Může být ošklivá holka šťastná?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mango_Lassi
17.6.25 22:00
@Takyjedna píše: Více

Tvl, ve svém příspěvku jsem vyjmenovala několik ošklivek, točíš se na jedné.
Nic, hele. Do baru nejdu :lol:

• Citovat
  • Upravit
9414
17.6.25 22:02
@Mango_Lassi píše: Více

No a? S těma ostatníma nepolemizuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
My Melody
18.6.25 00:20
@_.Emilyyy píše: Více

Ano, pokrikovat a troubit z auta budou, to primitivove delaji, at jses oblecena v mini, nebo v teplacich, ale kdyz nejses vyzyvave upravena, se ti mene casto stane, aby byli hnusne vulgarni, kdyz na tebe bezmozgovci hnusne, vulgarne jeci, kricet ti do zad nechutna slova. Kdyz jses dobre oblecena, ale ne vyzyvave, jakoby ten primitiv i v te prazdne hlave tusil, ze na tuto zenu nema.
Ale bude na tebe reagovat milo a na urovni i jina sorta chlapu, ta o kterou mas ty zajem. Uprava a obleceni je i v podstate zpusob sebevyjadreni, tak to proste je, kdyz primitiv vidi vyzyvavou zenu, je to pro neho signal.
Oni ti uchylnejsi si dovoli radi i k zene, ktera pusobi nesebevedome, stydlive, zahalena od hlavy po paty, to byva cil uchylu, protoze pocita s tim, ze adekvatne nezareaguje, ja nemela na mysli tento pripad.

• Citovat
  • Upravit
661
18.6.25 01:05

Já dřív řešila vzhled celkem dost, ale vlastně čím jsem starší (a ošklivější), tím to řeším méně a fakt mě to už netrápí. Vypadám normálně. Nejsem krásná, ale ani vyloženě hnusná, že by se nad tím lidé pozastavovali. Někomu připadám i hezká, někdo by asi řekl, že jsem spíš z těch ošklivějších, ale to je prostě věc vkusu. Podle mě je v této kategorii naprostá většina žen a je to zcela dostatečné pro to, být v životě šťastná - pokud máš fajn povahu a i něco v hlavě, tak s takovým vzhledem si bez problému najdeš partnera, přátele i práci. Co chceš/potřebuješ víc?

Občas přemýšlím, když se většina z nás žen neživí svým vzhledem a je naprosto zřejmé, že i zcela průměrně vypadající žena si může najít hezkého chlapa, tak proč se snažíme vypadat/trápíme se, že nevypadáme jako těch pár procent žen, které se vzhledem živí (a tedy logicky investují do toho podobné množství času a námahy jako my do svých zaměstnání)? To je jak kdybychom se trápily, že nelyžujeme tak dobře jako na olympiádě bez zohlednění toho, že ti lidé k tomu jednak mají vlohy a navíc ještě do toho investují mraky času a financí, protože je to živí, zato u nás je lyžování jen hobby provozované párkrát do roka… Vždyť krása má v životě dnešních moderních žen podobně marginální význam.

Jako k čemu to vlastně je, být krásná? Stejně i tý největší kočce se může stát, že zrovna ten chlap, kterého chce, ji chtít nebude, navíc je to hodnota zcela pomíjivá, a nezaručuje to prostě vůbec nic. Snad jen, že jiný ženský budou závidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.6.25 01:26
@My Melody píše: Více

:mrgreen: : :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Cizinka 999
18.6.25 01:53
@Noku píše: Více

tak třeba me bavilo vždy flirtovat, taková hra pro dospělé a myslím si, ze kdybych vypadala min atraktivně, tak bych si tak moc nepohrala :lol: Docela mne bavilo uprostřed hry odejit :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5260
18.6.25 01:54

Za me je Sablikova moc hezka a libi se mi a strasne moc ji obdivuju jako sportovkyni. A i ten zde zminovany zbytek zen (pominu-li plastikova strasidla) jsou normalni zenske.

A rady typu “mohla by si rty zvyraznit kyselinou hyaluronovou” mi prijdou uplne prastene. A taky by si jeste mohla nechat udelat prsa, vycpat zadek, na nehty nalepit umelohmotne drapy, na oci smetaky, nad oci hokejky, na nohy jehly a pak by asi teda byl mainstream spokojeny. A nebo taky nebyl, protoze by naopak mohl pomlouvat, ze je dotycna moc umela :think: Ja jednou obdrzela radu, ze by jako bylo supr, kdybych si nechala udelat prsa. Tak urcite jsem tak vadna, abych se snazila svym telem naplnit predstavy ostatnich o tom, jak bych mela vypadat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka 999
18.6.25 01:59
@Mango_Lassi píše: Více

rak ten se mi nelíbil nikdy, není skaredy ale chybí mu charisma

• Citovat
  • Upravit
661
18.6.25 02:16

@Cizinka 999 to mi právě ale přijde, že jakákoliv průměrně vypadající a hezky upravená žena může efektivně flirtovat a pokud má sebevědomí, tak se z ní ty chlapi zblázní. já teda skill flirtování nikdy moc neovládala, ale kamarádky co jsem měla možnost sledovat tak fakt ty nejvíc v tomto zběhlé nebyly vůbec ty největší krasavy a těm chlapům to vůbec nevadilo… ale možná ti ten vzhled dává to sebevědomí co je k tomu potřebné a proto je pro tebe subjektivně v tomto důležitý, tomu rozumím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.6.25 02:19
@Cizinka 999 píše: Více

Šlapka co se nechce vázat. :palec: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5260
18.6.25 02:20

@Noku Z meho pozorovani taky vyplynulo, ze pri flirtovani neni vzhled az tak podstatny. A vlastne ani vzhled obecne nebyl uplne podstatny, kdyz ta holka mela v sobe to “neco”, cim ty chlapy k sobe vabila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
18.6.25 02:34

@Afrikana právě… navíc, určitě sice existuje sorta mužů, pro které je vzhled mega důležitý a chtějí vedle sebe opravdu jen top holku, ale na druhou stranu, každá zestárneme a vždy přijde moment, že mladší budou hezčí. není tedy naopak lepší tyto chlapy vyselektovat a nebrat? a pokud na tyto muže nemíříme, ale míříme na tu většinovou masu, která si vybírá podle nějaké kombinace vzhled+povaha, přičemž vzhled je navíc vnímán subjektivně, tak pak prostě ten top vzhled není v životě až taková hodnota. přináší to asi nějaké benefity, ale ne takové, aby se z toho dnešní holka měla zbláznit. být krasná je za mě jen „nice to have“. pro šťastný život úplně stačí být vzhledově průměrná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
My Melody
18.6.25 09:26
@Cizinka 999 píše: Více

Ja zas nemam rada flirt, flirt pro mne nema smysl, delam to opacne, tak nejak automaticky se naznaku, ktery by si chlap mohl vysvetlit jak flirt, vyhybam, zaslintane kecy jsou neskutecne otravne.
Nemam duvod flirtovat, bud se mi chlap libi, nebo ne, kdo se mi libi, coz je raritni, protoze vetsina muzu se mi nelibi, ale kdo se mi vyjimecne libi, toho chci, zacina me zajimat a zacnu se zabouchavat a flirt je zbytecny, nechci jen flirt, chci jeho. A pokud se mi chlap nelibi a to vetsina muzu, neni duvod s nim flirtovat, nemuzu flirtovat s muzem, ktery se mi nelibi. :)

Příspěvek upraven 18.06.25 v 09:47

• Citovat
  • Upravit
9414
18.6.25 09:34
@My Melody píše: Více

Moje řeč. :). Já ty uchechtaný kecičky taky nechápu. A nemůžu se na to ani koukat, jak je to trapný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
My Melody
18.6.25 09:42
@Noku píše: Více

Dobre vypadajici zeny malokdy flirtuji, jisteze i takove jsou, ale vetsinou jsou spis zvykle chlapy nepoustet prilis do sveho prostoru a davat jim najevo hranice, flirtovani u kolegyn vidim spis u tuctovejsich typu.

Příspěvek upraven 18.06.25 v 09:53

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová