Móda po covidu

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12651
6.11.21 16:58

@Snorlaxik a všimla sis té ceny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
6.11.21 17:00
@hospodki píše:
Mám tu něco k zamyšlení a odlehčení. Dneska jsem po hooodne dlouhé době zavítala do obchodaku- naposledy jsem byla na couracce určitě víc jak před rokem. Neziju v izolaci, ale tu módu co se aktuálně nosí nějak nechapu. Teď nemyslím co nabízejí obchody i když tam je to take na polemiku, ale co nosí lidi na sobě, hlavně pubosi. Pytle, nebo zas halenka po babičce s volankama a k tomu prave ty kalhoty ala pytel uvazane pod prsama- fakt holcina tak 16 a vypadala jak hastros. Mi nějak nepřišlo, ze se takovéhle hadry v nějakém obchodu vyskytují a přesto toho na lidech bylo pozehnane. Vnímá to někdo podobne, nebo jen já jsem letadlo? :mrgreen:

Osobně mám přesně tuhle módu ráda a je mi skoro 30 :D ale já jsem exot byla vždy :lol: přijde mi to pohodlné, no a ty volánky tak příjemně starosvěstské až romantické :oops: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2033
6.11.21 17:01

Výhoda je, že si můžete vzít na sebe cokoliv a nikdo neví, jestli jste těžce moderní nebo se neumíte obléct :P

A co se týče děravých věci, myslím, že časem vyjdou zase z módy. Moje tříletá (tedy nastupující generace), když má na něčem díru, tak pláče.

Příspěvek upraven 06.11.21 v 17:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
6.11.21 17:02

Osobně mám navic teď období, kdy jsem buď těhotná nebo tlustá po porodu (pro rypalky -postupně jsem to tehdy shodila ;) :) ),takže zrovna oversized věci jsou pro mě úplně boží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18539
6.11.21 17:03
@Ou píše:
Produkce v krámech s rychlobrátkovou módou vždycky byla hnusná a nekvalitní.

Lepší si toho všimnout až teď, než nikdy.

Jinak holt moment kdy máte pocit, že teď jsou věci jen špatně a dřív to bylo lepší je ten moment, kdy se začínáte přehupovat blíž do pozice zapšklé babky co nadává na mladé. To je pochopitelně individuální a nezávislé na tom, co se děje a nebo neděje kolem :-D

Příspěvek upraven 06.11.21 v 16:31

Tak určitě, zapšklá stará babka, to na me samozřejmě strašně sedí. Možná by bylo fajn si přečíst knihu jak nedehonestovat ostatní a nemyslet si ze vím vše nejlíp ;) já jsem dle tvé definice zapšklá tak od 16 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snorlaxik
6.11.21 17:04
@jessikka píše:
@Snorlaxik a všimla sis té ceny?

Až teď a asi mi vypadnou oči z důlků 8o

• Citovat
  • Upravit
6014
6.11.21 17:06

To všechno berete moc vážně :) Móda šatů je na úrovni těch, co celoživotně nosila moje babi, tedy pak doíš v důchodu. Vidím ji jak před sebou - smaty divného umělého nateriálu a vzoru v délce pod kolena, v ruce takovou černou kabelku, kráčela do kostela. Plné skříně jsme toho jako pozůstalost vyhazovali, teď je to vysoce módní…
U těch mladých - no já už si crop top dovolit nemůžu - problém není postava, ale věk. Mě nejvíc dráždí ty barvy, je to jak zaprané. A nejlepší je, že ty trendy nejvíc nosí ty holky, které do toho opravdu nemají ty správné míry. Tlustá v riflích pod prsa, s řemenem, gatě jsou nad kotníky… To je masakr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18539
6.11.21 17:06

@BiancaB ale tak jde o kombinaci přece. Já neodsuzuju oversize věci všeobecně, ale to jak to kombinují. Jsou zenske nebo i holky kterým to sluší. Jen mi těch strasaku přišlo najednou strašně moc na jednom miste

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26850
6.11.21 17:07
@jessikka píše:
Myslíš třeba tohle? :mrgreen:
https://www.balenciaga.com/…6028088.html
:roll:
Predobjednavka? Za 1150 ecek? :pocitac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
6.11.21 17:08
@hospodki píše:
@BiancaB ale tak jde o kombinaci přece. Já neodsuzuju oversize věci všeobecně, ale to jak to kombinují. Jsou zenske nebo i holky kterým to sluší. Jen mi těch strasaku přišlo najednou strašně moc na jednom miste

Chápu no. :lol: někdo je na to holt citlivější. Já jsem v rodině celý život za docela excentrika s ne úplně normálním okem na barvy a kombinace, na tom teď pracuji (skvělá je teorie barev), ale některé věci holt nevychytam:D no a pubertacky to snad dělají i naschvál jako rebelii :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
6.11.21 17:12
@cecetka píše: :roll:
Predobjednavka? Za 1150 ecek? :pocitac:

Od doby, co jejich model letos vynesla na Met Gala Kim K., jedou jen v předobjednávkách :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18539
6.11.21 17:12

Hlavně pro ty chlapy to musí byt těžké. Jako pod tím oblečením muže byt jak Cindy tak Ashley

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7696
6.11.21 17:14
@mackA159 píše:
Moje švagrová (stejná stará) taky nosí široký kalhoty, či vysoký kalhoty k tomu crop tričko… Já zas nosím legíny s kratší bundou, crop trička, musketyrky nad kolena. Myslim že se móda vrací. Či co se má nosit? :think: Nosím co mi sluší, co mi sedí, a co se mi líbí. :nevim:

Legíny a crop trička :potlesk: :zed: Hlavně, že víš, že ti to sluší. (Bez urážky)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
6.11.21 17:18

Hlavně džíny. 8o Co se dnes prodává za střihy, jak z cirkusu.

Minule jsem byla v secondhandu a koupila jsem si pěkné halenky. Moderní a elegantní.

A oversize oblečení není můj šálek kávy. Také ty moderní střihy jeansů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
6.11.21 17:22
@jessikka
@jessikka píše:
Myslíš třeba tohle? :mrgreen:
https://www.balenciaga.com/…6028088.html

Postapocalyptic… Walking dead..zombie nebo whisperers… Asi to frčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák