pořád za zadkem? Vážně musíte celé dny surovat barák? Vážně musíte vyvářet denně teplé večeře?Fakt jo? Vyžaduje to někdo jiný než vy samy? Tam totiž bývá ten zakopaný pes. Vy řekněte - chlap si toho ani nevšimne. Proč by měl? Není to podstatné. Klidně stačí vysát jednou za týden, pokud nemáte dítě lezoucí po zemi. Totéž mytí podlah třeba. Ten chlap nechápe, proč to děláte. Většinou to on nechce. Naložíte si to samý a pak to vycitate chlapovi. Něco jako moje známá, která chlapa dotlačila do práce, z které jezdí domu jednou za týden dva na víkend. A teď mu otlouka o hubu, že musí všechno odřít s dětmi sama.

No, to by mě taky zajímalo, jestli děti nejsou vůbec samostatné v tomhle věku.
A jo, já většinou teplé večeře dělám, ale hlavně kvůli sobě. Nějaké rychlovky typu " z jednoho hrnce", „na pánev“, „do trouby“. A to i teď, když už s námi děti nebydlí. Většinou příprava deset minut a pak se to dělá samo nebo dalších 20 minut. S dětma šla pračka denně, sušičku jsem neměla. Ale nějak nevím, že bych po příchodu z práce jen uklízela, vařila, prala, stála dětem za zadkem. Ale každý to má jinak.
Manžel měl jako koníčka sport, s tím jsem si ho brala. A nedokážu si představit, že bychom byli 100 % času jen spolu. To by nám asi hráblo oběma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7640
20.2.22 11:35
@robínek píše:
No právě, odpovídá málo a dost mimo, což se v jejím rozpoložení dá pochopit. Mně prostě zaráží ten pomalu psychologický rozbor její osobnosti, co tady některé podávají. I jeho rozbor teda. Je to celý divný.

Tak napsala sem, nemohla čekat jen souhlasné reakce. Zvlášť, když pak na doplňující dotazy neodpovídá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26247
20.2.22 11:35
@AjaF píše:
Proto jsem se ptala, co na tom baráku celé dny ona dělá. Neodpověděla.

obzvlášť, když jí manžel prý vyčítal, že toho moc nedělá a ona přiznala, že je uklizeno a občas navařeno.

A ano taky mi párkrát vyčetl že moc nedělám. Ale vždy jsme měli denně aspoň jedno teplé jídlo a uklizeno a vypráno. S tím mi třeba nikdy nepomohl, místo toho se staral o dílnu a zahradu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
20.2.22 11:40
@AjaF píše:
Tak napsala sem, nemohla čekat jen souhlasné reakce. Zvlášť, když pak na doplňující dotazy neodpovídá.

Tak zas by bylo dobré chápat, že je z té situace špatná a není potřeba ji ještě nakládat, jak je strašná. Možná celá léta něco dělala blbě a neviděla to, ale tak snad se ten chlap umí tak ozvat, ne? Myslím normálně v průběhu, a ne až definitivním odstěhováním. Jak tady někdo zmiňoval ten film Teorie tygra, jo ty ženské tam byly megery, ale ti chlapi si to taky nechali líbit, dokud to pro ně bylo pohodlný. Teprv po letech přišla vzpoura.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80096
20.2.22 11:44

@AjaF my jsme nikdy teplé večeře neměli. Stačí jedno teplé jídlo denně. A jakmile byly děti tak pátá třída, už jsem nechystala nic, něco si braly samy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33665
20.2.22 11:47
@tamararka píše:
No že nechodím ani na zahradu a když on si chce po práci odpočinout u koníčku tak mu to ještě pokazím. Ale já opravdu nerozumím tomu co jsem udělala. Já mám taky na starosti dvě jeho děti a jeho dům. Zatímco on se hrabe v zahradě nebo v kraksnách.

Takze to, co delas ty, je zasluzna prace, a co dela on je nic? Jen se hrabe v zahrade a kraksnach. A ani po mesici ti nic nedoslo, smutny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80096
20.2.22 11:47

@robínek pohled z druhé strany není nakládání. Ptala se, co je špatně? Myslím ptala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1456
20.2.22 11:48
@tamararka píše:
Ahojky holky. Jsem tu přihlášená poprvé, ale občas si sem zaběhnu něco přečíst a tak. Nikdy jsem si nemyslela že sem budu taky psát ale bohužel došlo i na mě. Omlouvám se že to bude delší. Jsme s manželem spolu 12 let, z toho 9 manželé. On je a byl domácí kutil a technický typ. Sám si renovuje stará kola a motorky. Pochopitelně to dělá ve volném čase, což už se mi tak moc nelíbí, protože o to víc by mohl čas trávit s námi (máme dvě malé děti). Asi před třemi lety jsme u Tesca potkali nějakého starého pána se starým autem a manžel se s ním dal okamžitě do řeči. Že to auto se mu líbilo už jako malému klukovi a že barva a typ a číslo a já nevím co všechno. A domluvili se, že až pán nedostane potvrzení o řidičáku, tak se spojí a řeknou si jestli by to manžel nemohl odkoupit. Přiznám se že se mi to dvakrát nelíbilo protože jako moped kolo nebo šicí stroj je podle mě na údržbu jednodušší než auto ale neříkala jsem nic no. Asi za rok jsem toho pána potkala a už z dálky se ke mě hnal, že jsem ta paní od toho pána že na něj ztratil kontakt a že už nemůže řídit a auto prodává a je na něj spousta zájemců, ale že manžel byl první a tak má přednost. A já asi udělala blbost protože jsem to manželovi neřekla. On tehdy začínal covid, já měla nejistotu v práci kam se vrátit po rodičovské a nelíbilo se mi že by měl můj chlap uprostřed pandemie lítat po těch technických kvůli autu které nepotřebujeme. Jenže minulý čtvrtek jel manžel večer na nákup a potkal se tam s tím pánem no a celé to prasklo. Manžel mi strašně vynadal, že se vrtám v něčem čemu nerozumím, odstěhoval se do obýváku a už týden mluví jen s dětmi. Já už zkusila všecko. Dokonce jsem mu nabídla, že teď když už je jistota v práci pro nás oba, tak si nějaké může koupit, dokonce jsem i projela bazoš, abych ho prekvapila, ale nerozumím tomu, tak by to bylo překvapení nepříjemné. Já už opravdu nevím, co dělat. Díky že jste to dočetli až sem.

Udělat tohle mě. Tak se s tebou rozvedu. Hnus. Jsi manipulativni majetnická blbka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2923
20.2.22 11:52
@robínek píše:
Tak zas by bylo dobré chápat, že je z té situace špatná a není potřeba ji ještě nakládat, jak je strašná. Možná celá léta něco dělala blbě a neviděla to, ale tak snad se ten chlap umí tak ozvat, ne? Myslím normálně v průběhu, a ne až definitivním odstěhováním. Jak tady někdo zmiňoval ten film Teorie tygra, jo ty ženské tam byly megery, ale ti chlapi si to taky nechali líbit, dokud to pro ně bylo pohodlný. Teprv po letech přišla vzpoura.

Jenže tady jde o to, že ona to ani teď vůbec nechápe, proč odešel. Ona vůbec nepochopila, jakej podraz mu udělala. Jak on musí být strašně naštvanej a zklamanej, že to vysněný auto měl před nosem a kvůli ní ho nikdy mít nebude. TO OD ZAČÁTKU NEBYLO ŽÁDNÝ TRUCOVÁNÍ! Jasně, kdyby to neudělala naschval, třeba zapomněla. Ale ona mu to udělala naschval, protože jeho zájmy a jeho spokojenost jsou jí ukradený - vlastně i on jí je ukradenej. Od něj jenom chce, aby se napasoval do jejího rodinnýho modelu. Jinak o něj nezájem. Podle mne musí mít zakladatelka nějaký problém s EQ, jinak neni možný, že to pořád nepochopila. Jí úplně uniká podstata. Pořád to přetáčí na to, že odešel kvůli hádce, pitomý kraksně… Na mne to působí, že zakl. má fakt EQ ale totálně na nule. Ona na jeho spokojenost úplně kašle. U nich těhle situací (drobných) musely být tisíce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7640
20.2.22 12:00
@inkakřivák píše:
@AjaF my jsme nikdy teplé večeře neměli. Stačí jedno teplé jídlo denně. A jakmile byly děti tak pátá třída, už jsem nechystala nic, něco si braly samy.

Ale jo, každej to má jinak. Mám raději nějakou teplou rychlovku, i kdyby jen omeletu třeba se špenátem nebo lososa s fazolkama - ten se peče v troubě sám.
Vždyť píšu, že teplé dělám hlavně kvůli sobě. Nakonec, teď jsme doma jen dva a i když jsem doma sama, tak si něco rychlého udělám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80096
20.2.22 12:07

@AjaF však jo, každému jeho, jak je zvyklý. Jen prostě by mi vadilo, kdyby někdo vařil, protože je na to zvyklý, a současně vyčítal druhé straně, že to MUSÍ dělat.
Zajímavé je, že dcera večeře nevaří, syn ano.

Příspěvek upraven 20.02.22 v 12:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7640
20.2.22 12:07
@inkakřivák píše:
@AjaF však jo, každému jeho, jak je zvyklý.

Jojo, jsem mlsná koza :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
20.2.22 12:20
@inkakřivák píše:
@robínek pohled z druhé strany není nakládání. Ptala se, co je špatně? Myslím ptala.

Tak ten pohled z druhý strany mi tady kolikrát přijde jako snaha dát co největší čočku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
20.2.22 12:23
@e-Surfařka píše:
Jenže tady jde o to, že ona to ani teď vůbec nechápe, proč odešel. Ona vůbec nepochopila, jakej podraz mu udělala. Jak on musí být strašně naštvanej a zklamanej, že to vysněný auto měl před nosem a kvůli ní ho nikdy mít nebude. TO OD ZAČÁTKU NEBYLO ŽÁDNÝ TRUCOVÁNÍ! Jasně, kdyby to neudělala naschval, třeba zapomněla. Ale ona mu to udělala naschval, protože jeho zájmy a jeho spokojenost jsou jí ukradený - vlastně i on jí je ukradenej. Od něj jenom chce, aby se napasoval do jejího rodinnýho modelu. Jinak o něj nezájem. Podle mne musí mít zakladatelka nějaký problém s EQ, jinak neni možný, že to pořád nepochopila. Jí úplně uniká podstata. Pořád to přetáčí na to, že odešel kvůli hádce, pitomý kraksně… Na mne to působí, že zakl. má fakt EQ ale totálně na nule. Ona na jeho spokojenost úplně kašle. U nich těhle situací (drobných) musely být tisíce…

Jo, je to divný. Původně se tady z ní dělala super hospodyňka, co furt jen cídí, teď co psala, tak to bere tak nějak normálně. Může být, že prostě mají oba jinou představu o soužití. Už jsem psala, znám pár, co dělá VŠECHNO spolu - nákupy, úřady, veškeré práce… To je ale fakt rarita. Druhý extrém je zas jet si každá jen to svoje. Kdoví, jak to bylo u nich doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí