Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Dneska jsem vedla diskusi s dcerou. Přirozenou krásu v sobě má každý. Vizuální krása je pomíjivá a nepodstatná.
Nechceš si zajít posílit nízké sebevědomí do terapie? Podle mě bude příčina mnohem hlubší, než banální vizuál.
@Mango_Lassi píše: Více
Drtinová je vyloženě krásná, podle mě, už jsi to jednou psala, pokaždý jsem v šoku
A ona je i vostrá, což je fajn a ještě víc rajcovní.
Vyloženě ošklivá se mi zdála miss Průšová, nebo ta herečka Kateřina Brožová, ale teď už se mi okoukaly a zdají se mi OK, ale já nemusím takový ty přešlechtěný glamor „ošklivky“. Navíc jsem zjistila, že už nemám na baby tak přísné oko a už si v duchu neříkám, hezká postava, ale má divný obličej, tak má chudák smůlu.
Nemá, chlapi berou krásu ne podle obličeje, ale podle postavy, pak podle tý pěstěnosti ( klidně nevkusný, a přepíĉený podle mě)
@Takyjedna píše: Více
tak Drtinova podle mě krásná opravdu není ale zase žádná čarodějnice taky ne. Mám jednu německou kamarádku, která je naprosto úžasný clovek a šťastný clovek s dlouhodobým partnerstvím. Ke mně ne byla příroda štědra ale taky jsem v mládí o sobě pochybovala, ted když se dívám na me fotky z mládí, tak si říkám, jak jsem mohla být tak slepá sama k sobě?
Příspěvek upraven 18.06.25 v 01:55
Ani kdyby mi dali deset mega, tak bych to doma nechtěl.
![]()
Prosím vás, Drtinová je opravdu dost skareda. Jo, ta z DVTV. Možná je to dobrá novinářka, to nehodnotím, ale je výrazně ošklivá z těch mediálně známých osobností.
Ano. Čím starší, tím ošklivější. Ale ona je děsně nesympatická, to hraje velkou roli v hodnocení.
@sobospaly píše: Více
No, upřímně, DVTV už má to lepší za sebou. Mně se strašně líbil Martin Veselovský, je zase hodně můj typ, názorově a tak, ale jak stárne tak se jeho atraktivita taky ztrácí.
@Mango_Lassi píše: Více
Fakt nechápu. Mě přijde sympaťanda a krasava. A ty se hodnotíš jako hezčí, nebo ošklivější, než ona?
Asi stejně. Ale já si to můžu dovolit nejsem v TV. ![]()
@1Meruňka najdi si aktuální fotky, nikoli tyhle vystajlované. Pusť si DVTV.