Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Měla jsem ošklivou spolužačku na VŠ. Byla chytrá a hodná, ale neměla žádný smysl pro humor.
Měla takovou divnou postavu, úzké ramena, žádné prsa, tenké nohy a velké břicho. Obličej měla v pohodě, ale měla blbé brýle a knírek…
Našla si kluka, takového sobě rovného… hubený, velký nos, nepadnoucí brýle, křivé zuby.
Vzali se, mají krásnou holčičku a jsou šťastní.
Navíc on už tenkrát dělal v IT a vypracoval se, takže jsou i finančně velmi dobře zajištění.
Závidí jim i její krásnější spolužačky.
Já si vždycky vzpomenu u těhle otázek (hezká/ošklivá) na ten experiment, jak se holky řadily dle toho, jak si dohromady mezi sebou myslely, že jsou hezké. A pak přišli kluci a přeřadili je úplně opačně. ![]()
@Rádkyně píše: Více
ano, je to tak, ale jsme na ně zvyklé jako mladé a krásné… stejné jako Vaculík, je to totéž,
prostě v 55+ už luxusně mladý a krásný není nikdo a i sama Madonna se stává svým vlastním stínem, jako byl i Mercury.. a všichni další na plastikách…
@Anonymní píše: Více…a závistivé kamarádky a slizcí chlapi, kteří si musí sáhnout nebo mají nepříjemně dlouhý pohled
Anonymní píše: Více
Ja to mam opacne, kdysi vyzyvave a extravagantne, postupne jsem vyzyvavost opustila, zustala jen ta trocha extravagance. Miluju se oblekat, ale nesnesu vyzyvavost, je lacine prvoplanova, je vulgarni a casem jsem si uvedomila, ze na vyzyvavy vzhled reaguje jina sorta muzu, kdyz jsem se jako mlade tele neumela oblect a bez toho, aby to byl zamer, jsem se oblekla blbe a vyzyvave, byly reakce zaslintanych, hlucnych, hnusnych, otravnych primitivu, postupne jsem si vypracovala muj styl, osobity, originalni a zensky a zacala reagovat jina muzska kategorie, slusne, na urovni, milo.
@Lorre píše: Více
Lela ma upravy, ktore by si len tak niekto asi nedal spravit. Teraz maju nejake problemy so zdravim dietata. Vnimam ju v uplne inom svetle. Ako milujucu, neznu, silnu zenu.
Uz sa stalo frazou, ze vyzor cloveka nehovori nic o jeho vnutri, ale ona je podla mna toho zivym dokazom. Vnimala som ju vzdy ako osobu zameranu na vyzor, mozno troska povrchnejsiu. Ale zjavne to vobec, ale vobec nie je pravda. Zda sa byt tou osobou, s ktorou to Vemola v zivote vyhral. To, co v cloveku skutocne je, nevycitas z vyzoru.
Pravda, zavistlive zenske vzhled neodpousteji.
@Mkmkz píše: Více
Pokial ich nepoznas dobre osobne, vela toho nevies. Celebrity zivi to, ze otrcaju svoje sukromie verejnosti, kolko je na tom pravdy a kolko stylizacie, vedia len oni sami. Osobnost celebrity, ktoru ti ukazuju media, je jedna vec, skutocnost moze byt vec druha.
Ked niekto akcentuje na svojom tele operaciami v podstate druhotne pohlavne znaky, v jej pripade prsia a vulgarna uprava, predpokladam, ze nejaky problem ten clovek ma, je to isty signal.
Nehovorim, ze nie je taka, aky mas z nej dojem, len to, ze nevies, nakolko sa to priblizuje skutocnosti.
Příspěvek upraven 17.06.25 v 20:55
@My Melody píše: Více
Kazda zena sa nejako upravuje. Prave v jej pripade sa mi teraz zda take dehonestujuce o nej takto hovorit. Ako hovorim, zacala som ju vnimat uplne inak. Nie iba cez jej upravy.
@Mkmkz píše: Více
Ano, mas pravdu, ze by sa nemalo hovorit dehonestujuco, hodnotila som vzhlad po operaciach a upravu, aky je ten clovek neviem, mozno je super baba, mozno nie, ale myslim si obecne, ze zeny, ktore si takto dokatuju svoje telo a ublizuje si plastovymi megaimplantatmi, nejaky problem maju.
Taková ta laciná vyzívavost je hrozná, to přitahuje přesně ten typ chlapů, kterým je lepší se vyhnout, to máš pravdu. Já jsem introvert a když jsem byla mladá, tak mi ta pozornost byla kolikrát hodně nepříjemná a to jsem úplně normální, fakt
Dříve jsem nosila rifle a trička, teď sukně a šaty
a ráda si občas koupím originální šité kousky, které mi sluší.
Presne, kdyz myslim na to
, jak jsem se ja umela hrozne oblect v telecim veku a priserny mejkap a a muzi po mne pokrikovali jak po nejake kur*ve a ja jsem byla v soku, co si dovoluji a pritom vyzyvavost nebyl muj zamer, proste jsem to neumela, ale vycitila jsem cestu a postupne si vytvorila muj styl, oblekani me bavilo vzdy a neprestane me bavit asi nikdy, pro mne je to esteticka, umelecka, tvoriva disciplina.
@Ploskutáček píše: Více
Já, teda taky nechci jmenovat, ale napadá mě atomová baba.
. Ta ale budí respekt, což je podobné, jak když mladí kocouři ( sotva odrostlí) našlapují kolem krasavy.
Jenže takový typy po tobě budou pokřikovat a troubit z auta, ikdyby si šla kolem v teplákové soupravě ![]()
@Anonymní píše: Více
Je to o stravě;cvičení, péči, make-upu, vlasech, mode, spokojenosti ![]()