Moc uražený manžel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ontarova.stara
20.2.22 16:53
@inkakřivák píše:
Ale ty tak rozhodujes. Sama za sebe. Ty jsi stanovila, jak to má být a rozhodujes i za něj. Hodně štěstí v hledání někoho, kdo to vydrží.

Málokdo chce veškerý svůj volný čas trávit jen s dětmi. Natož s cizími dětmi.

• Citovat
  • Upravit
8397
20.2.22 16:55
@tamararka píše:
Jenže jednou jsme se vzali, takže chtě nechtě jsme v tom spolu. V dobrém i zlém a to je pro mě jediný směrník. A beru to tak že nemůžeme rozhodovat každý sám za sebe, ale myslet u toho i na tu rodinu. A když na ni nemyslí on, tak já tedy ano. Pro mě jsou ty děti a jejich vývoj daleko důležitější než koníčky.

Ano, máš pravdu, jste v tom spolu. Ale ty se chováš, jako bys v tom byla sama.
Takže sama nakonec budeš.
A on bude myslet na děti a jejich vývoj také. Bude se o ně starat, ale ne s tebou.
Ty jsi ho vyloučila z rodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80061
20.2.22 16:55

@ontarova.stara Ale tak to má být! Vezme si zakladatelku a tím končí vlastní život. A kdo to tak nevidí, ten je mimo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27666
20.2.22 16:57
@tamararka píše:
Pokusím se všem odpovědět ale těch dotazů je moc tak nevím jestli se mi to podaří. Jsem z domu naučená tak že má být každý den uklizeno a navařeno. U nás doma to tak vždy bylo a tak je mi v tom dobře. Zahrada když už tedy musí být je podle mě mužská práce. A ano v tom autě pořád nevidím žádný přínos pro rodinu. Pokud někdo chce takové věci tak si myslím že to nejde s rodinou docela dobře sloučit že je to spíš vhodnější pro svobodné. Ona i ta zahrada je dost časově náročná ale tam je prostě to že to je pro rodinu. A ano, navrhla jsem mu jiné auto protože to chápu tak, že nějaké je lepší než žádné. Mě rodiče naučili, že nen vždy člověk dostane to co chce.

dokonale jsi popsala co manželovi vadí naprosto dokonale, čti a přemýšlej pořád dokola

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
20.2.22 16:59
@inkakřivák píše:
@ontarova.stara Ale tak to má být! Vezme si zakladatelku a tím končí vlastní život. A kdo to tak nevidí, ten je mimo.

Zakladatelka to myslí dobře, ale je to přesně ten typ, který po vylétnutí dětí z hnízda bude zralá na psychiatra, nebo naopak bude žít jejich rodinami a životem tak, až jim všem poleze na nervy.

• Citovat
  • Upravit
5934
20.2.22 17:00
@tamararka píše:
Jenže jednou jsme se vzali, takže chtě nechtě jsme v tom spolu. V dobrém i zlém a to je pro mě jediný směrník. A beru to tak že nemůžeme rozhodovat každý sám za sebe, ale myslet u toho i na tu rodinu. A když na ni nemyslí on, tak já tedy ano. Pro mě jsou ty děti a jejich vývoj daleko důležitější než koníčky.

Teda 8o Ty si asi sedíš na vedení. Nula sebereflexe. Píšes, že jste v tom spolu a v dobrém i ve zlém. Jak přesně jste v tom byli spolu, když jsi rozhodla o něm bez něj? :zed: A v další větě píšeš, že každý nemůže rozhodovat sám za sebe. Ale ty můžeš rozhodovat za všechny a podle sebe, viď? Já se fakt nedivím, že vzal roha, protože tohle nemůžeš myslet vážně. Jak přesně jeho koníček znevýhodňuje děti? Že je učí, že nejsou pupek světa? Že každý se má také naučit zabavit sám a umět relaxovat u něčeho, co ho baví? Že je zázrak umět vdechnout život historickým věcem?
Začni přemýšlet nad tím, jak se chováš k druhým. Tobě se totiž sobeckým a nepartnerským chováním povedlo možná rozdělit vaši rodinu. Jen proto, že jsi na sílu a zákeřně musela prosadit svou. A to, že historický vůz je pro svobodné, tak to už vůbec nekomentuju… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106237
20.2.22 17:10
@tamararka píše:

porad je to jen o tobě…to dlouhodobě nefunguje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
20.2.22 17:11
@tamararka píše:

A jak vlastně pečuješ o ty děti a jejich vývoj? Konkrétně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
20.2.22 17:25
@tamararka píše:

Ale Ty jsi rozhodla za něj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2923
20.2.22 17:27
@tamararka píše:
Pokusím se všem odpovědět ale těch dotazů je moc tak nevím jestli se mi to podaří. Jsem z domu naučená tak že má být každý den uklizeno a navařeno. U nás doma to tak vždy bylo a tak je mi v tom dobře. Zahrada když už tedy musí být je podle mě mužská práce. A ano v tom autě pořád nevidím žádný přínos pro rodinu. Pokud někdo chce takové věci tak si myslím že to nejde s rodinou docela dobře sloučit že je to spíš vhodnější pro svobodné. Ona i ta zahrada je dost časově náročná ale tam je prostě to že to je pro rodinu. A ano, navrhla jsem mu jiné auto protože to chápu tak, že nějaké je lepší než žádné. Mě rodiče naučili, že nen vždy člověk dostane to co chce.

Add.1.vytučněná věta: V tom autě samozřejmě nemá být přínos přímo pro rodinu, ale pro něj. A on je - teda díky tvému chování teď už byl - taky členem rodiny. A pokud pro rodinu není důležitá spokojenost jejích členů, nedivím se mu, že už nechce být její součástí. Jen je mi líto dětí, těm jsi svým přístupem rozdělila rodinu.

Add. 2.vytučněná věta: Pokud jde o to, že jsou podle tebe vlastní koníčky neslučitelné s rodinou, tak to on asi pochopil taky - proto tu rodinu opustil.

Add.3.vytučněná věta: Je až neuvěřitelný, že jsi doteď nebyla schopná pochopit, že pokud chce nějaké konkrétní auto, tak jiné auto je na stejné úrovni jako žádné auto. Nebo se ti na parkovištích nadšeně vrhal i k jiným autům? Pokud ne, tak k čemu by mu asi byly? Asi chce taky aspoň maličko inteligentní partnerku.

K poslední zvýrazněné větě: Ano, člověk ne vždy dostane to, co chce. Ale neznam nikoho, komu by ten sen zničil životní partner. A pokud jo, pak dotyčný dost logicky dojde k závěru, že pokud mu ten sen zničil životní partner, byl výběr toho partnera špatnej. To už tě rodiče nenaučili, že ten, kdo druhému ten sen zazdí, nemá být manžel/manželka?

No, jsem zvědavá, jak jednou budeš vysvětlovat dětem, že v kompletní rodině nežily proto, že se podle tebe koníčky jednotlivců neslučujou s rodinou. Takže jejich táta se při rodiném životě nemá co vrtat v autech a pokud se v nic chce vrtat, musí být zase svobodnej, aby se to s rodinou nevylučovalo 8o

Příspěvek upraven 21.02.22 v 08:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
20.2.22 17:29

Na projevu zakladatelky je něco divnýho. Přijde mi až moc emočně plochej a vyrovnanej. Nějak se mi evokuje Me57h…. Že by další inkarnace a sociální pokus?

• Citovat
  • Upravit
8397
20.2.22 17:30
@Janli píše:
Na projevu zakladatelky je něco divnýho. Přijde mi až moc emočně plochej a vyrovnanej. Nějak se mi evokuje Me57h…. Že by další inkarnace a sociální pokus?

Kdo to byl?
Nemáš nějaký odkaz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
20.2.22 17:32
@Janli píše:
Na projevu zakladatelky je něco divnýho. Přijde mi až moc emočně plochej a vyrovnanej. Nějak se mi evokuje Me57h…. Že by další inkarnace a sociální pokus?

Taky mi to už přijde divný. Ale zase znám v reálu jednu přesně takovou… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2923
20.2.22 17:50
@Janli píše:

Taky už jsem psala, že zakladatelka rozhodně nemá v pořádku emoční inteligenci. Jí to prostě vůbec nedochází.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2160
20.2.22 18:32
@Janli píše:

Takovejch je. Koneckonců i sama meh přiznala, že vycházela ze skutečných osob.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí