Můj přítel je prase

Napsat příspěvek
Velikost písma:
bamba
11.7.14 10:38

Ještě bych ráda napsala něco o tom, jak to bylo dřív. Lidé spolu zůstávali z více důvodů.

1.bydlení, mnohokrát se stalo, že se rozvedli a roky bydleli v jednom bytě, bo byty nebyly.
2.finance Často i z tak blbýho důvodu, co by tomu řekli lidi.
Naši prababky byly v 99% plně závislé na chlapovi právě proto, že on byl živitel. V takových manželstvích dost často probíhalo psychické násilí.
Jenže i v dobách minulých byli záletníci a i bordely. Rodilo se spousta nemanželských dětí.
Tak to prostě bylo, je a bude.

• Citovat
  • Upravit
34473
11.7.14 11:16

Super :dance: zasloužíte si to oba dva (vlastně 3) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
11.7.14 12:49
@bamba píše:
Ještě bych ráda napsala něco o tom, jak to bylo dřív. Lidé spolu zůstávali z více důvodů.1.bydlení, mnohokrát se stalo, že se rozvedli a roky bydleli v jednom bytě, bo byty nebyly.
2.finance Často i z tak blbýho důvodu, co by tomu řekli lidi.
Naši prababky byly v 99% plně závislé na chlapovi právě proto, že on byl živitel. V takových manželstvích dost často probíhalo psychické násilí.
Jenže i v dobách minulých byli záletníci a i bordely. Rodilo se spousta nemanželských dětí.
Tak to prostě bylo, je a bude.

Ano určitě to tak bylo je a bude, ale není ani vyloučené že by někdo nemohl být s jedním popř. s druhým partnerem celý život… Hned tu byly 3 případy nebo kolik… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
11.7.14 13:26
Ale může, naše komplet rodina :mrgreen: Tchýně s tchánem v září slaví platinovou svatbu 65let spolu. A dodnes si dávají pusu na dobrou noc :mrgreen:
@Kessynkaa píše:
Ano určitě to tak bylo je a bude, ale není ani vyloučené že by někdo nemohl být s jedním popř. s druhým partnerem celý život… Hned tu byly 3 případy nebo kolik… :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
11.7.14 13:27

Tedy krom našich :,( táta byl ukázkový případ kurevníka první kategorie :,( bohužel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
538
11.7.14 13:28
@terinka4444 píše:
Tedy krom našich :,( táta byl ukázkový případ kurevníka první kategorie :,( bohužel.

hezky píšeš o mamce, jen co je pravda… :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
11.7.14 13:30
Kde píšu o mamce? 8o
@anorganička píše:
hezky píšeš o mamce, jen co je pravda… :|
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
538
11.7.14 13:33
@terinka4444 píše:
Kde píšu o mamce? 8o

píšeš, že to byla kur*a.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
11.7.14 13:33
@terinka4444 píše:
Ale může, naše komplet rodina :mrgreen: Tchýně s tchánem v září slaví platinovou svatbu 65let spolu. A dodnes si dávají pusu na dobrou noc :mrgreen:

To je krásné 65 let spolu :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
11.7.14 13:35
Jsi úplně vadná a já už tě mám plné zuby, jak to nedělám, tak tě jdu nahlásit. Jen ve všech diskuzích provokuješ a nevidíš si do pusy, moje maminka je zlatý svatý člověk, milují ji nade vše a nikdy bych o ní nic takového nenapsala.
@anorganička píše:
píšeš, že to byla kur*a.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
11.7.14 13:37
@terinka4444 píše:
Jsi úplně vadná a já už tě mám plné zuby, jak to nedělám, tak tě jdu nahlásit. Jen ve všech diskuzích provokuješ a nevidíš si do pusy, moje maminka je zlatý svatý člověk, milují ji nade vše a nikdy bych o ní nic takového nenapsala.
:palec: :hug: :hug: :hug:
  • Citovat
  • Upravit
538
11.7.14 13:38
@terinka4444 píše:
??? napsala jsi, že tvůj otec celý život žil s kur*ama (viz. příspěvek nahoře) tak si příště uvědom, co to slovo znamená.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
11.7.14 13:38
@anorganička píše:
píšeš, že to byla kur*a.

Není diskuze kde bys schválně neryla.. máš trápení?

• Citovat
  • Upravit
538
11.7.14 13:39
@sissi79 píše:
Není diskuze kde bys schválně neryla.. máš trápení?

nemám, ale když někdo napíše, že má otce kurevníka, tak to znamená, že spí s ku*ama, ne?

Příspěvek upraven 11.07.14 v 13:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
11.7.14 13:39
@anorganička píše: ??? napsala jsi, že tvůj otec celý život žil s kur*ama (viz. příspěvek nahoře) tak si příště uvědom, co to slovo znamená.

Nikde nic nevidím, že by něco takového psala. Vytrháváš věci z kontextu a přetváříš si je dle libosti. Buď jsi nechápavý duťoch a nebo chceš jen vyvolávat hádky. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí