Může být ošklivá holka šťastná?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11909
17.6.25 16:46

Za mě smysl pro humor, chemie. Jenom krása nestačí, mám rád hezké ženy, ale hezká skořápka a uvnitř duto, to radši méně hezkou se skvělou duší. Ale samozřejmě je ideál, když mě rajcuje fyzicky i duševně :mrgreen: :mrgreen:

Jestli dokáže být ošklivá (silný výraz) holka štastná, to nevím. Ale ošklivej kluk občas i jo, tak nevím, proč by nemohla být i ta holka. Ale hezcí, nebo dokonce krásní lidé to mají mnohdy snazší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11909
17.6.25 16:49
@Jeremi píše: Více

Mně napadly dvě veřejně známé, ale nechci je jmenovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.6.25 16:49

Určitě. Stejně jako si myslím, že třeba naše první Miss World je ve vztazích poněkud nešťastná.. A spoustu dalších prvoplánově krásných žen.
Ale nevěřím, že jsi ošklivá, pokud se o sebe aspoň trochu staráš. Ono je hrozně důležité, aby byl člověk spojený sám se sebou.
Taky jsem nikdy nebyla extra hezká. Mám takový všemi směry větší nos, na základce mi všichni říkali, že jsem ošklivá, a měla jsem mindráků až nad hlavu. Až na střední jsem zjistila, že se vlastně celkově tak půlce kluků líbím, takže to tak zlý nebude :), zbytku moc ne. Ale co, furt lepší než být za tu pro všechny ošklivou. Od té doby to už nějak neřeším. A šťastná jsem. Byly doby, kdy jsem řešila nešťastné vztahy, ale to hodně lidí. Mám skvělého manžela, který je asi pro většinu lidí hezčí než já, a krásné děti.

• Citovat
  • Upravit
15473
17.6.25 17:03
@Ploskutáček píše: Více

Me napadi treba herecky Holubová, Bydžovská, Polívková. To nejsou žádné typické krasavice..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11909
17.6.25 17:06
@Alušáček píše: Více

Souhlas, já myslel jednu odbornici na jadernou bezpečnost a druhá je česká herečka s iniciály U. K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elielieliii
17.6.25 17:10

Kolik Ti je let? A co znamenají disharmonické propoce- obličej, tělo, co přesně?
Takto…nauč se upravit, nech si upravit obočí, stále upravené vlasy- tj. žádný odrost a mastnota, upravené nehty a cvíčo/sport, strava. To jsou úplné základy, které pomohou i se sebejistotou. Dále můžeš velké plusy získat „ženskýma záležitostma“…umíš chodit na podpatcích? Nosíš pěkný šatičky, sukýnku, overálek…ryze ženské věci ale v kterých se cítíš dobře? Vůně oblíbeného parfému zanechá dojem i na ostatní. Máš hezkou kabelku, která se Ti líbí a pohodlné a pěkné botičky? Neodbejváš se s pocitem, že „to pro tebe stačí“ a „škoda peněz“? Nenabádám k utrácení, ale pořizování věcí kvalitních a zároveň pěkných.
Neřeš kluky/chlapy, řeš sebe! Své kompetence, dovednosti, silné stránky, záliby a péči o sebe. Pracuješ- studuješ? Jak to jde? Jak si spokojená? Čemu se věnuješ dále?

• Citovat
  • Upravit
6397
17.6.25 17:14
@Alušáček píše: Více

Bydzovska ma neskutocnu charizmu, celu ju oziari.
Polivkova vie posobit dievcensky, aj velmi zensky. Je tvarna ma prekvapive vyrazy.
Holubova je jednoducho sama sebou. Svojrazna, jedinecna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6397
17.6.25 17:16
@Ploskutáček píše: Více

Ta odbornicka je odbornicka. Je zabavna a myslim, ze bude dost citliva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78186
17.6.25 17:17
@Mkmkz píše: Více

máš pravdu, ale Holubová je opravdu ošklivá a vždycky byla, přesto je úspěšná - umí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78186
17.6.25 17:22

Opravdu ošklivá žena je pro mě třeba Martina Sáblíková - to jsem si vždycky říkala, že rodiče viděli, jak vypadá, tak ji dali na sport, aby uspěla aspoň nějak a že se jim to podařilo,
já znám v okolí dvě opravdu ošklivé mladé ženy, jedna je sousedka, má takový jakýsi celý křivý obličej a ještě je několik roků bez předního zubu, ne že by neměla peníze, není to ovšem bohužel její priorita, je pracovitá, šikovná, má hezkého partnera, akorát on je trochu takový jako „medvěd“, kam ho postavíš, tam zůstane, takže ho musí ona vést a úkolovat, mají 7letého dost problematického chlapečka a nyní čerstvé miminko - takže v podstatě spokojený život,
pak znám ještě jednu - ta se navíc stylizuje do 60. let, nosí ofinu do půli čela, celá v černém, má velký hrbolatý nos, který ta černá ofina ještě zvýrazňuje - je učitelka a žije 11 let ve spokojeném vztahu, takže o kráse to úplně není, jo obě jsou štíhlé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31200
17.6.25 17:22
@Zeoli píše: Více

Nebo potetovane zenske, to dokáže zřídit kdejakou krásku :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31200
17.6.25 17:24
@Zeoli píše: Více

Máte to těžké. My si dáme akorát přes hubu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11909
17.6.25 17:24

Na co se vlastně tetuje to obočí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
17.6.25 17:26
@Lorre píše: Více

Já tetování řadím už mezi psychický problém, takže nehodnotím, beru to jako zdravotní hendikep něco jako jizvy po sebepoškozování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11909
17.6.25 17:26
@stinga píše: Více

Jo, Martině chybí ženskost, ale partnerku má pěknou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová