Můj přítel je prase

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4990
24.8.15 23:04

Nohy většinou smrdí za prvé levnou obuví a za druhé levnýma ponožkama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
24.8.15 23:26

Také smrdí plísní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2522
24.8.15 23:35

Co dela pritel za praci? Nam jednou profesorka na vysoke vykladala, ze jeji muz mel zlozvyk - kde si vyzul ponozky, tam je nechal a nic na to neplatilo. Ona se ale nastvala, jednou mu ty smradlave ponozky dala do kapsy misto kapesniku a on to vytahl kdesi na porade pred lidma. Od te doby uz je hazel do spiny :mrgreen: Ale nejde to u kazde profese ze? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
24.8.15 23:52
@Anonymní píše:
Ahojte holky, mám prasáka chlapa, tak mne zajímá jak to je u vás. Ten můj příjde z práce domů, sedne na křeslo, sundá smradlavé ponožky a hodí je za křeslo a pak smrdí celý obývák. Páchnou mu nohy a když mu řeknu, že je to děsný smrad, tak mne ignoruje, ani se nejde umí a sedí si vesele u televize dál. No, jsem z toho zoufalá, vidí to i děti i ty mu dokonce řekli, že smrdí a on se tváří, jak kdyby to ani neslyšel. No a nakonec s těmi smradlavými nohy vleze do postele, tak to je teprve něco. Nevím, co s ním. Vadí mi to. Dala jsem mu to najevo, ale ignoruje to. Jo a dokonce se mi stalo, že když jsem se ráno probudila, tak jsem měla smradlavou ponožku na obličeji. To se totiž jednou stalo, že jsem spala v ložnici, on si je zrovna vysvlékl a neviděl, kde to háže, protože byla tma. To už byl vrchol všeho, to jsem mu nadala tak, že si to za rámeček nedal. On už mne ani sexuálně nepřitahuje díky tomu všemu. Co mám dělat?

Já bych mu po příchodu domů napustila vanu plnou pěny, ať se okoupe a otevřený koš na prádlo postavila hned k vaně, aby do něj hodil prádlo. Anebo místo pozdravu říkat „jdi si umýt nohy, smrdíš jako prase, chce se mi z toho zvracet“, opakovat, dokud neučiní; holt terapie šokem. Zapřemýšlela bych nad tím, jestli tím nechce něco bojkotovat, jestli začal jen tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
25.8.15 07:49
@Anonymní píše:
Ahojte holky, mám prasáka chlapa, tak mne zajímá jak to je u vás. Ten můj příjde z práce domů, sedne na křeslo, sundá smradlavé ponožky a hodí je za křeslo a pak smrdí celý obývák. Páchnou mu nohy a když mu řeknu, že je to děsný smrad, tak mne ignoruje, ani se nejde umí a sedí si vesele u televize dál. No, jsem z toho zoufalá, vidí to i děti i ty mu dokonce řekli, že smrdí a on se tváří, jak kdyby to ani neslyšel. No a nakonec s těmi smradlavými nohy vleze do postele, tak to je teprve něco. Nevím, co s ním. Vadí mi to. Dala jsem mu to najevo, ale ignoruje to. Jo a dokonce se mi stalo, že když jsem se ráno probudila, tak jsem měla smradlavou ponožku na obličeji. To se totiž jednou stalo, že jsem spala v ložnici, on si je zrovna vysvlékl a neviděl, kde to háže, protože byla tma. To už byl vrchol všeho, to jsem mu nadala tak, že si to za rámeček nedal. On už mne ani sexuálně nepřitahuje díky tomu všemu. Co mám dělat?

nakopat ho do pérdelky.. fuj.. normálně bych ho zavřela v koupelně a klíč by dostal, až by se vydrbal..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
25.8.15 09:12

Můj přítel je naštěstí extrémně čistotný, koukám, že bych si toho měla víc vážit :oops:

Ten tvůj je prostě prase, do postele by mi smradlavý vlezl jednou :cert: U vás není běžné se před spaním vykoupat? To nemyslím zle, ale nechápu, jak tohle může někdo udělat. :poblion: To nemá žádnou soudnost? Zavřela bych ho v koupelně hned po jeho příchodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.2.21 10:12

Muj muz je take cune. Sice se sprchuje denne, takze nesmrdi, ale jinak je na tom s strasne.
Nehty si nestriha, necha si je olamat, takze mu je musim strihat ja.
Nepecuje o sebe a je diabetik, takze ma neustale nejaka drobna zraneni a mokvsve vredy a ma na obleceni hnis a krev.
Krev se mu podari roznest i kolem sebe, protoze s krvacejici nohou klidne chodi po byte. Take si lehne s rankou do postele, takze mame krev i tam.
Navic se asi spatne utira po stolici, takze po sobe zanechava hnede smouhy.
Kdyz moci, tak se casto netrefi do zachodu.
Domaci prace nedela temer zadne.
Ja uz jsem z toho zoufala.
Neustale uklizim, denne peru, neustale mam nekde namocene pradlo kvuli odstraneni fleku, nekolikrat eenne umyvam zachod.
Takhle zit opravdu nechci. Da se s takovym chlapem neco delat?

• Citovat
  • Upravit
2249
9.2.21 10:14

Fuj, s takovým chlapem bych nebyla :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
9.2.21 10:14

A to takový byl vždy? I při seznámení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22568
9.2.21 10:15
@Anonymní píše:
Muj muz je take cune. Sice se sprchuje denne, takze nesmrdi, ale jinak je na tom s strasne.
Nepecuje o sebe a je diabetik, takze ma neustale nejaka drobna zraneni a mokvsve vredy a ma na obleceni hnis a krev.
Krev se mu podari roznest i kolem sebe, protoze s krvacejici nohou klidne chodi po byte. Take si lehne s rankou do postele, takze mame krev i tam.
Neustale uklizim, denne peru, neustale mam nekde namocene pradlo kvuli odstraneni fleku, nekolikrat eenne umyvam zachod.
Takhle zit opravdu nechci. Da se s takovym chlapem neco delat?

Nevěřím, že se najde někdo, kdo by tohle toleroval delší dobu. Z takového dobytka bych blila po pár dnech a rozhodně s ním nesdílela domácnost. Dala bych mu nůž na krk a pokud by s tím nic dělat nehodlal, šla bych. Čistota a hygiena jsou pro mě velmi zásadní věci a přes ně vlak nejede. :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
9.2.21 10:32
@Anonymní píše:
Takhle zit opravdu nechci. Da se s takovym chlapem neco delat?

Hele a to dělal vždycky? Pokud ne, může za tím být nějaké psychické onemocnění. Nechci tě strašit, ale mám s tím zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2690
9.2.21 10:33

No tak to bych ho hnala :poblion: já mám muze co je čistotny až moc díky bohu měla bych si toho víc vážit..😊Ale tohle bych jako nedala.. A narovinu bych mu to řekla že je to čunče 👀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.2.21 10:34
@Rive píše:
A to takový byl vždy? I při seznámení?

On na prvni pohled vypada normalne, je vzdy osprchovany a cisty.
Jake je souziti s nim jsem zjistila, az kdyz se ke mne nastehoval.
To ale jeste nemel aspon ty kozni problemy.

• Citovat
  • Upravit
5185
9.2.21 10:35

Určitě se s ním dá něco dělat. Já navrhuji vrátit mamince aby ho pořádně vychovala. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.2.21 10:36
@lombrico píše:
Hele a to dělal vždycky? Pokud ne, může za tím být nějaké psychické onemocnění. Nechci tě strašit, ale mám s tím zkušenost.

Vicemene ano, ale je to cim dal horsi. Jakou zkusenost mas?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky