Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Známého žena šla po mateřské zpátky do práce, protože on pracuje doma a o dítě se postará při práci. Zatím si nikdy nestěžoval, že by to bylo extra náročné. Spíš mám zkušenost, že některé ženy si dokážou tu práci vytvořit „z ničeho“. Pak samozřejmě nadávají, jak jsou uhoněné a buzerujou ostatní.
@Cimada píše:
Jéžišmarja.
No jistě, děcko si pořídit, ale neuspávat, hlavně aby Ty ses mohl vyvalit vedle ženské… To jste opravdu takoví duševní chudáci, že pokud jde ženská uspat vaše společné dítě, tak Ti z toho plyne narušení vztahu? Takže dobrý vztah pro vás znamená jen to, že se ženská věnuje vám a ne vašemu společnému děcku? Vy chlapi jste skutečně tak přitroublí, že po narození děcka nevydržíte rok, dva trávit tak, aby bylo spokojené především vaše děcko? Klidný večer trávíte přece před narozením dítěte a budete ho moct trávit ještě 40 let po jeho - např. druhých narozeninách.
K čemu si ho teda pořizujete? Bože.![]()
Sobectví v čisté formě.
To se ani číst nedá,musela bych si myslet, že Bůh opravdu ve vašem případě udělal nějakou závažnou chybu.
Ono nejde o to to vydrzet dva roky, podle mne tedy spíš deset, ale že ztratí mezi sebou kontakt a spatne se pak navazuje zpatky. Vztahy se nedají odkládat, az se neco poresi.
@Venetia píše:
Ono nejde o to to vydrzet dva roky, podle mne tedy spíš deset, ale že ztratí mezi sebou kontakt a spatne se pak navazuje zpatky. Vztahy se nedají odkládat, az se neco poresi.
Zase z toho uspavani nedelejme kovbojku, aby „chudak chlap, musi to vydrzet“. Vsak to je uz k smichu ![]()
To byl jednou den, kdy nase rocni dite cely den brecelo, mrčelo, spat odpoledne nechtel, hrat si nechtel, mazlit se nechtel…kdyz vecer v 18h prisel chlap domu s blbou naladou z prace a byl smutny, ze jsem mu ten den nudelala veceri, tak jsem mu rekla, ze jdu ven na prochazku, nevim kdy se vratim a dite ze si hraje v obyvaku, a odesla jsem se uklidnit ven, jinak by mi asi uz rupla ceva v mozku
kdyz jsem prisla tak dite spalo a chlap pochopil. Ale to byla vyjimka, jinak se snazi, cim je dite starsi a vetsi, tim vic se mu venuje, porad mu opakuju ze on je unaveny z prace, kde sedi 8 hodin, ale ja mam praci 24hodin denne 7 dni v tydnu, zadne konicky nic…jednou za cas mu vse sepisu na papir a on si opet vzpomene ze mam pravdu.